76

Анонимен

преди 6 години

До АнонименИкономическа политика. Искаш износ и поддържаш слаба валута. Доларът не е обезпечен с нищо и при утрешното ти пробуждане може да има стойността на "Емека" :)

75

Анонимен

преди 6 години

Глупости! Русия се моли да има паника и санкции. Те я сплотяват и стимулират производството.Небезизвестно е, че от тези санкции губят само и единствено марионетните "приятелски" правителства на САЩ, жертвайки собствените си интереси и благосъстоянието на населението в името на платената и лобирана макро политическа зависимост.

74

Анонимен

преди 6 години

А великата Русия кога ще се откаже от долара и ще приеме рублата във обръщение? Нещо не ми се вързват претенциите на руснаците за величие щом със рубли в русия можеш да си купиш риба ,кавас и пелмени

73

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЕдин успял - Путин и един, успешен, но съботиран от свойте в името на техните пошли интереси - Тръмп.

72

Анонимен

преди 6 години

Толкова хубаво беше СССР ,че всички искаха да го напуснат.Русия и три планети да колониализира пак ще е бедна и пияна

71

Анонимен

преди 6 години

На тази снимка е показан един умен, но обременен човек, на който му спускат решенията, които трябва да вземе пряко нормалната логика - Тръмп и един умен, извоювал и доказал се лидер с прагматични и правилни решения -Путин. Нормално е Тръмп да го подражава. За краха на САЩ, обаче не е виновен Тръмп, а династиите Буш и Клинтън и техните кукловоди.

70

Гюнтер

преди 6 години

Прочетох една,статия по горе,натъпкана с дезинформация,пропаганда и брутални лъжи.Гнусна история.Явно някои не си дават сметка лакво е война,макар и студена.Но време е краварщината да се озапти най накрая и света да си отдъхне от тия гнъсняци!!!

69

до 93

преди 6 години

Тия неща ги слушам от доста време. Първо беше Садам с 5-тата по численост армия, после Милошевич, после Кадафи и т.н. и т.н.Вярно че винаги има първи път, ама....

68

Анонимен

преди 6 години

Разбирам неистовото желание на проамериканските защитници тук да омаскарят Русия и всичко руско, но за тяхно нещастие Русия съществува. Не съм ходил нито в Америка, нито в Русия, но не ми е и нужно за да преценя, че заедно с всичките си суперлативи Америка заслужава само една снизходителна усмивка...

67

Анонимен

преди 6 години

Следващата война ще е между краварите и севернокорейците! На корейските ракети вече е написано "америка фърст". А велика Рус, ще гледа сейра на примитивните краводери!

66

до 87

преди 6 години

Т'ва все едно кажеш че Пловдив чисто исторически е Тракийски, македонски, ромейски и т.н.

65

Факт

преди 6 години

До до 80Крим не е причина за войната САЩ-Русия,а само търсен удобен повод!Това е все едно да кажем,че Троянската война е заради Елена,при условие,че Троя е контролирала Проливите и е вземала прескъпи такси за преминаване.Ясно кое е повод и кое причина.Нищо ново под слънцето....

64

бай иван

преди 6 години

Не ви ли омръзна на ден по три статии да пишете за руско-американските отношения ?Оставете една на главната страница да си чешаме езиците и толкоз.

63

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До до 80крим чисто исторически е турски. а руснята ще почне да трупа тухлите , в момента в който китай предяви претенции към териториите , които никога не е смятал за руски. на фона на резкото пробългарско самоосъзнаване по течението на волга и наличието на севернокавказкия окръг дето чакат да го подадат, не бих казал че са цъфнали.

62

Факт

преди 6 години

Хилъри К. и демократите бяха хора на Сорос,Тръмп е човек на Ротшилд,ама републиканците още се дърпат малко.Нищо,ще омекнат,няма накъде.По-важно е дали Путин има вземане-даване с Ротшилд.Щото има индикации за такова нещо.И най-вероятно нещата ще се уредят по тая линия.Всъщност войната срещу Русия започна най-вече заради това,че тя е пречка за подчиняването на Китай,който е истинския проблем на САЩ.Те не биха рискували ядрена война само заради руските ресурси, примерно.

61

до 80

преди 6 години

Крим, бате, Крим, там е заровено кучето... Задокеанските говедари още им горчи, че Русия си върна Крим и стъпи пак на Черно море, под носа им и без бой. Мислеха, че Русия ще напълни ***, както те във Виетнам, но не познаха.

60

Анонимен

преди 6 години

Казано с прости думи - Рижава шишарке, оправи си ***!

59

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До до 78у багажника на амгто има место за трима услужливи и каса бира. 101 факта за амг 6.3.

58

до 78

преди 6 години

...да Ви услужа с кърпичка за зелената пяна?

57

Найденов

преди 6 години

СССР е преживял 10 години пълна международна политическа и икономическа изолация, непризнаване от почти целия свят, и то след изтощителна гражданска война. И какво стана? СССР се изправи на краката си и въпреки не особено рентабилната планова икономика се превърна във втората икономическа сила на света. Та сегашна Русия, с всички природни ресурси и полезни изкопаеми познати на света, с горе долу добре развита пазарна икономика, ще клекне и ще се сгромоляса? Мечти, мечти, в мозъците на идиооти!