146

До 152

преди 6 години

Колко си ***!!!Не бяхме наясно, че корупцията произлиза от ГЕРБ.Акл не бяха ГЕРБ на власт сега нямаше да има корупция.

145

Това си заслужаваме

преди 6 години

Е, какво толкова :) Дал 2 милиона поръчки на зет си. Това за герберастката мафия не се брои и за дребно нарушение. Това са професионални мафиоти. До един. Сега ще го махнат и мизерникът ще ходи да харчи откраднатото. В някои държави за такива неща разстрелват на стадиона.. и така трябва. А в Бантустана все още се намират ненормални да гласуват за ГЕРБ?!?!??!

144

дрън дрън

преди 6 години

скандали,оставки,уволнения, А ПАРИ НЕ връща никой ! Никога !

143

Недоволен

преди 6 години

Докога като хванат някой хвърля оставка и вс е ОК?Сега пак мишки крадат, но като ги хванат ще подадат оставки.

142

Анонимен

преди 6 години

Даже и да не виновен, постъпката е достойна! Не можем да кажем същото и за другите министри.....

141

Ф.С.В.

преди 6 години

Аз ако се извиня на Топлофикация и ЕРПто и ВИК -- ще ми простят ли дълговете ?? ХМ ! Ако вляза в магазина и си взема храна без да я платя и морално се извиня ? - ще ми простят ли ?? хахахаха Какви са тези детски морални оставки и извинения -- На СЪД да отива ! и да полежи малко - гадни крадци обраха народа в БГ !!

140

Темида

преди 6 години

. Случаят е бил отразен в одитен доклад, но прокуратурата е отказала да образува наказателно производство - Класика. Дано спрат небостъргача в софия и дадат по 100лв на калпак да забравим за тая работа. Няма проблем друг в БГ.

139

Анонимен

преди 6 години

И тоя муфлон с бяла престилка сит,и Бойко цял!

138

Анонимен

преди 6 години

То за игри с награди мече или чанта се казва изрично ,че работещи във фирмата организатор и техните семейства не могат да участват в играта, а тук някакъв си буквално раздава мангизи на дъщеря си и любовника и за милиони левове на данъкоплатеца и видите ли няма проблем, ха-ха-ха. И после се жалват ,че България била посочена в Европа като страна No.1 в корупцията. А колкото до прокуратурата, ами това само потвърждава изводите от статистиката на Transparency international, защо предното изречение е напълно вярно - КОРУПЦИЯ НА ВИСШЕ ДЪРЖАВНО НИВО , а прокуратурата е просто слуга на тиквено комуни

137

Анонимен

преди 6 години

В очакване сме на следващото корумпе,което ще ни предложи суджук паша.

136

В панделата

преди 6 години

Искаме го в затвора. Оставката не е наказанието предвидено в закона за кражби в особено големи размери - 2 милиона лева от данъците ни.

135

Анонимен

преди 6 години

Много скандали сътвори този кабинет само за няколко месеца . Само кражби и далавери.

134

Скитник

преди 6 години

Още една " новина" от страната на боклу.ците.

133

Българи, излагаме се

преди 6 години

Какъв майтап. Да искаме да сме поне като Румъния. Там този отива директно в затвора, за да засити жаждата за кръв на тълпата. В България и това не се случва.Вече и на децата им е ясно, че ГЕРБ е мафиотска организация, а не партия.

132

Шебек

преди 6 години

Поредното доказателство, че ГЕРБ са престъпна икономическа групировка, с лидер мутрата от Банкя !!!

131

Lightseeker

преди 6 години

Не е достатъчно,трябва да му се повдигне и обвинение.Най-голямата с.*** е в МЗ!

130

анонимен

преди 6 години

язьк мислех си че това е читав мьж дьщеря му началник на полит кабинет на московхаиде сега гн борисов вижте какви са тези пелети от хасково които ще отопляватдетските градини в смолян колко км са между тях в смолян има 10 подобни фирми защо точно д добрев ще ги отоплява и не се занимаваите с бсп и на тях ще им доидевремето сега си гледаите вашата кьща

129

Анонимен

преди 6 години

Не се наядоха, майка им ***..

128

Някоя

преди 6 години

Предложение за министър на здравеопазването да се назначи Богат адвокат по медицинско право.

127

Анонимен

преди 6 години

Здравният министър Николай Петров хвърли оставка, Борисов я взе+++++Трябва ли да разибрам от заглавието, че Петров и Борисов са някакви герои.Единият такъв голям герой, че дори хвърлил оставка,а пък другият вечен герой направо я приел.Смешни и жалки сте с внушенията си.