122

Оня

преди 6 години

Хахахах аама как лъщите хейтърите за спорта :) леле жалка работа

121

Анонимен

преди 6 години

Малоyмна ОВЦА ,да и вземат книжката !

120

Анонимен

преди 6 години

99% от коментиращите само телом се намирате в Европа. Поведението и изказванията ви са присъщи на една друга раса, по която всички плюят, но се оказва, че не сте по-различни. Много жалко! Нищо европийско и цивиизовано няма у вас.

119

Иститата някъде там

преди 6 години

"Оказа се, че в този момент очилата му са били в ръката и натискайки го, за да не ме удари, съм ги счупила, за което се извинявам, ще ги възстановя", добави младата жена."

118

Оня

преди 6 години

до 123 не е била по бул ГМ Димитров а перпендикулярно и е завивала ПО него

117

Анонимен

преди 6 години

Като ги знаеме как шофират и наглеят на пътищата тея жени...олеле майко..

116

Анонимен

преди 6 години

По бул. "Г. М. Димитров" има само една лента за ляв завой. Как така тя се е била престорила в лявата лента за ляв завой, а от лявата ѝ страна друга кола?!?

115

Оня

преди 6 години

До Анонимен 121Еми ела да ти вкарам на теб два шамара като са така безнаказани

114

Анонимен

преди 6 години

*** оревахте света за 2 шамара ве пропаднали варвари

113

кткткт

преди 6 години

Според мен тази шофъорка е искала да каже :"Както си карах нормално в насрещното движение,без предпоставки за ПТП,един мъж ми направи забележка да си влезна в моето платно,но аз като типична жена шофъор,не видях никакво нарушение на правилата,при което го напсувах,счупих му очилата,той ми удари един шамар и ето ме сега ще сезирам всяка медия,за да търся внимание и справедливост." Това са в по-големия процент жени на пътя.

112

Анонимен

преди 6 години

Така и така преписват в статията интервюто, което даде сутринта въпросната госпожа, но:Защо не е отразена частта от интервюто, в която ТЯ се ИЗВИНЯВА, че СЛУЧАЙНО му била СЧУПИЛА очилата и е готова да му ги плати.Много едностранчиво отразяване на информацията, с цел изкривяване на фактите и предизвикване на съчувствие. И после общественото мнение било едикакво си

111

Оня

преди 6 години

До sssКакто и всеки в София знае също как шофират наглите недовиждащи чичковци с 50 години опит на Ладата.... нали айде ся

110

Анонимен

преди 6 години

Истината е, че мъжете се репчат пред жените, гена им е такъв. В еднопосочна улица ми се е случвало да слизат и да се опитват да ми отворят вратат или блъскат по предния капак, защото отказвам да дам заден, че те да минат срещу знака за по пряко. Може и да живеем в 21-ви век, но на голяма част от мъжете поведението и като на неандертаци.

109

sss

преди 6 години

Не съм бил на случката,но съм почти на 100% сигурен ,че жената е предизвикала цялата суматоха.Всеки един шофъор които кара по цял ден в София е наясно как шофират "дамите".Общо взето тотална неадекватност на пътя и с претенции !

108

Грую

преди 6 години

Живея в Мусагеница и потвърждавам, че откакто направиха метростанция Мусагеница трафика през и без това тесните улици, стана чудовищен. Често се стига до псувни, че дори и ръкопашни схватки съм виждал.

107

Анонимен

преди 6 години

Не съм била там, не знам какво е станало, но се чудя защо ли същите тия велики шофьори дето тука раздават шамари и се правят на велики като минат границата и изведнъж стават по-ниски от тревата и почват да спазват правилата? Щото я се пробвайте да го направите тоя номер в Германия...

106

!

преди 6 години

Суртин между 7,30 и 9.00 не мога да изляза за работа от квартала си,защото!през метростанция Мусагеница от 5 квартала и 5 села всички искат да минат през Мусагеница и излязат на Г.М.Димитров,за да избегнат кръстовището на бул. Кл.Охридски и Г.М.Димитров.То не са коли,маршрутки и камиони,които зареждат магазинчетата точно по това време.Да ви кажа всеки ден има екшън сцени и си на косъм да те удари някой.Ако общината не вземе мерки да регулира движението с еднопосочни улици все така ще е.

105

Грую

преди 6 години

Напоследък попадам на все по-нагли жени по магистрала Тракия. Карат в лява лента и не се прибират в дясна, макар че е свободна, дори и след като караш продължително време зад тях, пуснал си ляв мигач, присветнал си с фаровете няколко пъти и се налагало да свиря с клаксон за да се премести в дясно. В такива моменти си мисля, че и шамарите съм и малко на такива.

104

Анонимен

преди 6 години

Нека всеки мъж, на който му е показан среден пръст от дама шофьор на пътя или е напсуван от дама шофьор на пътя, да каже как ще реагира? Резултатът от този въпрос ще е твърде интересен хахаха

103

Спри автомобила!

преди 6 години

Автомобилното оскотяване в пълен блясък. Противодействие - 4лв/час синя зона, 2 лв./час зелена зона до околовръстното, годишен данък за кола мин. 250 лв. Годишен стикер по адрес за първа кола 400лв, за втора кола - 800лв, за втора на същия собственик - 1500лв. Измамите с платено паркиране - минимална глоба 2000лв. Електронна процедура по издаване на стикер за паркиране по местодомуване - без сканирани документи и т.н Ако си под наем,електронна проверка в НАП за данък на хазяина.