68

Анонимен

преди 6 години

65, нищо не мога да разбера. На какъв език е това? А на децата нищо не обяснявай да не объркаме нещо хлапетата

67

Анонимен

преди 6 години

Само в България и Гърция наричат МАКЕДОНИЯ с подигравателното БИРЮМ.Това е така, защото си откраднаха от Македония Пиринската и Егейската част и си ги поделиха.За целия останал свят Македония си е Македония.

66

Анонимен

преди 6 години

До Македонецпа дедати е бил червен продажник, затова са го водили у София да му налеят малко акъл у главата, ама явно не ималко много полза

65

Анонимен

преди 6 години

Македония пише в договора няма бюрм , това е в главите на малките мръсни душици като теб Да живее Македония и македонците

64

Анонимен

преди 6 години

ПРОДАЖНОТО *** ТИКВОН ПРЕГЪРНАЛ ЕВРЕЙСКОТО УФИЦЯЛНО ***

63

Анонимен

преди 6 години

Кажи как е налъм на македонски, че няма да разбере

62

Али Кемал

преди 6 години

До македонец 65 Дядоти е избрал грешната страна това казваи на децата

61

Бг Маке

преди 6 години

До Македонец 65: Деда ти е прибран у затвор не затова, че е "македонец", а затова, че е бил ***. Много са ви промити мозоците и не знаете, дека баш първите управници на Армията на Царство България от онова време са били Българи от етно-географската Българска област Македония - като Щип (дека що по югословенски го пишете Штип), Битоля и Охрид! Научете си историята!

60

Сталин

преди 6 години

в Скопие хем празнуват победата от ВСВ като своя, както и антифашистката съпротива, хем се срамуват да признаят, че аз СТАЛИН съм техния баща, а ТИТО И ДИМИТРОВ тяхната майка! В Скопие трбява да има паметник на СТАЛИН(Тито и Димитров), а не на Александър Македонски. Не разбирам защо македонците се срамуват от тази истина в историята!

59

Калина

преди 6 години

Две неща живо ме интересуват: 1. БЮРМ под какво име се нарича в Договора? 2. В Договора езикът, на който се говори в БЮРМ като какъв се води? Благодаря! П.С. Ако Бойко М. Борисов е допуснал държавчето да се нарича с гротескното име Македония, а и ако езика му е обявен за Македонски Език, то това е предателство срещу България и Българщината, както и ГАВРА с хилядите Българи от Македония умрели за Българщината там!

58

Анонимен

преди 6 години

Имат кяр от нашите паспорти, за това се редят... И аз не харесвам янките ама с кеф ще отнеса техен паспорт...

57

Македонец

преди 6 години

Сега со ово договор е треба да глумиме дека Бугариа во втората светска вона не била дел од фашистичката оска заедно со Германиа и Италиа и не а окупирале Македониа туку а ослободиле! Моот дедо бил уапсен од Бугарската воска како жив партизан и однесен во затвор во близина на Софиа! Сега со ово договор е треба на моте деца да им кажам дека дедо ми не бил мачен и фатен и пикнат во затвор,туку бил во заблуда и го однеле на Спа почивка во Софиа!

56

smej

преди 6 години

Какво значи да си македонец? Човек, роден в област, наречена Македония. Но какво повече има от това. Нищо. Другото е култура и история на други народи - Византийска империя, България, Османска империя. Не съществува нищо македонско, освен като провинциален вариант не нещо по-голямо. Ето затова най-смешни в Евпора сте македонците. Не сте като каталунците, баските или шотландците. Вие сте само вариант.

55

Анонимен

преди 6 години

До Македонец Ти като се изкъпеш ставаш чист Българин

54

Анонимен

преди 6 години

Винаги съм се смял на т.н. Македонци. Техните глупости да са най-велики у свети, подобно на сърбите, са предизвиквали само присмех. Никаква омраза! Минавал съм две години през Македония. Като у нас беднотия но с някакви управници които да ги накарали да повярват, че света е започнал от Един Македон. Ние българите не живеем с илюзии, докато те вярват на историята си. Тя е моделирана от платени историци, за да повдигат самочувствието. Като мразят България, защо се редят за наши паспорти?

53

До 53

преди 6 години

Никой не ви пречи да се определяте като македонци. Нали това е в основата на споразумението. Дори и за американци може да се определите. Няма значение.Никой на света мяма да седне да ви разубеждава. Такива сте каквито искате.

52

оле

преди 6 години

до 51 - нещо хапчетата не действат. Никога КОСОВО не е било в Сърбия(там последните 100 години). Косово си беше в Югославия. Второ - България на никой не казва нищо, а просто иска придържане към историческите ФАКТИ. Малко трудно мога да си представя Алексдандър Македонски да говори на български, но.......виж на албански мога да си представя да говори днешната територия наричана МАкедония. Така че без историческа истина и обективност, не може да има днешна ДЪРЖАВНОСТ!

51

До 47

преди 6 години

Паци, не са македонците, а са само сърбоманите - шовинисти, като онзи Лайненко Неделковски, който поруга българските войнишки паметници на Каймакчалан.

50

Анонимен

преди 6 години

Бе интересна работа,македонци пък пишат и четат в БГ форум,що така?

49

Анонимен

преди 6 години

Не давайте Македония на Бойко и брюкселските зелки! Не бъдете ***, като нас, българите!