27

това е факт

преди 6 години

Всеки който е бил на почивка в Турция,знае как е и се връща пак и пак!у нас няма туризъм а пране на пари от бандити.

26

Анонимен

преди 6 години

В Турция намаля турист потока, заради влошените отношения с Русия и заради атентатите. Никога няма да се върне на предишни нива туризмът в Турция, докато ония *** дето управлява не започне да се замисля какво прави. Руснаците вече са с едно на ум, а западняците се страхуват. Ердоган си разваля отношенията с всички, прави се на велик, говори глупости и после "Ама защо няма туристи?". Ами докато си ти на власт няма да има.

25

Анонимен

преди 6 години

26 Разбира се то не става без взаимно желание , но ако тогава не бяхме уцелили момента и не бяхме се представили добре едва ли и до ден днешен щяхме да се вътре. И ако бяхме продължили по същия път отдавна щяхме ад сме в Шенген и в Еврозоната , но народът реши друго . Поверва на царската приказка после пък се довери на пъдаря на Царя .

24

Анонимен

преди 6 години

Бъркаш се, атентатите в Турция ги нареждаше Путин, изпълняваха ги кавказци.Сега Ердо и *** са приятели и заедно ограбват Сирия.Няма да има атентати в Турция, Путин обеща, засега.

23

Анонимен

преди 6 години

На село всеки ден си прая " ол инклузив" - бачкане " трудова терапия" в градината съчетани със слънчеви бани, на обед домашна ракийка със салатка, изпотено бело винце с мезенце на скара, разходка , сън на тишина и чист въздух. Продуктивно и в десетки пъти по ефтинко.

22

Анонимен

преди 6 години

До 21Не Костов Надето ни вкараха в ЕС ,а самите Западняци ,направиха компромис,който сега се вижда,че еимало смисъл!Защото,при това управление на Путин и *** в Сърбия, Македония,Черна гора,като нищо можеше да сме в мини Югославски проруски съюз или членство в Евроазийския съюз ОНД!

21

Анонимен

преди 6 години

В Турция намаля туризма от ЕС заради атентатите, не заради влошени отношения !Кюрдите пак ще почнат с бомбите, защото Ердоган ги напада.А руснаците правят каквото им нареди Путин, щото са оффце.

20

Анонимен

преди 6 години

Спирам да ходя в Гърция. Византийците са гадни, не, че нашите са стока.

19

Анонимен

преди 6 години

Помните ли какво беше преди пролетта на 2001 година , клечахте с дни пред посолството на Гърция белким се оберете до заветната виза Помните ли какво беше преди есента на 1989 година , въобще не си представяхте че можете някога да отидете в Солун.

18

Анонимен

преди 6 години

19 Благодари на Надето и Костов че ти махнаха визите и те вкараха в ЕС

17

Анонимен

преди 6 години

В Турция извън хотела си е опасно.----------------------Кое му е опасното , същото си е както у нас

16

Анонимен

преди 6 години

Два дена в Гърция и си почивам от Софийският ад. Вече ако остана повече и е още по-добре. Само дето после не ми се връща.

15

Анонимен

преди 6 години

Кой издаде заповедта за нападение на американските позиции в Сирия Путин - значи той е пълен аванатюрист Някой офицер на местно ниво или още по страшно някой от олигарсите - значи Путин вече не владее положението в собствената си армия.

14

Анонимен

преди 6 години

Четох в руски чатове, че предпочитат България пред Турция заради липсата на езикова бариера и, че е по-спокойно. В Турция отиваш в хотела и не го напускаш до края на почивката, а в България можеш да се разхождаш и извън хотела.В Турция извън хотела си е опасно.

13

Анонимен

преди 6 години

По принцип в чужда държава първият път си е страшничко, и интересно. Вече после след 3-тия път свикваш и ако ти харесва държавата продължаваш да ходиш. Ако не ти харесва спираш да ходиш. Вече след като си ходил много пъти ти се струва като у дома, ако и езика научиш поне малко вече си като вкъщи.

12

Анонимен

преди 6 години

Щом в Турция вдигат цените, значи и на бетона на Слънчака и лавините в Банско ще вдигат.

11

Анонимен

преди 6 години

Още не мога да седна от последния турски охл инклузив.

10

Анонимен

преди 6 години

До Баш туристкакъв суджук и червено вино през лятото,бе,човеко? рупай краставица и пий една мастика ! ако има и студена диня - ето,това вече е ол-инклзив.

9

Анонимен

преди 6 години

На гръцки остров е неописуемо, но да не е Тасос. Тасос е просто много голям и се губи усещането, че си на остров.Но в Гърция е скъпо.

8

Анонимен

преди 6 години

дано не свършат резервациите до месец април. като ми дадат - ако ни дадат- по 40 лв великденски добавки към пенсията, ще си осигуря една почивка на остров пукет. да погледам и аз палми и да пийна коктейл с чадърче в чашата.