21

Анонимен

преди 6 години

Какво ще му направи източния плъх ? С една нескопосана ракета ? Нито ракетата може да мине всички ПВО , нито има Самолети да пробият защитата ? Ще ги цели със зърно ли :)))

20

Анонимен

преди 6 години

Световният длъжник!Ако не дължеше на останалия свят стотици милиарди, САЩ едва ли щяха да имат финансовата възможност за такива скъпи играчки!Такива паро за въоръжаеане не са по силите на нормална държава!

19

Анонимен

преди 6 години

Колко струва? Да поръчаме 2-3 самолетоносача тип "Желю Желев", "Петър Стоянов" и един дефектен - "Плювналиев"

18

Анонимен

преди 6 години

Браво ! Водеща сила, не само военно ами и технологично. Развила света с огромни темпове последните 50 години. Браво на Американците и неуморната им работа да се усъвършенстват .

17

Анонимен

преди 6 години

Ще може ли да влезе в Черно море и да освободи Крим от Украйна и да го върне на Русия? Закъсня.

16

Щирлиц

преди 6 години

Тоя ни будалка нещо.Това е замаскиран танкер,който ще закотвят до Сирия,за да го пълнят с безплатен петрол.

15

23

преди 6 години

Болката ти е разбираема - ти никога няма да се почувстваш човек и истински Европеец докато си под Американски или Руски ботуш - сега е време да се обединим като Европейци и да работим за единна Европа - въпреки Британския тумор който под влиянието на техните господари от САЩ се опитва да разклати кораба.

14

Анонимен

преди 6 години

*** нас кво ни интересува??? Не е ли ни по-важно, как живеем и че сме умрели в мизерия, и че ц и г л а ц и т е у нас стават все по- нагли? Че Боцмана яде суджуци на фирмата "авантакис"?Дали руснаци или американци - това е проблем за примитивни неандерталци, като шоп примерно.

13

Hermann Goring

преди 6 години

САЩ и Русия са империалисти, едните контролирани от Западни Зионисти а другите от техните Източни събратя - те не се харесват много по между си и за това винаги си съперничат по всичко и се гаврят с останалите държави и ги използват като пешки. Ние разклатихме троновете им сериозно преди 70-80 години и почти успяхме, но дори машина като Германия не можеше да се бори с тези два лагера. Но има нов план за действие - накарай ги да се избият по между си ;)

12

****

преди 6 години

Този тик...ве...ник на снимката изглежда като яко напушен,усмихва се като ***..ло.у.мен .

11

До Шоп

преди 6 години

Ти си се родил ратай на САЩ и зионистите, но си сляп и не го виждаш ;)

10

Shopp™

преди 6 години

Жалките урроди, населяващи Северноазиатската *** още дълго ще лаят след отминаваия цивилизационен влак

9

zeus

преди 6 години

Да им е честит на американските данъкоплатци, иначе дълга на САЩ чукна 19 трилиона долара. Тръмп е прав, само САЩ имат толкова много самолетоносачи, по простата причина, че това е оръжие за нападение на отдалечени територии.

8

Shopp™

преди 6 години

В сравнение с Тръмп и САЩ, Путин и *** са едно жалко л%йно, което ръководи една л%йняна азиатска федерацияв.В сравнение с българите-европейци, поданиците на Путин са едни нещастни австралопитеци.

7

Shopp™

преди 6 години

Слава Богу, че съм се родил българин и съюзник на САЩ.Слава на САЩ!Слава на Украйна!Долу ***!

6

****

преди 6 години

Този перко наумов си мисли,че само те притежават оръжия,а дори незнае,че руснаците имат торпефо което лети на четри метра и половина над водата,този изкукал де..б..и..л имали представа как ще го спре ако русия изстреля такова торпедо ?

5

Хм

преди 6 години

Ако не друго,то цената е плашеща....

4

Hermann Goring

преди 6 години

Гн Тръм, както Руснаците ви показаха вече в Черно Море, вашите "свръх" модерни кораби са всъщност много уязвими от супер елементарна техника. Гн Тръм, може би сте чували лафа, кучето което лае най-силно е и най страхливо :) От страх ли лаете толкова Доналд? От какво точно ви е страх? Да не е от същото което накара Джон Ф Кенеди да напълни панталоните? М? хехе

3

Анонимен

преди 6 години

"Русия" и "самолетоносач" ХАХАХАХХАХАХА. Дори те си признават, че тяхната каруца не е самолетоносач.Само един американски самолетоносач има повече и по-модерни самолети отколкото целите въздушни сили на много държави по света.

2

Анонимен

преди 6 години

Три години ще трябва да чакаме за да спим спокойно. Е Б А С И!