139

Анонимен

преди 6 години

До 2023няма да поумнеете защото интелектуалното ниво на турчина се равнява на това на риба....

138

Край

преди 6 години

Българските ЛЕКАРИ имат МОРАЛ и не "лекуват" нелечимото. В Турция ви прибират парите и ви обещават чудеса а после ви връщат да се срещнете с Бог в България. Сигурно така ви пращат в рая щото нали по-лесно камила ще мине през иглени уши отколкото богат човек през райските врати.

137

KONSTANTINOW

преди 6 години

НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА СЕ УЧУДВА И ВЪЗМОЩАВА.В БЪЛГАРИЯ НА ВЛАСТ ОТ 28Г. Е ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ В ЛИЦЕТО НА ВСИЧКИ ПАРТИИ.КАПАК НА ВСИЧКО Е УПРАВЛЕНИЕТО НА Б.Б. И ПРЕСТЪПНАТА ШАИКА Г.Е.Б.ТОВА СТЕ СИ ИЗБРАЛИ БЪЛГАРИ ПОСЛЕДНИТЕ 28Г. И БОГ НЕМОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ.БОГ ПОМАГА НА ТЕЗИ КОИТО СЕ СТРЕМЯТ ДА ПОСТИГНАТ НЕЩО,НО ВИЕ СЪНАРОДНИЦИ НЯМАТЕ МЕЧТИ И ЖЕЛАНИЯ .ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ СЪДБАТА.

136

ВЕРА

преди 6 години

Тази така наречена страна България трябва основно да се изчисти от така наречените българи и да се засели с качествени хора, да речем немци, холандци или просто някакви читави хора, а българите трябва да се пръснат по света и да скитат като ц.гани, защото това заслужават.

135

К. Пенчев

преди 6 години

Какво излиза.Турция се грижи за болни българи,а на нашите управници .........................

134

Анонимен

преди 6 години

Комерсията в момента е в целият свят, не си мислете че другаде ако лекарите са любезни ще ви свършат работа.У нас лекарите са груби, защото такива сме си ние като нация.Пимислете вие в професиите си като сервитьори, шифьори или администратори дали нон стоп сте усмихнати.Така е и слекарите у нас.

133

до ястреба

преди 6 години

Преди повече от 500 години ви "спасихме от изчезване"....Пожелавм ти 500 години кюрдите да ви спасяват от изчезване а вие да сте им благодарни...За да усетиш какво е.

132

Д-р Казанджиева

преди 6 години

Моето мнение е,че този самозванец Петров с неговата шайка от интриганти достигна своите граници, които са типичните за един средноинтелигентен военен лекар. Лекарската колегия не приема подобен популизъм, празноглавие и празнословие, когато става дума за пациенти и лекарски. Оставка

131

мед сестра

преди 6 години

Не гледайте дребните неща в ситуацията-те са следствието, а вижте причината за това състояние на болните.Реформата, която направи медицината в държавата ЧАСТНА ДЕЙНОСТ и която стана НЕКОНТРОЛИРУЕМА!Този пореден случай,а и не само той(всеки от вас се е сблъсквал с алчността,арогантността, нехайството, пренебрежението на медиците у нас!) потвърждава това ,което ви написах.Възможността на лекарите да си определят големината на заплатите доведе до това трагично положение!

130

до Ястреб

преди 6 години

Турция като държава възникна на останките от Османската империя след Първата световна война благодарение на Ататюрк и помоща на др.Ленин и СССР.А, за проявената Добрина и Човещина от страна на Турските Лекари към тази жена - Аферим Аркадашлар!!!!!!

129

Така е

преди 6 години

До *** до хахото 140Ама тая турска *** има най добрата болница в цяла Европа.Не си ли чул? И в Германия няма такава , камо ли пък в Русия.

128

Анонимен

преди 6 години

Пак ще гласувам за ГЕРБ. Здравеопазването го разби БСП.

127

Тинев

преди 6 години

Гласувайте ОТНОВО за ГЕРБ.Не СПИРАЙТЕ да вярвате на казаното от Бойко Борисов.П.П. В Турция линейки мнооооого! То и остров Занзибар ще прати някоя рикша.

126

Анонимен

преди 6 години

В Турция медицната е на ниско ниво. Тази жена е в терминален стадии и българските клиники правилно са отказали прием. Туеците обаче нямат нищо против да изцоцат близките й.Разбира се с дежурната мазна анадолска усмивка това го умеят.

125

Пенсионер

преди 6 години

До До SILANCE При соца да не са имали състрадание? Не , но границите бяха заключени и играеше дебелата тояга.Ще вземеш пали ? Ама ще има: А де ! А де!

124

"-"

преди 6 години

Погребално Бюро "Български болници".Гробокопачи - Български Лекарски Съюз.Звучи цинично, но за наше огромно съжаление е Факт!

123

Су 34

преди 6 години

До: Я.ст.реб МанафлиятаНе вие сте ни спасили, а ние вас защото турците сте некадърни да организирате държава. Всичките ви султани са от гръцки, арменски или български произход!

122

53584

преди 6 години

Защо токова много жертви на бездушните и жестоки лекари си мълчат? С млъчанието си ставаме съучастници в техните престпъления като призвани да ни лекуват.

121

до ха-ха- ...

преди 6 години

Ти човече май не си наред. :)Германия е най-продуктивната и креативна нация в Европа , и една от най-продуктивните в света . Няма зона на човешката наука и култура където Германия да не е създала фундаментални неща .И ако си мислиш че те разчитат на някакви неандерталци от задунайската губерния - не зная с какви психически отклонения си .

120

2023

преди 6 години

Булгаааар булгааар .... ослепял си от злоба бе, изчадие изродено! Преди повече от 500 години ви спасихме от изчезване, и за благодарност не оставихте ненахапано място по краката ни! И сега пак я повтаряме същата грешка ... кога ли турците ще поумнеем!?