42

АНТИ

преди 6 години

до 43А плана РАН-ЪТ човешки условия ли направи за работника данъкоплатец ?

41

ким е джилезен

преди 6 години

И правилно правят. Не знаех че износа на перол може да е нелегален, сигурно щото некой така е решил.

40

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 9Компрадорски правителства.

39

Анонимен

преди 6 години

Не мога да разбера радостта на българина от факта, че един луд, който държи населението си в нечовешки условия, вече има ядрено оръжие. Просто не ми е ясно с какво това помага на България. И всички дружно говорят за ядрена война, все едно е игра с водни пистолети, от която за нас няма да има никакви последствия.

38

Китай официално

преди 6 години

заявява,че се стреми да ПОДДЪРЖА Северна Корея жизнена,за да :1.Не бъде съсед със страна(ако режимът на СК падне) от 'друг режим"( като Южна Корея) ПО същата причина и Путин не иска СК "да падне"- ще се отзове съсед с "лошите американци">2.И Китай ,и Путин се опасяват,че при провал на режима на СК, ще ПЛЪЗНАТ МАСОВО през границите севернокорейци към Китай и РФ( има малък отсек от границата)и няма да успеят да ги връщат.Затова такава пропаганда прави Путин и държ. глава на Китай,защото СК е буфер

37

Потрошенко

преди 6 години

А фашисткия режим в Украйна се крепи на американски въглища, защото няма по-близо...

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 40Управляващата върхушка на запада само изсмукват икономиките, не правят инвестиции за добавяне на икономическа мощ. За това и САЩ са сянка на себе си вече.

35

Осман

преди 6 години

Аз пък се питам Дойче Веле пример ли е за независима, безспристрастна и обективна медия? Длъжни ли са българските медии да повтарят като папагали всеки бъ...лвоч на тази 'правилна' медия? Защо само Дойче Веле? Защо не например ББС? Като Работническо Дело станаха. Да си турят като гербове Меркел и Юнкер поне да е ясно.

34

НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА ДВ

преди 6 години

ДОЙЧЕ ВЕЛЕ - ХИБРИДНАТА АГЕНЦИЯ

33

Анонимен

преди 6 години

Абе, да питам, защо САЩ не влязат в Северна Корея и не им внесат демокрация, както в Ирак и Либия, а ? Давайте, бе, САЩ, дайте им демокрация на Северна Корея. Ама нещо май не ви стиска. Шубе ли ви е, а ? Много ясно, че ви е страх, знаете, че ще бъдете разбити, от 10 години само лаете, но знаете, че влезете ли в СК, голям бой ще ядете. Ким Чен Ун ви смаза! САЩ вече са само регионална сила.

32

Анонимен

преди 6 години

Тия лоши руснаци, откак си взеха Крим, НАТО-вците не могат да го преживеят.Много боли, нали, че няма да има база на НАТО в Крим??

31

Анализатор

преди 6 години

Китай , използва патенти от Сащ , защото Русия предлага ресурси на достъпни цени спрямо евтината работна ръка предложена от Китай , последните няма да допуснат - капиталисти от другата Корея чрез посолствата и в тази страна да рекламират дрога и проституция :) това е отбранителна линия :) Северна Корея :) , Чечня :) и прочие :) мога да споделя още но не искам да предупреждавам нашата ДС . Те в момента са слаби , ние искаме по силни и ще ги имаме до няколко години , ние ги обучаваме .

30

Ааааааа!

преди 6 години

От целия шум около Пхенян печелят САЩ като продават оръжие на Япония и Сеул и тн а ислямска държава си пласира безотчетно сирийския нефт за да ФИНАНСИРА СВЕТОВНИЯ ТЕРОРИЗЪМ. КАКВА ИДИЛИЯ , СПОКОЙСТВИИЕ И МИР ГАРАНТИРА САЩ НА ВСИЧКИ ЖИТЕЛИ НА НАШАТА ПЛАНЕТА! !!

29

Трябвa бaртер

преди 6 години

Русия дa изкупувa корейските стоки ,a в зaмянa дa им дaвa петрол и всичко кaквото им е необходимо,рaзбирa се чрез сивия сектор!

28

Анонимен

преди 6 години

Щатите ще налагат санкции на Газпром, заради Турски поток, който лишавал Европа от достатъчно газ.Какво лицемерие! Ако щатите не бяха затворили Южен поток, щеше да има достатъчно газ.

27

Пин

преди 6 години

Скапани САЩ! Навсякъде си врът носа, компетентни, световен полицай .....***, живеят на гърба на целият свят!

26

Анонимен

преди 6 години

Къде отива либийският петрол? Кой го продава и взема парите? Това не питат. Нито питат за разграбеното оръжие от складовете на Кадафи от ИД.

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Китайците вече имат и свой петролен фючърс(те са най-големия вносител на петрол в света) деноминиран в юани, а той от своя страна ще е конвертируем в злато . Дните на петродолара са преброени, да няма да е още утре, но след 10-20г.

24

Ааааааа!

преди 6 години

Вижда се че ислямска държава си прави каквото и каже пророка в Европа осеяна с американски бази с ядрено оръжия в тях. Как си мпреминаваха ковой с нефт на ислямска държава през цяла Турция и какъв и е проблема тогава този нефт да стигне с помоща на ИНСТРУМЕНТИТЕ НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР БЕЗПРЕПЯТСВЕНО ДО КУПУВАЧА ,КОЕТО И Е ЦЕЛТА НА СВОБОДНИЯ ПАЗАР КАТО СЕТА ТТИП

23

Анонимен

преди 6 години

Крепи се на ядрената им програма и оръжие.Ким видя като разоръжиха Либия и Ирак какво стана -мамицата им разплакаха.Трябва да е луд да вярва на "демократичната"общност в лицето на краварите