101

Поручика Балканец

преди 6 години

......но всико е точно!Или не е, а?

100

Въпрос

преди 6 години

Сега Герб ли е виновен или родителите на тея пикльовци ?

99

Социопат

преди 6 години

Боя в училищата трябва да се върне да знаят какво е чуството да те бият.При нас до 8 клас ни биха всеки ден после ,ние бихме всички до 8 клас...И нито един родител или учител не е идвал да се кара.Боя възпитава.

98

Анонимен

преди 6 години

А другите две изчадия са невинни- едното снимало, другото наблюдавало!Докато подобно нещо не се случи с близък на някой висшестоящ, не очаквайте официална реакция и ефективни наказателни мерки.

97

427

преди 6 години

От владиславово какво да искаш... бой бий затвор и бой. Родителите да ги съдят сега- те носят отговорност з тях.... колко жестоки са подрастващите... а като станат големи са чисти терористи.

96

и697698957

преди 6 години

Трябва да се осъвремени "Наказателния кодекс " , все повече зачестват убийствата и брутални престъпления , извършени от непълнолетни и малолетни - трябва да има възможност да бъдат съдени като възрастни !!!Онзи където закла момчето в парка / Йоан май се казваше / , щото би на 17 години при извършването ще го съдят като непълнолетен - срам

95

Анонимен

преди 6 години

Расте бодра смяна...днес бездомник, утре и по домовете...

94

333

преди 6 години

Пребийте ги от бой тези гнусни малки изчадия !

93

Анонимен

преди 6 години

Браво. Истински българи. Как да не се гордее човек с тези добри деца.

92

х

преди 6 години

аман от гнусни толерастки "европески ценности" -.... деца били, децата не убиват !!!!убиват престъпниците !!!!

91

дядо Петко

преди 6 години

Ума ми не го побира! Вчера говореха по телевизията, че законът за непълнолетни и малолетни бил много строг, остарял /бил от преди 50 години/, а бе бил неоправдано жесток към деца с престъпни намерения и извършили престъпления. Като чета какво е станал във Варна, си мисля, че тия, дето надават вой за тези ***, са пак познатите *** от т.н. Хелзински комитет и разни фалшиви "загрижени" за детската агресия организации. За тия ***, ама и за четирите, в панделата без отлагане и сантименти

90

Анонимен

преди 6 години

Цацаров си затваря очите и продължаваме.

89

До Анонимен 82

преди 6 години

На прасетата в Белене по времето на тошо не даваха рецидивистите, тях другарите ги използваха като маша, да убиват за назидание пред строя политическите затворници, които после даваха на прасетата ... !!!

88

Анонимен

преди 6 години

"Засега не е установена вина на останалите две момчета - едното от които снимало грозната сцена на зверския побой, а другото наблюдавало случващото се". Това е безумно не се ли води съучастие ???

87

681

преди 6 години

На жестокостта с жестокост-сто и петдесет пръчки на гол ***!

86

1

преди 6 години

Смърт за тези ***

85

Жокер

преди 6 години

В абсурдната държава БГ делото ще протече така: ще се установява кой аджеба е нанесъл фаталния удар. За него присъда, освен ако психиатър не си каже тежката дума. За втория- условна. За оня дето е снимал - НИЩО ! За четвъртия дето гледал -СЪЩОТО. Пита се!: кой е виновния в БГ в такива случаи?

84

Изроди

преди 6 години

***

83

Анонимен

преди 6 години

На бесилкото на плошад Независимоист!За назидание на всички такива!

82

Анонимен

преди 6 години

Само не разбирам защо постоянно ги квалифицират като деца. Май няма нищо детско в деянието.