12

Анонимен

преди 6 години

Срамно е че Русия въпреки природните си ресурси не може да осигури нормален живот на населението си. Това се осъзнава от управниците които правят всичко което е по силите им да вредят на съседните страни и по този начин да могат да разправят на поданиците си че и при другите е зле. Това се вижда и в този форум където руските *** използват всяка възможност да хулят и омаловажават всичко положително в ЕС и Бг. Това разбира се е голяма заплаха за България, която не е трудно да се види.

11

Исти

преди 6 години

Руснаците не са заплаха- Русия Е!

10

Анонимен

преди 6 години

До Заплашителспокойно, не се страхувай от Русия, короядът и екопастирите осигуриха отоплението за тази и следващата зима, а храната е от Ориента и Бизония, овкусена с китайски есенции

9

фейкнюс

преди 6 години

...чукча писател, не читател...пускат половинчат "цитат" свободно съчинение по диагонала и троловете се накачулват по амбразурите да хулят България, докато премигват рекламите

8

Анонимен

преди 6 години

Русия винаги е била заплаха за нас. Осебено сега трябва да си сляп за да не видиш това.

7

даааааааа

преди 6 години

Агент Алберт май пак ще обърне палачинката, хахах.Бивши ченгета няма.

6

Анонимен

преди 6 години

А наште "Умни" политици да си седят мирно и да не плюят, щото ако от Русия врътнат кранчето на газта ние умираме от студ и глад.- --------Ето това е само една от многото заплахи и Заплашител под мене сам си я признава и даже заплашва.

5

До Анонимен

преди 6 години

Из форума сега ще се понесе достатъчно рушка газ, така че няма да останеш необгЪзен !

4

анонимен

преди 6 години

ако ми спре газта герб да си подава веднага оставката изобщо да не се мотае

3

от Сибир

преди 6 години

раССия винаги е била заплаха за цивилизования свят и най-вече за Себе си .... !!!

2

Заплашител

преди 6 години

Никога не е била и никога няма да бъде.А наште "Умни" политици да си седят мирно и да не плюят, щото ако от Русия врътнат кранчето на газта ние умираме от студ и глад.

1

панализатор

преди 6 години

Ц.Ц Е ЗА ЗАТВОРА