73

Анонимен

преди 6 години

Има много прости и ефективни механизми тия дебелащини да си отидат на мястото без да се намесва държават и без да се стига до истерий всеки път. Просто всеки трябва да може да е информиран в даденото населено място в подобен род заведения кои са добрите и сносни места и кои са тези с екзотични " такси " и да си решава - ако му е по джоба, добре, нека да си я плаща. Конкуренцията бързо отсява екзотиките ! И между другото такса " човек съм " дали ще се появи скоро :) ?

72

шматка

преди 6 години

До дърт комунисКакво световно ниво те гони бе деде.Соц лагера изнасяше само за Третия свят и то най често без пари(Ирак-2млрд) защото нищо не ставаше за западния пазар

71

Киро Кюмюря

преди 6 години

гаврошите да си стоят на село в хоремага

70

аз-ът

преди 6 години

66-ТИ НОМЕРВече няма държава, която да мисли вместо вас. За целта трябва да ползвате главите си! Колкото и да ви е трудно.---с това което си написал, аз нямам проблем и съм съгласен. Но не ми е ясно що си го изср..л под тази статия. Ти ВЪОБЩЕ ПРОЧЕТЕ ЛИ, ЧЕ КЛЕИНТА НАУЧАВА ТАКСАТА накрая, в касовия бон? Смисъл на принципа - "ама не съм - ама да си".Нещо не ти се връзват глупостите, иначе тона ти тарикатски, назидателен...не сме толкова ***, успокой емоцията

69

соцялно слаб депутат

преди 6 години

Ден година храни,шефа есента ще си взема нов мерцедес,я питаите работниците колко вземат в кухнята максимум 600лв по 12 часа на ден,края на септември няма заплата защото ви забравят да ви платят.другата гоина ще доидат и молдовците да бачкат.

68

Дзивко

преди 6 години

Абослютно нормално да го има, вероятно е добавка към ястие извън стандартнара рецепта ,примерно яйце в салата без яйца, трябва да се таксува по някакъв начин...

67

Анонимен

преди 6 години

16 млрд. заеми се изтеглиха, там проблем няма...Проблем са двата лева на някакъв голтак, който искал да му препържат лука...Чудесна държава, страхотна!

66

до 60

преди 6 години

Мммм да , щото нямаш познати работили в месокомбинат или месарница. Да знаеш че лафа за тоалетната хартия в кренвиршите е от тогава. ХЕИ на всякъде се посрещаше с торби пълни с луканки и шунки. Май си забравил каква смрад беше в месарските магазини преди '89. Докато си живеете в миналото ще си тъпчете на едно място.

65

Комунизма си отиде!

преди 6 години

Правело впечатление високите цени. Ама никой не те вкарва насила в ресторанта. Има меню с обявените цени на него. Ако има кой да ги плати бутилка вода може и 10 лв да я сложа. Другари, това е капитализма. Вече няма държава, която да мисли вместо вас. За целта трябва да ползвате главите си! Колкото и да ви е трудно.

64

Анонимен

преди 6 години

До Дърт КомуниСайде стига с глупостите бе. По бригадите плодовете се брусеха. Тия дето що-годе ставаха - отиваха за руснака - по-лошите за войниците в казармата. Ама и руснака не беше прoст - цакаше ни с трактори със същото качество с което му изпращахме плодовете. Мани бегай с твоите "стандарти"

63

Анонимен

преди 6 години

ми пак добре е.на иракли има едно заведение дето супа пиле е 6.90лв,а таратора е 5.50лв.ядох една супа и бира - 10-11лв.но повече там няма да седна, но е пълно заведението и явно има хора не ги бъркат цените

62

До виц

преди 6 години

Ясно.

61

Анонимен

преди 6 години

Това е жив пример как се губят клиенти.Допълнително може да отнесат и проверки,глоба.

60

И.Д.

преди 6 години

Както казва един от коментаторите, не яжте в български ресторанти. Гответе си сами, като си поделяте работата в кухнята. Сами купувайте продуктите на родни пазари от български производители, гответе си всеки ден. Готвенето е удоволствие. Хем ще си хапнете славно, ще спестите пари и нерви, ще си отпочинете. А може и да отидете в Гърция, никой никого не спира.

59

Дърт КомуниС

преди 6 години

Стандарта на туристическите услуги на Територията, наследница на НРБ е точно какъвто е стандарта на всичко друго тук - здравеопазване, пенсии, сигурност, неприкосновеност на личната информация, защита на личността, и т.н., а именно - КЛОЗЕТ! Това е, лайте ме демократченца, ама по времето на НРБ всичките изброени стандарти бяха на световно ниво. Сега са пак на световно, само че на нивото на Третия Свят!

58

гого

преди 6 години

Хеи и полиция да им отворят фризерите на тези и гледай що за шоу ще е. Гаранция.Дано няма някоя чорба и от миналото лято по кюшетата забравена...

57

Анонимен

преди 6 години

До До вицНе изкарвам си хлЯба с работа...

56

шматка

преди 6 години

До 43Говориш пълни глупости.Вече има достатъчно добри ресторанти където наистина те глезят.Просто питайте приятели и познати.Не всички стават за този бизнес и именно те правят тези тъпотии.Няма как един добър ресторант който има много клиенти да предлага стара храна.Просто няма такава.

55

Анонимен

преди 6 години

В Държавните институции работят същите мързели и краддци като по заведения и ресторанти... нали всимки са от този крадлив народ, защо очаквате чиновниците да работят, като са научени да лежат.Всички граждани на БГ са такива.

54

До виц

преди 6 години

Ако си изкарваш хлеба с разправяне на вицове, никога няма да страдаш от наднормено тегло.