17

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да направиш за да заработиш някой лев, или идва онзи със соджука, или идват индийци да те пребият за два лева.

16

123

преди 6 години

До Професор Професоре,явно си пропуснал кавичките на думата стабилна?

15

???

преди 6 години

Такива неща се случват по време на война, хората да се погребват по дворовете. В България явно се води война. Всъщност, за ставащото тук най-доброто определение е СТУДЕНА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, водена то властта срещу хората, без пушки, без фронтове, а с мизерия и тормоз. Заради това и демографските показатели са като за война, та дори и по-зле, Бойко, четеш ли го това?

14

Професор

преди 6 години

Благодарение на ГЕРБ страната е стабилна.

13

Анонимен

преди 6 години

Смърт за Бойко Борисов!

12

Анонимен

преди 6 години

То най-лесно да обвиниш държавата за това, че някой е предпочел да живее като скот, вместо да предприеме нещо, за да върже двата края! Ако държавата издържа такъв човек(40-годишен мъж!) с помощи, ще кажете - чакай бе, туй да не е мандра?! Угодия няма! И с този манталитет далеч няма да стигнем!

11

Аз

преди 6 години

Всички сега ще обвинят държавата и до голяма степен ще са прави. Но да не забравяме, че и ние имаме огромна вина. В българската народопсихология е дълбоко залегнало, че децата трябва да се дундуркат цял живот. Затова сме свидетели и на феномена, че хора на по 30-40 години живеят при родителите си, които реално ги издържат или дори да отидат да живеят отделно редовно им се изпращат пари и провизии. Докато това не се промени ще има и такива "инциденти".

10

гербист-столичан

преди 6 години

Абе кво ѝ има на държавата? Хубаво си живеем ние, проблеми няма. Е и Горанов си построи къща в полите на Витоша за чудо и приказ, за 5 млн.лв. казват че е ...

9

Marie Claire

преди 6 години

Като чета такива новини и на мен ми иде да се гръмна...

8

Stefko 88

преди 6 години

до 6 нпротив , аз имам възможност , но не се изнасям.

7

Анонимен

преди 6 години

Евала - това е държава! Живот на кърпели!

6

онбашията

преди 6 години

До Stefko 88 най-хубавото на държавата е че такива като тебе не я харесват и бавничко се изнасят

5

Анонимен

преди 6 години

Да живее българската държава, да живеят всички политици!!! Евала - това е държава, уредена, социално осигурена, здравеопазване, образование, осигуровки за социално слаби, а бе скандинавските страни има да ни гонят много, супер държава!!!!...........Как ми се иска да изпукат всички политици и децата им и внуците им!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 6 години

До къде се докарахме в евроатлантическа България- млади и здрави хора да нямат пари за погребение, да живеят от пенсиите на старците и да се самоубиват от мизерия и безизходица.Нали за това скачахте по площадите....

3

Анонимен

преди 6 години

Европейска България.

2

ужас

преди 6 години

21век,"Европейска България"такова чудо и по Турско робство не се е случвало....

1

Stefko 88

преди 6 години

чудесна държава ....