154

Анонимен

преди 6 години

Последните години след военните агресии и цветни революции на САШ в суверенни държави, набеждаването на хибридни терористи от идил-ал-кайда-ал-нусра за " демократична опозиция в Сирия се получи един резултат:"US медийните новини и US докладите за демокрацията са като селските шутове, всички ги чуват и ги виждат, но никой не им обръща внимание."

153

жеко

преди 6 години

просто трябва да се отнемат правата(парите) на всички с фамилии завършващи на берг, ман и тем подобни ционисти по целия свят за да се оправи света, от хиляда години има антисемити сред най влиятелните правители по света...запитайте се защо

152

Анонимен

преди 6 години

Много ми е интересно американското определение за демокрация. Много бих искал да го прочета някъде.

151

Анонимен

преди 6 години

"Къде е демокрацията в Европа, че да я подкопава Русия?Има законови държави в Европа, както в Азия, Африка, Америка ( Южна и Северна), но къде е демокрацията?Катеричка в бисквитки " Катеричка" никога не е имало, горе долу и това е положението с "медийния лейбъл-демокрация" в Европа и САЩ, но демокрацията я няма . Ако имаше, нямаше да го има Гуантанамо в САЩ, свободните медии нямаше да са корпоративни, при протестите в Фъргюсън и Катлуния, гражданите нямаше да бъдат смазани от бой от полицията"

150

За Европа, против ЕС

преди 6 години

В Европа липсва демокрация, така че Путин няма какво да подкопава!

149

Да живее ЕС!

преди 6 години

2018 - 8 дни- 8 трупа...

148

Анонимен

преди 6 години

САЩ прецаква ЕС. Заменете Русия със САЩ и уравнението ще е вярно. В Европа няма демокрация. Факт! В България финансовите спорове се решават с разстрел, а не в съда. Демократично "държавата" си мълчи тактично или разпространява фалшиви новини. С какво да се гордея, че сме в ЕС, като е опасно да подишам "чист" въздух в София и околностите!?

147

Некъф

преди 6 години

Крадеца вика дръжте крадеца !!!

146

Анонимен

преди 6 години

За да има мир *** трябва да бъде тотално изолирана.

145

Анонимен

преди 6 години

За да има мир, освен това, трябва дъртата кралица Елизабет да умре, Британия да се разпадне на Англия, Уелс, Шотландия и Северна Ирландия.Французите трябва да бъдат изгонени от Близкия Изток и Африка, защото не престанаха да крадат нефт и газ.

144

Анонимен

преди 6 години

Рубли можеш да си купиш във всеки магазин за тапети и гъзпапир.

143

Анонимен

преди 6 години

За да има мир, САЩ трябва да се разпаднат на малки държавици(отделните щати), двете Кореи да се обединят, Германия може да не се разделя на две, но да им се забрани да печатат евро, с което да командват целия ЕС, защото сега ЕЦБ се намира в Германия.Килъри Клинтън и Обама да бъдат осъдени за престъпления с/у човечеството, а Тръмп да си гледа бизнеса, а да не се занимава с политика.

142

мухахах

преди 6 години

До Виж тиВ коя западна държава ще ти обменят рубли бре, каскет?!??! Явно ти не си излизал от панелката.

141

Тръмп:

преди 6 години

Тръмп: Нашите НПО разложиха Източна Европа, и сега ще я превземат мюcюлмaнuтe...САЩ ще загубят Източна Европа, и с това и всички последствия от спечелеването на Студената война.Това заяви американският президент Доналд Тръмп в интервю за телевизия Foxy Data миналата нощ."Вярно е, че спечелихме Студената война и успяхма да откъснем Източна Европа от Русия, и да я присъединим към нас. Но какво направихме с тази придобивка? Разсипахме я, тя загива, и накрая ще я превземат мюсюлманите. Тя няма да бъде наша..." - каза почти ядосано президентът.

140

антизападопоклонник

преди 6 години

Айде стига сте ни занимавали с разни глупави американски доклади за Русия, ами кажете защо руското правителство начело с финансовия им министър и председателя на руската централна банка водят отявлена антируска икономическа политика, копувайки здраво долари? Защо по-голямата част от днешната руската аристокрация изнася парите си от Русия в офшорки?

139

Виж ти

преди 6 години

До Анонимен 169Е, сега вече потвърди констатацията ми, че не си излизал от махалата. Понеже във всяка страна можеш да обмениш рубли, също както и долари.Най-лошото което донесе в България "демокрацията" сте вие, цели поколения от ...Тъжно е

138

Анонимен

преди 6 години

За да има мир, САЩ трябва да фалират, Германия да бъде разделена на две, а Източна Европа да бъде приобщена към русский мир. Общо взето грешката на Горби трябва да бъде поправена. Не забравяйте, че периода 1945-1990г. беше най-миролюбивия и успешен за Европа. Изкуствената държава от психичнонестабилни трябва да бъде разформирована за да има мир.

137

Анонимен

преди 6 години

До Виж тиВъв всяка една страна мога да обменя долари за местната валута. Ако опитам с рубли ще има само смях и подигравки. Мухахахахахах! Впрочем живея в западна Европа. Мухахахахахах!

136

Виж ти

преди 6 години

До МухахаТи в кои страни си пазаруваш в долари?С твоя интелект се съмнявам дали въобще си излизал от махалата си, ще се изгубиш бре.

135

Анонимен

преди 6 години

Така е един руши демократично,друг подкопава усилията му...