119

Жокер

преди 6 години

Путин каза: Дойдох. Видях. Победих.

118

аналИзатор

преди 6 години

Ехааа толкова много мега яки, мега анализатори, мега политолози и други пишат ли пишат бляскави мисли под тази статия! И все добри. А под статията, че някакъв рергиш е решил и осъдил България за "възродителния процес" за 100 000 по-малко мнения!!! Това е жалко.Жалко и тъжно е народ, който не се застъпва за собствената си история а приказва простотии за неща, които по никакъв начин не го засягат.....

117

Баба Ванга

преди 6 години

До Анонимен=======Искаш да кажеш, че ще бъде убит от американците ли, защото те убиха Саддам===========С много руска пропаганда си се нагълтала чедо. сега остава да кажеш, че убийството на послединя руски цар и семейството му е ритуално и е дело на евреи

116

Ха-ха-ха

преди 6 години

Местните русофили в Дамаск събират подписки за да останат руските освободители в сирия. Спонтанно се пишат сърцераздирателни надписи под портрета на Путин "Бащице, на кого ни оставяш?" и се събира подписка за построяването на 250 метров паметник в чест "На руските братя освободители от признателния сирийски народ!". вече има данни, че Путин се е просълзил от топлите чувства на сирийците към русия и ще преразгледа решението си.

115

Анонимен

преди 6 години

И пак блокираш ИП адреси. Ще получиш в близко време пидсо за заведено дело срещу " днес," за многократно нарушаване на Европейския закон за защита на потребителите зсбраняващ изрично блокирането на ИП адреси.

114

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 105"а къде е днес Обонго, защото Башар Асад си е пак там..."----------------Точно там е проблема ти, че не си разбрал какво е демокрация и какво е диктатура. Диктаторите като Асад и Путин напускат поста си само с краката напред. Лидерът на свободния свят Обама и днес е популярен в целия свят. Надпреварват се да го канят да общуват с него като му плащат по половин милион на лекция. Още по-важно е, че го посрещат като рок стар с овации и ръкопляскане от сърце.

113

Анонимен

преди 6 години

Разходи, разходи... жертви....Жалко за жертвите.

112

Анонимен

преди 6 години

Това са предизборни заигравки на джуджето, които ще траят ден до пладне. И миналата година руските *** обявиха, че се изтеглят а удвоиха главорезите си. Путин е като вампир и не може да живее по друг начин освен като пролива кръв. ще отвои война на друго място само и само да избива и да се наслаждава на убийствата.

111

антисоросоид

преди 6 години

Со ро со и д ни те отпадъци се активизираха след обедната доза. Пожелавам ви да си " заминете" преди новата година от свръх доза.

110

До 106

преди 6 години

Каква агресия те гони бе ? Да не си се дрогирал ? Руските войски бяха там по покана на Сирииското правитвлство да помогнат за разгромяването на ислямските терористи от ИД създадени , финансирани и въоръжавани от световната терористична организация ЦРУ.

109

Анонимен

преди 6 години

Путин, кога ще се изтеглите към родната си Планета на маймуните?

108

Анонимен

преди 6 години

Това, за кой път се изтеглят???Щото въздушно-космическите войски вече колко пъти се изтеглиха....

107

Анонимен

преди 6 години

Кой да се готви за след изтеглянето - Приднестровието, Донбас?

106

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 6 години

Типично за Путларах Акбар да се измъкне като мокра връв. Видял е че няма оправия с тия бавноразвиващи диваци и си е бил шута

105

Анонимен

преди 6 години

До ай деееАрабски медии озвучеха информация от службите на Тунис в която се казва че един от създателите на ИД е бил агент на Израелския Мосад.да бе и беше написана на руски език нали :)

104

Анонимен

преди 6 години

Щом говори за изтегляне точно сега преди изборите, изводът е че руският народ не одобрява тази агресия. Кой знае колко загуби са дали, но никой не ти казва. Всичко при Путин е забулено в тайна.

103

Анонимен

преди 6 години

Обонго много му знаеше чoвката и даже беше отписал Асад, а къде е днес Обонго, защото Башар Асад си е пак там...Животът е трагикомедия, за такива като Обонго трагедия, за останалите комедия.

102

До 88

преди 6 години

До Анонимен 88Да беше гледал снощи по бтв филма за Ласка, завладян от американците. Там всички сгради до една бяха цели и имаше цветя по терасите.....

101

Анонимен

преди 6 години

От многото ботокс който си бие джуджето лицето му е станало съвсем бозаво.Големи комплекси избива тоя милиционер...за величие, за красота, за младост и т.н.

100

Анонимен

преди 6 години

Тая боеспособна групировка е отвсякъде караштисана във всички отношения от и до-от сформиране,въоръжение,финансиране както и методите й на действия-водене на партизанска война,тактика подкрепена и удобрена от нейните куратори в сянка като в двойствено предназначение за целите то възхвали то низвержение по направления,а чисто и просто обир,крадене,прочистване на население,язък че тия са се хванали да играят за чужда сметка сега ще им тепят кожите,ако ли не ще играят продължение и кой докъдет може