20

До БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

преди 6 години

Ти даваш ли нещо за благотворителност според твоя джоб?

19

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ

преди 6 години

Да е жив и здрав Григор да си харчи парите! Но ВСЯКА звезда, а той вече е наистина ЗВЕЗДА поглежда и към нуждаещите се или пък си има кауза, която подпомага. За БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ говоря. ДА, знам че участва в благотворителни турнири, но мисля че нещо свързано директно и само с БЪЛГАРИЯ ще е добро и от полза за всички. Поправете ме ако има подобно нещо, но не го знам...

18

Пич

преди 6 години

"Нали беше голям българин и го правеше за България!Що не отиде на почивка в България"Ако искаш да отидат двамата с Никол на почивка в Китен, и да плащат по 10 лева за 2 шезлонга и чадър, ама ако искат и шалтета по още 5? И е си правят фигурки с пясъка от фасовете изхвърлени от такива интелектуалци като теб? И после да хапнат по порция цаца в препържена мазнина? Щото е българин де! Сериозни, вие глупави ли сте или се правите на глупави?

17

Анонимен

преди 6 години

Е чак толкова българин не е ,а и на острова ще му излезе по-евтино от бг.

16

До 10

преди 6 години

Милчо,Милчоооо,много си зле моето момче и много си ограничен.В България и лекари и спортисти и много други,които добре си вършат работата получават унизително малко.В белите страни лекарите са доволни от заплащането.А спортистите-много пари получават само най-добрите,а те не са чак толкова много,и не получават пари от държавния бюджет,а от билети и спонсори.А дано да си разбрал,ама надали.

15

кака ти

преди 6 години

До BBАман от т...ъпи парчета като тебе ! На кой са му потрябвали Гришовите милиони - обичаме го не заради тях, ама как да ти обясни човек. Иначе гастарбайтер не се пише с Ъ. Марш да учиш.

14

Анонимен

преди 6 години

Нали беше голям българин и го правеше за България!Що не отиде на почивка в България!

13

Анонимен

преди 6 години

Е некои требва да меси мекици сутрин

12

Евала пич

преди 6 години

Браво на момчето, заслужена почивка. Кой където може - един на градския на Китен, друг по островите...p.s. А на Николче дупе да и е яко...

11

Анонимен

преди 6 години

Какво значи много е вероятно да заминат...,започвате статията,така,все едно сте сигурни къде и с кого ще бъдат,а после-много е вероятно...Сега ще гадаем ли или имаме точна информация.Не че има някакво значение,де,къде и с кого ще бъдат,но все пак трябва да сте коректни към читателите.

10

Анонимен

преди 6 години

Да Фнимава да си не секне кръста дорде плющи

9

Руди Хес

преди 6 години

Григор заслужава ,ама тая Никол ще разреве британския милионер оставяйки острова без един банан.

8

Тинев

преди 6 години

Ама мнОООООООООООго злобни душици!П.П. Ами идете и Вие на такъв остров! Отворковци! Играйте-бийте-и почивайте????В какво се превърна българина? От де дойде тази омраза? Оскотя ли нацията?

7

Анонимен

преди 6 години

Е,щом и мама е там,значи работата вече е разтурена.

6

консерва

преди 6 години

а колко парички получава на година от българските данъкоплатци през министерство на спорта - запознайте се и после го уважавайте, а при това отказа и на купа дейвис да участва за каквото всъщност ги получава тези пари целогодишно!

5

Така е

преди 6 години

Баба Мария ще спи между двамата, да не стане някоя беля.

4

РВ

преди 6 години

Спечелил 2 милиона, кво са 2 милиона бе ганююю? На кво завиждаш? А че се е побъркал от тренировки, диети, режими....че докато ти мааш маанета на масата той се поти в залата? Вместо да се радваш че БЪЛГАРИН е вдигнал престижна купа пред целия свят, той му брои парите. А що не му броиш разходите тогава? *** смята само другия кво взема а не кво дава.

3

Анонимен

преди 6 години

До BBТози "гастарбайтер" ще дари спечеленото на нуждаещи се. Колко гастарбайтери са го направили?! Злобари пълно!

2

Анонимен

преди 6 години

Тричата най-вероятно ще бъдат настанени във вилата Great HouseТриЧата??!А, до 1 - ходи се скрий. Като не искаш да четеш, не чети и не коментирай.

1

BB

преди 6 години

Аман от тоя дето едвам говори Български... Бил спечелил турнир от кой взел много милиони... АБЕ да ви питам ВИЕ ли ги взимате тея милиони или този гастърбайтер ?