71

угаждач

преди 6 години

суджук и бира "леденика". каква комбинация само !

70

Анонимен

преди 6 години

До 68 - Като гражданин и гласоподавател, аз държа да знам тази информация.

69

Анонимен

преди 6 години

Фактът, че имам президентска и парламентарна институция в такъв остър конфликт, означава две нещо.- Държавата е нестабилна (това трудно се квалифицира като новина).- Ще последва нов период на чисткини реваншизъм.Писна ми, всяка смяна на власта, да се бележи с коренни промени във всяка институция. Не е важно, дали човек е добър в работата си, важното е, да има партийни връзки.

68

Анонимен

преди 6 години

До Tangraнищо няма да режат, щото боко козирува и изпълнява без да мисли. Наистина евтино излиза, да ти плаща с парите на сънародниците ти.

67

Анонимен

преди 6 години

"благодарение на ГЕРБ и депутата в оставка Делян Добрев в община Хасково са влезли 140 милиона лева"Честно ли ? А ако не беше ГЕРБ, нямаше и топла вода с ама сигурно .... Деееее !

66

Tangra

преди 6 години

Цветко да се вземе в ръце. Пропуква се стройната му организациа пирамидалната мафиотска структура. Очаквам след още най много два гейта да ни орежат еврофондивете. А с тази политическа КАСТа шенген на куково лято!

65

Анонимен

преди 6 години

Цецо, кажи нещо за апартаментите и трудовият стаж на родата, не ни занимавай с глупости!

64

Добрев, скандално!

преди 6 години

За г-н Добрев, ако е истината разследването на г-жа Йончева, това е огромен скандал.Второ - министърът на икономиката незабавно трябва да бъде уволнен и съден за разкриване на секретна информация медии, относно оръжията за Индия, вид, къде се произвеждат, количество, цена, та накрая и местоположението на кораба.В цял свят този човек ще бъде съден за разкриване на класифицирана информация.Помислете върху поведението на собственият си министър.БГ не ви е БАЩИНИЯ. Вземете опит от чуждите служби

63

фидоско

преди 6 години

всичко във вас в парламента е смърдящо.Президента е прав, той е качествен военен,а под "война" разбира противопоставяне на Герб.Той каза истината, кой от какво разбира,каза и Цветанов от какво разбира, но само президента разбира от самолети, генерал-пилот, не е фалшив генерал, нито е физкултурник.Дилян Добрев-Хасковски е символна Герб.

62

Сержант

преди 6 години

Цецко да каже как се плаща под масата по време на предизборните мероприятия. Как валят едни торбички

61

Анонимен

преди 6 години

Здравяйтее е суджуци дее я най голямия ви соджук що сей криие кат мишка уа или пак я вдидгнал кръъуното

60

Анонимен

преди 6 години

То хора ли сте в тоя парламент да ви уважават л...на като ви разровят малко и осмърдите всичко

59

Гост

преди 6 години

Какъв парламент какво уважение бе момченце!

58

Анонимен

преди 6 години

Това да не ви е плевнята да ви играе по свирката а за влезлите 120 милиона кажи колйо от тях влезнаха в джобовете на родата на Добрев и черната каса на герб

57

СПРИ ....

преди 6 години

СПРИ НАЙ ПОСЛЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАШ С ПРЕЗИДЕНТА ИЗБЩО НЕМОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ СРАВНЕНИЕ МЕЖДУ ДВАМАТА РАЗЛИКАТА ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО И ПОЗНАЙ КОЙ Е ДО НЕБЕТО - И КОЙ СИ ТИ ЦВ.ЦВ. ЧЕ ДА ДАВАШ ОЦЕНКА НА ПРЕЗИДЕНТА ЕДИН ДЕПУТАТ КОЙТО НАСТРОЙВА КОЛЕГИТЕ СИ ПРОТИВ ПРЕЗИДЕНТА - АКО Б.Б. Е ПО УМНИЯ ТРЯБВА ДА ОТИДЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА И ДА СИ ПОГОВОРЯТ А НЕ РАЗНИ ОТ ГЕРБ ДА СЕ МЕСЯТ - ИСКАМ ДА КАЖА НА Б.Б. ЩЕ ЗАГУБИТЕ ЗАРАДИ ЦВ.ЦВ.КОЙТО ГОВОРИ МНОГО И НИЩО НЕ КАЗВА САМО ГРЕШКИ И ХОРАТА ГО ВИЖДАТ И НЕ ВИ ЗАЩИТАВАТ

56

Анонимен

преди 6 години

Чудно ми е какво може да прави (п)Резидентът Радев, освен да лае безсилно по хората, които вършат работата в тази държава. И всичките тези нерви са, защото Бате не ще да му купи ново самолетче. Детски манталитет - ще оревем света, че си нямаме желаната нова играчка. Смешна работа!

55

Анонимен

преди 6 години

Цоко и сие ,мамини убавци...крадливи.

54

Анонимен

преди 6 години

Не мога да определя кой е по - ***, Цоко или Боко. И двамата са кухи ***, но кой е по - кух?

53

Анонимен

преди 6 години

Гербавите са два вида:Помиярри долниИДолни помиярри!

52

Анонимен

преди 6 години

Цецункеее...Мирише ли ти на СУДЖУК?