13

...

преди 6 години

Епа не знам ама навремето при бай Тошо тия си бяха почти интегрирани! Работата ставаше с БОЙ! Ако не с БОЙ то с МНОГО БОЙ! Ама почнаха и къщи да си строят! Че и на работа ходеха! И на училище даже! Сега тия *** имат само права! От детски надбавки вадят толкова, че да не работят! Децата им не говорят български крадът колят бият! И така!

12

asfasfasfasf

преди 6 години

Тоа па и тоа, само лае, като пинчер. Говори неща, които ги знаем !

11

Биби

преди 6 години

Снишаване, снишаване, снишаване!

10

Анонимен

преди 6 години

"Ром" на "техния" безписмен език означава същото, каквото на английски "мен" - мъж, човек. Назоваваме ли англичаните "менове" ?Ако назовеш представителите на един етнос "човеци" с аргумент на обратното не приемаш останалите за такива.За каква интеграция можем да говорим с индивиди, които не ни имат за хора.

9

Анонимен

преди 6 години

Бойко защо МЪЛЧИШ???????????

8

До 5

преди 6 години

В Германия ги наричат *** (цигойна). Изглежда цяла Европа е расистска, само България е толерантна и ги нарича роми.

7

Скачени съдове

преди 6 години

Няма как да стане,цялата държавна машина обгрижва ромите защото гласуват за Борисов респективно за корумпираният държавен апарат,дори преди ден Валери Симеонов предложи нови помощи и заеми без лихва за роми с трето дете,естествено Българите не се класират защото раждат по едно дете!Нали се сещате какво следва???

6

ПРИ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА

преди 6 години

ПУТИН Е С НАС!

5

zeus

преди 6 години

До Анонимен 6По-зле е, отколкото си мислиш. Ром на езика на недосегаемите означава човек, което е директно дискриминация за всички останали, които според тях не сме хора щом не сме ***.

4

ОНЗИ

преди 6 години

Напрежението в обществото расте. Няма официална позиция на държавното управление по този въпрос. Ами тези количествени натрупвания - Асеновград Смолян Бяла Русе ... непременно ще доведат до качествените изменения - тогава става лошо много лошо. БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО - дали ще бъде гражданска война или някаква касапница никой не може да предвиди. Това че в Турция има една база на НАТО в Гърция -няма а в България четири бази на НАТО не означава че управляващите са подсигурени...

3

Анонимен

преди 6 години

Адът продължава с.Литаково БотевградскоТрима роми отрязали главата на 65-годишната бивша учителка Надка Антонова в събота по обяд и й откраднали 100 лв. Зловещата драма се разиграла в двора на къщата й.

2

Анонимен

преди 6 години

Ох, добре че са ромите, да се изказва и това селянче от време на време, иначе щеше да остане без работа, и то като ромите трябваше да краде. А оправия с тях няма, колкото и да си говорят разни селянчета патриоти. Няма ли работа за тях проблемът няма да се реши. А работа няма дори за българите, какво остава за ромите.

1

zeus

преди 6 години

Един да каже в прав текст как стоят нещата. Да, работата отива на лошо, може да сме търпелив, ама пламнат ли нещата покрай сухото ще гори и суровото, а политиците никой няма да може да ги спаси от народната любов.