150

Демократ

преди 6 години

При демокрацията и евроатлантизма имеме тоалетна хартия и банани, а при комуизма нямаше тоалетна хартия и банани!

149

Анонимен

преди 6 години

За това, че сме минали на по-високо стъпало на развитие и имаме в изобилие тоалетна хартия, предлагаме на нея да се изобразява ликът на вожда- слънце, за да помним всеки път на кого дължим това щастие.

148

комунистик

преди 6 години

"Тоалетната хартия и бананите"!Последните 2 пирона в паянтовия ковчег на фекалномиришещия комунизъм!

147

Анонимен

преди 6 години

Никога не съм се бърсала с вестник, но някой ден ще опитам.

146

Анонимен

преди 6 години

кого ли са решили да прецакат изнаглелите *** ... пак народа ще го ду ха.дано малко бивши *** си внесат от чужбина, ама и те не траят мутренския соц. битак. и България си отива за радост на бсп.

145

Анонимен

преди 6 години

АЗ СЪМ КОМУНИСТ И ЗАТОВА , КОГАТО БОЙКО БОРИСОВ ВЪЗРОДИ ИСТИНСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ГЕРБ, ВЕДНАГА СЕ ЗАПИСАХ ТАМ.И НЕ СГРЕШИХ, ЗАЩОТО ВСИЧКИ ИСТИНСКИ КОМУНИСТИ И ДЕЦАТА ИМ, И ВУЦИТЕ ИМ СА ПРИ НАС, В ГЕРБ.

144

Анонимен

преди 6 години

На комунистите не им трябва тоалетна хартия, те се бършат... с ръкавите на ***.

143

Демократ

преди 6 години

До АнонименВестник или тоалетна хартия все тая, и с двета само се размазва кафявото. Но с вестника е по грубо, при комунизма се позлваше само вестник да бришаме и животът беше тежък и гръб, е днес при демокрацията се бришеме с тоалетна хартия, при демокрацията ни е меко на дупетата и живеем добре.

142

маркс

преди 6 години

ДНК-то на всички комунисти трябва да бъде заличено приели фашистката идеология за своя за еднопартийно управление, цялото население в армията, цялата собсвиност и власт в "наши" ръце.

141

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков нямахме тоалетна хартия ибанани, но сега сме член на ЕС и НАТО и вече имаме тоалетна хартия и банани

140

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунизма и 45 годишната руска окупация българите живееха бедно, нямаха тоалетна хартия и се бършеха с вестници.

139

Анонимен

преди 6 години

Значи на простака тоалетната хартия му е липсвала, за да бъде щастието му пълно.И сега е щастлив премного.А ползването на тоалетна хартия е толкова нехигиенично и нечистоплътно..Ние ползваме биде, като всички културни хора .

138

Анонимен

преди 6 години

а сега можем ли да се бършем с вестници със снимката на нинова

137

Циник

преди 6 години

Дано всички юзъри са наизустили вече поста на другаря с "тоалетната хартия и бананите"...Т*п е...но иначе упорит!Баш комунист!

136

Анонимен

преди 6 години

на кой ли комунист му пука за българите.ще грабят докато могат, после се махат, безродниците.

135

Анонимен

преди 6 години

По времето на комунизма нямаше тоалетна хартия и хората се бършеха с вестници, а в тоалетните на всеки беше монтирана комунистическа камера и всичко се записваше кой как се бърше и ако няко се бършеше с портретите на Ленин, Сталин, Тодорживков идваха от милицията с една джипка и го закарваха в комунистическите лагери на смъртта.

134

Анонимен

преди 6 години

докато има комунисти в България,няма как да има национално единение.

133

Анонимен

преди 6 години

"Тоалетната хартия , и бананите" този върл враг на развития социализъм е виновен за краха на този светъл строй!Прибереш се от полетата на ТКЗСто ...уморен от работа за другарите от ЦК...влезеш в дървената тоалетна на двора...и докато се напъваш - да изкараш коравия типов с фасула...прегледаш Отечествения фронт...и Работническо Дело ...аз най-харесвах първа страница с ордените на Ленин..и др.Димитров!Бършеха...криво-ляво!

132

домакиня

преди 6 години

Чудесна тема, тъкмо излизам за тоалетна хартия. Посъветвайте ме каква да взема. Дали да е с аромат на праскова, цветя, морски бриз или пък такава с екстракт от алое за чувствителна кожа?Благодаря предварително!

131

Анонимен

преди 6 години

До Василевкак се помпа една банка достигайки активи за 7,5 млрд. лева и после се фалирва и източва банката, а сметката я плаща българския народ--------------------Как бе, не знаеш ли?Това е защитна реакция на разширяването на НАТО на Изток.Освен това България нали я разбиха с плана Ран-Ът, та що и москалите да не си дръпнат едни 3-4 млрд от българските балъци.