14

Анонимен

преди 6 години

Наглец долен! Радев, смачкай го!

13

:) :)

преди 6 години

абе тез ф16 да. не мислите че ще да на половин цена от Грипена.Всички знаят колко даваме и цените предложени ще са около нея. Генерала Попов ще набута колегите си летци със стари хвърчила само и само да начеше омаразата си от преди към Радев.Да беше руски самолета нов или втора ръка разбурам да има тоз вой.

12

Анонимен

преди 6 години

Иска да прикрие някой дето е откраднал милионите ама Радев ще разкрие всичко.

11

Анонимен

преди 6 години

тази селяндурска мутра разбира само от апартаментите дето си накупи, *** гнусени пак гласувате за него ваща мама евроатлантична

10

Анонимен

преди 6 години

ратаите на БСП налитат като мухи на статии за ГЕРБ :)на БСП цялата политика се крепи на лъжи и пропаганда. Чета по коментарите, че имало платени хора на гербавите, но по-скоро платените са на БСП, а нормалните хора си пишат какво мислят и то е обикновено против БКП.само констатирам

9

Цецо Цв.

преди 6 години

ГЕРБ е системна и устойчива партия,като пръч на лед.

8

Горд Търновчанин

преди 6 години

Абе, онова там вдясно зад Ухото не е ли нашето кметче? Даниелчо Панов, бог да го поживи? Ашколсун!!

7

Данъкоплатец

преди 6 години

Тази комисия доколко e компетентна и какво разбира от изтребители и колко струваше на данъкоплатеца, Цвък дали ще ни каже ? Защо дънъкоплатците да плащаме параноята и психоззата и личната война на гражданина Цвък срещу президентската институция редно е тоя пубер да си подаде оставката най-сетне и Цааратурата да разследва Цвък за корупция.

6

Анонимен

преди 6 години

Цвинокио е т ъ п, но упорит не разбира от нищо и върти опашка пред Тиквата като пудел ,защото няма никакви личностни качетва. Hека Цвинокио подаде оставка от ГРОБ и да покаже на какво е способен тогава. Чакаме.

5

Анонимен

преди 6 години

Този наглец нещо си позволява да заплашва президента ли?!

4

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 6 години

Поради липса на окосмяване по главата,онова под нея се изпарява много бързо.

3

111

преди 6 години

Цецерон е велик! Как да не разбила от бойна авиация, той защо толкова често е в Щатите? Нали на това го обучават - да разбира от авиация. Или на нещо друго?

2

Анонимен

преди 6 години

Мъкаааа... Цецо Ухото не го пусканали да си говори с президента и с кмета на Свищов, пратили го в Симитли ... ама там не смее да ходи на 4 уши, 4 очи и 4 ... други клатещи се работи

1

Анонимен

преди 6 години

Борисов държи Цветанов, защото пък Цветанов като доносник на американците държи Борисов с тъмното му минало. И Герб не е партия, а икономическа групировка.