32

Бозкурт

преди 6 години

Не се залъгвайте с тия анти-Турски медийни кампании ...Турция няма да прави никакви компромиси със ПКК / ЙПГ ...независимо от позициите на Сащ/Русия и т.н. ...Както и никой не може да накара Турция и Иран да застанат една срещу друга ..Още малко ще се напише че Азербайджан подкрепят кюрдите хаххахТурция няма да спре докато не изчисти района от терористите ..независимо от никой и нищо ...

31

Анонимен

преди 6 години

Абе хубава работа ама турска.

30

Естествено!

преди 6 години

До Анонимен"Интересно как Русия забрави много неща.."---НИЩО не е забравила, просто е добър международен играч! Следва принципите.1. Интереса клати феса.2. Врагът на моя враг е мой приятел.

29

Анонимен

преди 6 години

(не)Зависимая Газета

28

Анонимен

преди 6 години

До учуденНе са точно турци а са тюркмени.

27

Анонимен

преди 6 години

Още от старо време се знае, че турците са некадърни войници. След турската експанзия към Европа султаните им раздават земи и с военното дело се заемат еничарите, които не са турци. Даже малка България е била турците и през двете световни войни с много по малочислена армия.

26

Боби

преди 6 години

До Анонимен 27Ехх експертееТурската Армия се оказа в началото на конфликта а като гледам последните сводки още не са се осъзнали точно в това положение в което се оказаха СССР във Афганистан 1980 годинаОсновна верична БТР - М-117(от Виетнамската Война) многофункционална, евина, надеждна, добре защитена от страни и с "Картонен покрив" и "стъклен под" - Уязвима стрещу засада и Бомби.Основен БМП - създаден върху М-117Основен Танк - Леопард А5 - "Картонен Покрив"Стари Танкове виждат под 3000м

25

Търновски българин

преди 6 години

До Карамански турчинОстави кюрдите ! Те не са функция. Най разумното за Ердоган е да се откаже от тази война с Америка. Човека е с големи амбиции, но ние имаме добри приятели турци и искаме те да живеят спокойно и нормално без войни.

24

Анонимен

преди 6 години

Русия забравя злините на Турция защото така и е удобно. Това което Ердоган е намислил няма да стане докато Америка ема сила.Как изобщо си помислихте че на Ердуган ще му бъде позволено да влезне с танкове и да води война срещу кюрдите. Кюрдите са под американско и израелско покровителство.Никой няма интерес от унищожението на Турция най малко Ердуган. Човека понеже е роден с ниска интелигенция многократно пробва до къде са границите на позволеното.Война няма да има !

23

Анонимен

преди 6 години

То не бяха "щитове на Ефрат"То не бяха "маслинки"Сега ако Нато имат поне малко акъл трябва да им е станало ясно колко струва великата турска армия, която "пази" югоизточния край на Европа.

22

Карамански турчин

преди 6 години

Дрън дрън хванали някакъв кюрдин да предрича провал на турската армия и го дават като новина. Много ясно, че друго няма да каже кюрдина, но много по важни неща се премълчават в този сайт. Например: Холандия изрази подкрепа към операцията, САЩ призова кюрдите от други части на Сирия да не се стичат да воюват в Африн срещу турската армия, че може да изядат тоягата. За два дена турската армия е ликвидирала 260 терориста и продължават напред. И народа посреща аскера там с турски знамена.

21

Боби

преди 6 години

Ехх ЕкспертииЗащо Турция се намесва точно там(Африн) и точно сега?1. Трябва външен враг и вйна за да реши ердоган и вътрешни проблеми2. Там наистина има ППК и то хванати в капан3. След като прочисти територията Турската армия ще иска финансиране за попълване на загубите4. зоната е планинска и едва ли има нещо което да се произвежда за мини за полезни изкопаеми няма 5. По-добре е Асад да плаща за контрола и възстановяване на зоната

20

---

преди 6 години

"Според наблюдателя Вашингтон си поставя за цел да се укрепи в самопровъзгласилата се сирийска кюрдска федерация Рожава и наред с Анкара да я използва като плацдарм в борбата срещу Иран" - наблюдателя трябва СПЕШНО да си смени дилъра ха ха ха

19

Анонимен

преди 6 години

Русия не е виновна за нищо. Русия е лоялна към съюзниците си. Мисля, че бяха съвсем наясно със способностите на Ердоган и с възможностите на турската армия. Оттеглиха се и не се намесиха. Оставиха Ердо сам да си дроби попарата.И той я надроби както само той си може.

18

Анонимен

преди 6 години

До Естествено!Интересно как Русия забрави много неща... конвоите с петрола за Турция, сваления самолет... всеки почна да прави с нея каквото си иска май

17

Анонимен

преди 6 години

До Естествено!Да ама докато турция си вкарваше петрол от ИСИС, Кюрдите се биха с тях.

16

Не ставайте смешни!

преди 6 години

А дали "Няма отговор и на основния въпрос: защо Русия, заявила, че брани териториалната цялост на Сирия, все пак допусна Турция"?Руснаците още преди година време предупредиха кюрдите че се заиграват с янките и стават прекалено алчни - опитват се да налапат цяла североизточна Сирия.

15

Естествено!

преди 6 години

Русия е виновна!"защо Русия, заявила, че брани териториалната цялост на Сирия, все пак допусна Турция да окупира"А не че Щатите искаха да въоръжат 30 000 кюрди което разгневи турците...Пък и Турция е член на НАТО .... От Инджирлик излитат и турските и американските самолети. Едните бомбардират кюрдите, другите ги снабдяват с оръжия...Абе няма как -Руснаците са виновни и това е!

14

Анонимен

преди 6 години

Борисов и Ердоган много си приличат - сигурно затова се харесват.За каквото са се захванали всичко се проваля.

13

Анонимен

преди 6 години

Хубава работа ама руско-турска...