12

Анонимен

преди 6 години

Трябва да резнат и еколозите, защото и те имат маса законови възможности за спънки на проекти. Ако приравнят еколог на престъпник, аз лично ще поздравя този, който го направи.

11

Поклон пред Радой

преди 6 години

Простакът е кремък корав и могъщ,Простакът е демон без лик, весдесъщАкула на сухо, безкрил, а хвърчи.Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака, не знае пределИ стига простакът до своята цел.Защото простаци край него вървятИ дават му знаци и дават му път.Надкласов, безкласов, без род и съюз,Без ден да протакаш, дори да кървиВойна на простака до смърт обяви.За срам на Европа, на всичките насКогато докопа в ръцете си властПо-страшен от спина, по-жилав от ракаСега за сега се оказа простака.

10

СТЕТОФОНЕНДОСКОП

преди 6 години

Трябва да се сложи край на управлението на ГЕРБ да се пресече тия 10 години управленска мафия!

9

Любомир Стаменков

преди 6 години

Много навреме ще бъде и това да се реши проблемът с връчителите, да има мярка която примерно в срок от 30 дни след печелене на търга да гласи, че заинтересованото лице от продажбата щом се укрива, да се впише текст, че следователно щом е участник в процеса трябва само в този срок да се е информирало. Не съм юрист има начин да се принудят криещите се от призовкарите сами да търсят контакти за подписване на резултатите.

8

Тинев

преди 6 години

Царя ОБЕЩА да ни оправи за 800 дни! - Тъй ни оправи, че ...........Бойко Борисов при ПЪРВОТО му излизане на политическата сцена обеща: Сигурност, доходи, просперитет!- Само, че забравил да каже, че това се отнася за мошеници, мафиоти, бандити.Бойко Борисов: пак и пак и пак обещава сигурност ...........??От НАС зависи, дали пак ще му се вържем на лъжите!

7

Анонимен

преди 6 години

Режима на борисов надмина всички прежни висоти. Вече дори си гарантират и кражбите. Ал Капоне пасти да яде

6

Да попитам

преди 6 години

Къде изчезнаха 16 милиарда от ДДС питат медиите,а Борисов мълчи и всичко това в най бедната корумпирана държава!???

5

ДУПКИТЕ НА БОРИСОВ

преди 6 години

А АЗ ДОКОГА ЩЕ ЧАКАМ ПОЛИЦИЯ ДА ПАЗИ ДУПКИТЕ НА НАШАТА УЛИЦА.БОКО КАЗА: НА ВСЯКА ДУПКА - ПОЛИЦАЙ, А ПРИ НАС ТЕЗИ ДУПКИ СА 16, НЯКОИ СА ЗА ДВАМА ПОЛИЦАИ.

4

СТЕТОФОНЕНДОСКОП

преди 6 години

Долу Бойко Борисов и партия ГЕРБ само БСП

3

вярно ли,че

преди 6 години

В следващите дни,Радев свиква запаса.Очаква се нападение от ердюкян....??

2

Анонимен

преди 6 години

браво на Гинко.

1

Анонимен

преди 6 години

Е те тва е ! - щом поръчката е "спечелена" от Наша фирма - Никакво обжалване ! Вие къде се намирате Бе - ще обжалвате А ? мафията си има държава Бе ! ,а вие майтап си праите