156

ХМ до 171

преди 6 години

Когато победиш можеш да правиш каквото си искаш с победения.Е руснаците се събудиха.А ние още чакаме нов план Маршал, след 30 години да ги нарека "репарации".За запада всичко е вярно и нищо ново от 700 години до днес.А това къде имат нужда от работна ръка или специалисти е въпрос на търговия и нужда.Добрите наемници и служители, винаги са се търсили от империите.

155

Анонимен

преди 6 години

*** - болможе да повикат неволята.

154

hmmmm

преди 6 години

Интересно защо ли бягат на запад - Европа, Америка? Защо ли не бягат към Русия? Ама какво да правят там, като самите руснаци масово имигрират. Америка е пълна с руснаци. Децата на висшите руски чиновници и управници учат и се развиват на запад, включително и тези на вожда Путин. Замислете се малко, когато бълвате змии и гущери серщу запада. Вероятно коментарът ми ще бъде изтрит, защото не е удобен на някои хора, но здраве да е.

153

Antisemit

преди 6 години

Гнусните евреи искат да се настанят в свещенните, древни, прекрасни, плодородни, богати на вода и духовност български земи. Планът върви отдавна. Но, разбира се няма да им се отвори парашута. Поломончо Саси ще свърши като братчед си Кадафи. THIS IS BULG ARIAAAAAAA!

152

ХМ

преди 6 години

Най-голямата ирония в случая е ,че всички опити ще бъдат напразни.Българина е инат и ще забие пирон в ковчега на всички предатели и врагове.Мисля ,че на всички вече ни е ясно каква е целта и от къде ,а това е половин победа.

151

българин

преди 6 години

Проблемът се корени в извратената ценностна система на християнското общество.Изведнъж се оказа,че децата не са най-висша ценност.Всичко друго,но не и съпруги и майки.Да са ви честити уродливите стари моми/вашите дъщери/,г-да женски родители.Жена която не ражда деца от своя мъж,ще ражда от чужд/гнусните мюсюлмани идват/.Да ви видя тога г-да женски родители и г-ци извратени стари моми.ТогавАйля и пр.Пфу,извратено общество.

150

Mlad pich

преди 6 години

Бока, обичам те.Още 10 години на власт. Напред С Европейския съюз, дупето на Русия, равен с Хамерика.Направи само пътя до Варна , и остави плажовете диви.УС, лидере!

149

Бедния българин

преди 6 години

как да остане младия българин ?12 часа + работен ден Плащасе за 8 часаосигуряват те на 4 часаЗа всичко това 250 , 300 евро.От друга страна гледаш как пълните малумници , който не могат да си напишат името и нямат и 1 ден стаж, стават ченгета ,пожарникари НИЩО НЕ ПРАВЯТ и взимат 1000 лв +....Ами вдигнетеим заплатите още, направете на синчетата и дъщеричките на вашете си хора заплатите 2000 лв и се чудете защо младите и умни хора бягат от това подобие на държава

148

Анонимен

преди 6 години

американските съветници, които дойдоха 1991-1992 и съветваха за "правилния курс" свършиха чудесна работа! Важното е, че вече няма българска армия, затова пък имаме 4 американски военни бази! Нямаме нито индустрия, няма селско стопанство, затова пък българите вече са малцинство в 30% от територията на страната! Аха да, дори има българи, които се кланят на англо-саксонската ***, която ни причини това - абе чудо

147

\

преди 6 години

А защо просто не се създадат условия хората да спрат да бягат.Например: да се възстанови инфраструктурата и индустрията не само в град София и град Пловдив, а и в "опустелите" райони.Защо трябва да търсим българските общности в чужбина, та нали там от където ще избягат хората, ще се появят същите опустели райони. И изобщо защо е това преместване от място на място на огромни групи от хора.Та нали това са човешки съдби.

146

Анонимен

преди 6 години

демокрацията и дебългаризацията са две имена на един и същи процес, който по същество е необратим. Мина лошото, започна страшното...

145

Анонимен

преди 6 години

след 30 години демокрация 3 милиона напуснаха завинаги държавата. До 1997-1998 в България има над 8.5 млн души. Напусналите са едва 200-300 хиляди!1999-2017 - 2.5 млн българи напускат завинаги родината си.Свобода, равенство, братство - демокрация

144

morelini

преди 6 години

Всеки си носи кръста правилно.В БГ някой имат хубава държавна работа...други им щрака акъла и си имат бизнес...Хубаво.Аз съм обикновен бачкатор и не мога да се примиря да работя за 500..600лв.Не искам да съм милонер,но заплатата да ми стига за нормално живеене.Да си платя комуникациите,да сложа нафта да купя дрехи обикновенните неща.С 600лв няма как да стане това.И на мен ми е по добре да съм при фамилията си но не става.А пенсия 300..400лв.Като минимум от чужбина 1000 че и повече.Такава е..

143

пхахах

преди 6 години

демокрация в пълната й сила! В банановата република България в процес било подмяна на населението. Слепите прогледнаха само тъпите НЕ.

142

Анонимен

преди 6 години

Естествено, че проблемът на България не е в раждаемостта а в задъжане на хората в страната. Колкото и деца да направиш, ако липсват нормални условия на живот, ще отлетят

141

Анонимен

преди 6 години

Последниците от комунизима и дори днешната корупция накараха много хора да имигрират в развитите страни.Всеки намери добър живот в САЩ и западна Европа и никой не би се върнал.

140

Анонимен

преди 6 години

Мен си ми харесва БГ. Вие дето плюете сте просто пасмина, която никога няма да е доволна от нищо. Стандарта на БГ винаги , ще е по нисък , защото тук няма нито природни богатства , нито научен труд. Комунизма е унищожил образованието, за да е сляпо и подвластно , което ни е върнало 70 години назад. Никой не ни е виновен . Който иска да заминава , не ми пречат . Всеки си избира пътя и си носи кръста.

139

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

да се върнат в България.С ТРИЦИ МАЙМУНИ НЕ СЕ ЛОВЯТ ,ДОРИ БЪЛГАРИ НЕ СЕ ЛОВЯТ !

138

Анонимен

преди 6 години

И бежанците не ни искат. Смятайте за какво иде реч !!! Те да не са по - малко мобилни от младите българи? Като им се изблещи тоя тиквун и им дадат по едни 500 лева с които не можеш да покриеш и елементарните нужди... и най - изпадналия сириец да си и ти ще имигрираш от тук !!

137

ТОЯ

преди 6 години

ПЪК СТИ Я БАНАНИ И ТОАЛ ХАРТИЯ ВСЕКИ ДЕН С ТВА ИЗРЕЧЕНИЕ, МН. СИ ОРИГИНАЛЕН! ПИСНА МИ ОТ ТЕБ!