28

Жеко

преди 6 години

При лошия Станишеф 9 млрд. euro ивестиции, a днес - до м. май 120 млн. еуро???Стабилнос...

27

карина

преди 6 години

Чета разни прекрасни неща за страната ни и се питам за БГ ли става дума ??? На очите или на ушите да вярваме - това е новата дилема.

26

ОСТАВКАТА 3

преди 6 години

Стабилни сме , Баце, като Съветския Съюз.. ....

25

Анонимен

преди 6 години

Няма по-голям приятел на БСП от другарят Борисов! Лично той ще ги докара на власт.

24

гербисто-патриот

преди 6 години

Нашето второ име е стабилитет, при нас всичко е стабилно. Нека всеки да се огледа и да види какви неща стават по света, как гърците страдат, как в Турция има режим, макар и народа да живее по-добре там. Или как по света има бедни хора, които не могат да си купят достатъчно храна.Така че нека ние да се радваме на постигнатия с много наш труд стабилитет. Браво.

23

Анонимен

преди 6 години

Мафията СТАБИЛНО се кани да обърне палачинката и да даде отново лявата си ръка на народа..по точно на каквото остана от него Дясната се изчерпва и кражбите се показват умишлено от сеирджииските ТВ..в крайна сметка и двете ръце слагат в същия джобПак гласувайте за ПО-МАЛКОТО ЗЛО и оставете "социолозите" да ви казват,че само една от двете ръце на мафията ще спечели, друг няма шанс

22

Анонимен

преди 6 години

До гербист-столичанДа, така е, ие не трупаме такива огромни дългове като Гърция, а по-малки, но затова пък стократно повече - кои кажем, кои - не. Затова сме стабилни - количеството прави качеството. Сега пак се одумваме за нови милиарди, е, как, нали имаме много наш човек в Световната банка, при това с велико име - КриСталинка. Ще ни го отпуснат за мигове, стабилно.

21

Прости

преди 6 години

му Господи, той не знае какви ги говори!

20

Анонимен

преди 6 години

Ако БСП беше завзела властта не само стабилност ами и щяхме да сме световна сила, Северна Корея щеше да е като Зимбабве в сравнение с великата България. Нинова щеше да се самоназначи за върховен лидер на планетата, долара и еврото щяха да изчезнат и цял свят да търгува в Левове ! Ах комунистически мечти, които бат Бойко ви отне с декокрацията си !

19

Анонимен

преди 6 години

Стабилни сме, богати сме, умни и образовани сме, здрави като камък сме, културни сме, само нещо с целувките го закъсваме и с галенето на бабички по ръчичките, и с шепненето на ушенце... Трябва да се усилят гушканията...Щото от цАлувките на Брежнев и бившата комунистическа върхушка изкарвахме за почти без пари петрол, метал, строежи, ... какво ли не! А сега - гуш, гуш, ама новите - ньъц, ньъц - нищо не дават. А ни взеха всичко. На народа, де!

18

Анонимен

преди 6 години

Стабилни сме като магаре на лед ...

17

Бачо Илия

преди 6 години

Абе този тиквар как не можа да разбере, че въпроса не е само в парите. По отношение на тях доста хора намериха начин да се справят и то само благодарение на това че имаме борд и курса на лева е стаибилен, но държавата като администрация и услуги към гражданите е пълна скръб.Днес отивам в един от офис на социалните по работа-нито компютри нито обзавеждане, имат един стационарен телефон и не могат да избират ГСМ щото им било скъпо.А иначе джиткат пръдливи кметове с коли за по 100 хил държавна пара

16

Oооф

преди 6 години

Баце, стига вече с тая стабилност. Стабилни сме на дъното. Хора не останаха, всичко окрадохте

15

гербист-столичан

преди 6 години

Нека да не премълчаваме и да покажем на света нашия стабилитет. На фона на балканите ние сме стабилни, дори спрямо Гърция сме по-стабилни, защото при нас няма скрито-покрито и ние не трупаме такива огромни дългове, а само по-малки.

14

Анонимен

преди 6 години

Не вземе да се засрами и в миша дупка да се завре! По това ще го познаете, че не се различава от комунистите - срам нямат.

13

Анонимен

преди 6 години

Тоя си живее в собствен измислен свят.Боже пази България защото тези които я управляват не знаят какво правят и какво говорят! А България загива.

12

още по-ФАКТ

преди 6 години

До фактОпределено е ФАКТ че си пуснал в урничката за ГРОБ!

11

Винету

преди 6 години

Завиден крадец ни мисли за завидни наивници!

10

БЪЛГАРИН

преди 6 години

Няма по-лошо управлявана държава в Европа от България. Не упреквам Борисов. Той отдавна се е откъснал от реалността . Него *** *** го лъжат и той им вярва. Г-н Борисов царя отдавна е гол. Слезте на земята. Мизерия, корупция, простотия, лъжи и измами са се впили в управлението. Г.н БОРИСОВ НЯМА ТАКАВА ЛЪЖЛИВА ДЪРЖАВА КАТО БЪЛГАРИЯ. Г-Н Борисов моля Ви осъзнайте с,е умира милата ни България.

9

Анонимен

преди 6 години

МНОГО СМЕ СТАБИЛНИ!КАТО ТРУП!НЕМА МЪРДАНЕ!А И ВЪТРЕШНИЯ МУТРЕНСКО МИЛИЦИОНЕРСКИ И Cgn ФАКТОРИ СЪВСЕМ СТАБИЛНО НИ ДОУНИЩОЖАВАТ