499

Чeнгe II разряд

преди 6 години

"Какви финландци, прибалтийци?! Те дори не са имали тогава своя независима държавност."По тая логика - КАКВИ БЪЛГАРСКИ ОПЪЛЧЕНЦИ?! Те дори не са имали тогава своя държава. И са били под руско командване. Значи и нашите опълченци са руснаци, а?Ей, оляха се мужиците - само им дай трибуна и им гледай сеира...

498

Пуфин

преди 6 години

Водки всегда мало....

497

ник

преди 6 години

За тия с помачорско съзнание и *** уклон е нормално да считат, че Русия не ги е освободила,а поробила

496

Анонимен

преди 6 години

тия тотално изпращяха

495

Боци

преди 6 години

Пак е разпоредил,сите боцовци да нахълтат в сайтовете да спаяват положението,че когато има зор,се крие като хам..стер в талаш. Изпълзява,когато мине бурята,за да не го отвее заедно с талаша.После геройски се изпъчва и лицемерно поздравява...Всички боцовци са на пост. Напрееед,в атака срещу русофилитеее....

494

24/7

преди 6 години

Хахаха...не съм очаквал, че братушките са били такива компексари..

493

Руский

преди 6 години

Тъпите руснаци си измислят думи,само за да покажат колко сме неблагодарни! Руската пропаганда умишлено държи под страх руснаци и русофили,че всички са срещу тях,търсят си винаги враг и така като стадо ги управляват путинчо и олигарсите му!

492

Анонимен

преди 6 години

"Империята на злото " - тези думи са изпълнени със съдържание .Виси им камъка на шията и търсят симпатизанти - да потъват заедно .

491

...

преди 6 години

Пълно е в коментарите на всички статии с руски ***...на които целта е да подкопават морала,самочувствието на Българина и да насочват вниманието му в посока,която им е изгодна.Това са хора,които работят това..и за това им се плаща със сигурност....нищо че пишат на Български.

490

Анонимен

преди 6 години

Слава на Тръмп и долу Шорош. Както и е в действителност.

489

Анонимен

преди 6 години

Путин & КГБ нямат заслуги за Освобождението ни, а напротив - те са убийците и поробителите на освободителите ни !Апропо, кремълските ченгета затова са толкова жлъчни, когато ИСТИНАТА възтържествува и когато вече са безсилни да я манипулират, въпреки многобройните руски ***.

488

To6

преди 6 години

Стига глупости, българския и руския народ много добре знаят кой е освободил България от турско робство.

487

1

преди 6 години

другаря Владимир Бичков да си купи един по-големичък размер вибратор,да си го монтира отзад и да си начеше шовинистичната краста.С безумно тъпия си комунизъм съсипаха хубавата ни държава и затриха най-големите добродетели на народ ни.Съсипаха цяла източна Европа,през 1990 г. тъй-наречения соц.лагер беше на десетилетия зад другите европейци.Роби,които от всичко най-силно мразят свободата и свободолюбивите хора.Ние сме свободна държава,свободен народ,като не им харесва да грабват вибратора.

486

Анонимен

преди 6 години

Путин & КГБ нямат заслуги за Освобождението ни, а напротив - те са убийците и поробителите на освободителите ни !

485

Анонимен

преди 6 години

До славянинПогледни си първо расията и после коментирай нас, виж че 2/3 от рашките още живеят в комуналки с по една баня на етаж, че пътищата са ви в по плачевно състояние дори и от африканските държави, арабите поне имаха акъл и с петродоларите си опасаха страните с аутобани, а Вие опукахте 50 млрд $ в Сочи за групови тоалетни

484

до 510 от славянин

преди 6 години

Хубаво е, че признаваш че винаги сте ползвани за нужник - турски, руски, европейск, което е съвсем нормално, вие за друга употреба не ставате!

483

Анонимен

преди 6 години

Германските вестници ясно и без заобикалки написаха, че сме задникът на Европа.

482

славянин

преди 6 години

По времето на управлението на демократите Кобургготи от 1887-*** до 1943-та - две национални катастрофи; по времето на управлението на атлантическата либерастия - трета и окончателна национална катастрофа, след която ''великите'' българи ще бъдат веднъж завинаги и окончателно залиичени от лицето на България!

481

Анонимен

преди 6 години

с десет соросотрола ви чака пак разгром на изборите един процент на психодясното. Даже няма да ви разобличавам лъжливите измислици по история, които са ви съчинили в някой бордей на ШОРОШ. Тръмп резна кранчето и изпускате въздуха.

480

Анонимен

преди 6 години

До 508Още по-унизително е да те ползват за руски нyжник !