30

Dss

преди 6 години

Много тъпо решение, което единствено може да отблъсне младите нормални хора от партията...

29

Mr STARBUCKS

преди 6 години

Тука и приказката на Нинова,"дай да се разберем по мъжки"'няма да хване декиш !

28

Червен клеветник

преди 6 години

Червени каскети за последните 48 часа изядохте поредица от шамари - Европа публично подкрепи ГЕРБ и в прав текст ви каза, че в България няма корупция и сме най-силната икономика в Европа в момента, Радев го бламираха в парламента за 10-ти пореден път, Корнелия в същия парламент остана в пълна изолация, а сега и Станишев се обръща срещу текезесарката Нинова.За вас по важният въпрос е: към кого да се обърнете другия месец за изплащане на хонорара за платени постове в Днес.бг?

27

Ала бала

преди 6 години

Тия левите да ги оставим,ами да видим какво мисли кметът на Симитли по въпроса!

26

Бай Оня

преди 6 години

До АнонименТака ли, Сидеров е едно голямо изпражнение, алкохолик, наркоман, хулиган, оакан дирник. Нищо хубаво няма в това нищожество, което яхна народното доверие и така окарикатури национализма, че той просто да няма никаква почва у нас за десетилетия напред! Сидеров е психопат, както и тъпите пишман-патриотари в партийката му, която ще изчезне със следващите избори!

25

Некъф

преди 6 години

Тази *** Станишев трябва да бъде заличен като личност. Долен червен плазмодий.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22"Сидеров е по-различен от всички изброени по-долу,..."---Болен Сиктеров показа, че е ТРЕТОПОЛОВ и по ХАРАКТЕР.

23

Кара Танас

преди 6 години

До Пазете се! Со рос! Чудя се на акъла на нашите ***. Насилието се изкоренява с контранасилие, сурови наказания вкарани в наказателния кодекс. Бой и после в кауша да го ръгат *** отзад. А не с *** конвенции. Българският мъж за съжаление в голямо болшинство си е типичен селски комплексар, който си мисли че като се набувка и пребие жена си, е голям мъж. Не той си едно голямо изпражнение. На за средностатистическият български плебей, разните конвенции нищо не значат.

22

А бе

преди 6 години

Тия за референдуми не са ли чували?Нека инициират един по въпросите за третия пол,еднополовите бракове,а бе всичко по темата!После според резултатите да се приеме и съответен закон.Ако пък хората харесват тия неща,редно е да бъдат узаконени!Е,в Брюксел люто ненавиждат референдумите,но можем да поемем тоя риск.

21

Анонимен

преди 6 години

Лъжицата с катран в кацата с отрова !

20

Анонимен

преди 6 години

До интересно"Защо не са на едно мнение като и двамата са третополови !"---Не са на едно мнение, защото и двамата БЛЕДНЕЯТ пред третия gender на ТЕТКА ЦАЧЕВА

19

Анонимен

преди 6 години

Сидеров е по-различен от всички изброени по-долу, въпреки че и той направи доста грешки напоследък.Най-голямата е, че стана поддръжник на ГЕРБ.Но той нямаше друг избор.Не мисля, че е редно да го слагате заедно с тия другите.

18

Бай Оня

преди 6 години

До *** Riot ....демек такива като Каракачанов,Симеонов,Сидеров,Москов и Кънев. .... Не си точен, или точна, тези изброените са ass или по турски гьот, по руски "задний проход" и "***", по сръбски "гузуца", а по български дирник!

17

Анонимен

преди 6 години

Браво на Корнелия Нинова, смела жена.Тръгна срещу такива гадини като Гергов и Станишев!Достойно за уважение.Хич не й е лесно-има още много олигарси и мафиоти в БСП за разчистване.

16

Анонимен

преди 6 години

Сергей Станишев вече отдавна работи за глобалистката англосаксонска мафия, която назначава такива като него в организации като ПЕС.Между другото, какво стана със секретните документи, загубени от Станишката, докато беше премиер?Голям шум се беше вдигнал , ама всичко се забрави, нали?

15

Бай Оня

преди 6 години

Корнелия е готина, истинска жена, при това красива жена! А Станшката си е един най-обикновен еврегейски пенделгейзер!

14

Ха-ха

преди 6 години

Модерната лява партия си има "леви" проблеми!Май ще има преброяване на ****алите в ръководството.

13

Иванов

преди 6 години

Допуснали сте граматична грешка. Не е ДУПЕТАТИ, а ДУПЕДАТИ

12

Хорнелия

преди 6 години

Серго,ела да се разберем като мъже!

11

Товарищ вОлгин

преди 6 години

Мисля си, че третия пол представлява нещо средно между мъжествеността на *** Нинова и женствената природа на серГей Станишев ... !!!