206

Анонимен

преди 6 години

Понеже Русия декриминализира наскоро домашното насилие сега е насъска троловете си да вият срещу всяка проява срещу насилието. Подпишем ли конвенцията това разтваря още повече пропастта между нас и матушката

205

Не!

преди 6 години

Kакви трети полове ви гонят? Четете! Вече ви написаха, никой няма да ви обърне резбата, никой не може освен вас... Става въпрос за защита на жените от насилие, вас не ви ли е раждала майка?

204

До210

преди 6 години

Повече отколкото на тебе ;)

203

аз-ът

преди 6 години

Всеки има право да се ч.ука с който си поиска : мъж, жена, козле, магаре, надуваема кукла и прочие. Ако изпитам мерак да си легна с мъж ме боли к..ра кво мисли по въпрос бай Пешан, стрина Калина и комшията Гошо. Обаче...това става вече прекалено.. половината от думите въобще дори и не разбирам за какво са , а аз отлично говоря английски. Зчетох се .. трансджендер, трансмитер, мен-ту-уомен, уомен-ту-мен... То страшно !!!! Някой трябва да спре тази лудница !!!!

202

Анонимен

преди 6 години

Кой и по какъв начин ще гарантира, че това няма да се използва като инструмент за злоупотреби срещу невинни мъже?

201

Анонимен

преди 6 години

Значи не е подписана от 3 държави - членки , със сигурност едната е Унгария.Мне, Унгария е подписала. Неподозиращите са Армения, Азербайджан и Русия. Двигателите на прогреса.

200

Анонимен

преди 6 години

Никой няма да ви прави гейове или трансджендъри на сила! Тук става въпрос за насилието над жени. Законите в БГ не работят и това е единствения начин нещота да се подобрят. Много ми е интересно като почнете да ривете за третия пол все едно ви е страх да не станете гейове! Няма как да станете гейове освен ако не сте скрити лимонки. Риването срещу конвенцията е поредната Опорка в хибридната война на враговете на Европа.

199

Анонимен

преди 6 години

Затова аз ще направя всичко възможно да замина за Русия ....Прав ти път!!!

198

Анонимен

преди 6 години

До ангелнапротив, пише. подписана от 44, ратифицирана от 28. в последния абзац е

197

Анонимен

преди 6 години

Конвенцията е за правата на жените. Това автоматично изисква да се дефинира какво е "жена". Ами сега? Тази в бара изглежда уж жена, ама знае ли човек? За онзи пък всички знаем, че не е баш мъж. Я най-добре да пишем едно "***", хем звучи по-научно.

196

Анонимен

преди 6 години

Тя и нинова има объркване в джендъра, искаше с Борисов да се разбират като... мъже. Явно е против конвенцията за да може на воля да бие мъжа си-митничаря.

195

чичо Гошо

преди 6 години

А може ли ние да преведем на Европа "Що не си е....м...."!

194

Мъж

преди 6 години

Като се приеме тази конвенция, аз няма да приема нито една жена до себе си повече, много рисковано става. Ще бягам надалече.

193

Анонимен

преди 6 години

Ама че сме прости. Думата пол отдавна не значи пол. Думата морал отдавна не значи морал. Думата партньорство отдавна не значи партньорство. Такива неща трябва да се коригират още в училище. "Министерството на Истината" къде е? Нали сме съвременна държава, "ЦК на БКП" се превежда "Европейска комисия" вече. Нови господари - нов речник.

192

ангел

преди 6 години

Значи не е подписана от 3 държави - членки , със сигурност едната е Унгария, а за другите не казват , но Орбан не е вчерашен , също така НЕ КАЗВАТ от колко парламента е РАТИФИЦИРАНА ??????

191

Анонимен

преди 6 години

Само в Русия е за мъже , там гейовете ги бият , тв предаване направи опит 2-момчета хванати за ръка с вид на гейове тръгнаха по централна улица в Москва за 1километър разходка 5-6 човека се заядоха с гейчета да ги бият.

190

Анонимен

преди 6 години

Юнкер,Меркел и Макрон отгледаха деце и дундеркат внуци.Кобзон е украинец,а Киркоров-българин.По акт за раждане

189

Анонимен

преди 6 години

И Волен да не се прави на много мъж, че е скатал казармата и как се кланяше пред ония восъчен джендераст Кобзон, не е истина... ПОМНИМ!

188

Анонимен

преди 6 години

От Кобзон до Филип Киркоров са все мъжкари в масквата.

187

Анонимен

преди 6 години

В Крайна сметка и в Сибир е за хора , по добре човек в Сибир , отколкото Гей в Германия и България.