47

до 52

преди 6 години

Ти до вашето село ...утъпкал ли си го вече?Приготвил съм ти награда - оглавник със сини мъниста...да не те урочасват!

46

Анонимен

преди 6 години

На "народа" като теб-СЪС СИГУРНОСТ....Айде, магарето се обади. Ако си знаеш и пътя си готов за впрягане.

45

пери

преди 6 години

До Анонимен 45Поискал бил премиерът ти... И аз искам, ама само с искане не става. Виждаш резултата.

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимно 48На "народа" като теб-СЪС СИГУРНОСТ

43

Пилот

преди 6 години

Устискаите още 5-10 години и спазваите правилата на пътя - номера е да оцелеете :)После ще има коли които не сте и сънували - ще карате с 400 км /ч на автопилот - не изпускаите голямата гъзариа !!! ;)

42

Анонимен

преди 6 години

На този народ повече от каручка с магаре не трябва да се пооверява!!!! И то при положение, че магарето е обучено и само си знае пътя.

41

Анонимен

преди 6 години

Затова на българопитека не трябва да му се дава да шовира! Не случайно навремето при соца трудно се купуваше кола. Чакаш 10-15 години.... а и колите нарочно бяха направени да са бавни и тромави. Трудо се развива висока скорост с тези коли. 100 км/ч със Лада се усеща като 200 със съвременен автомобил.Още тогава управниците бяха разбрали че българите са негодни за водачи.

40

Анонимен

преди 6 години

Никой няма респект от полицията и всеки прави каквото си иска и това е резултата.А полицията само иска пари по един или друг начин.

39

Анонимен

преди 6 години

Заради кървавите катастрофи, които пълнят полицейските хроники, преди месец премиерът Бойко Борисов поиска спешни промени в закона за движение по пътищата, с които да се завишат наказанията за недобросъвестните шофьори....Умрял в катастрофа как ще го глобиш?

38

Анонимен

преди 6 години

С глоби няма да стане вземаш му книжката ако кара без такава пребират му колата

37

Наблюдател

преди 6 години

Съвсем простичко обяснение - изключително калпав "Закон за движение по пътищата"! Същите тия нашенци, я да ги видите в съседна Гърция изведнъж как започват да спазват правилата! Българските законотворци обаче упорито нежелаят да напишат /препишат/ читав закон! Всичко е измислено отдавна!

36

Циник до Емигрант

преди 6 години

Цитат: "Избиваме се ...повече от мухите в една свинеферма......."По "неудачни сравнения"...получаваш Оскар!За мухите - свинефермата е рай!Или ти си обикалял прасетата - да ги пръскаш с мухозол?Иначе - с парични наказания, и отнемане на книжки бабаитите по пътищата се не спират!

35

Анонимен

преди 6 години

Автомобилистите са ни обявили свещен джихад.

34

Анонимен

преди 6 години

Всичко е въпрос на култура на шофиране.Имаш стара кола - караш спрямо възможностите й.Има дупки - караш бавно.Има ограничения - спазваш ги и т.н.

33

Анонимен

преди 6 години

Боко да ги обявява за терористи. От автомобилистите търпим повече атентати с повече жертви отколкото ислямистите и християнистите.

32

емигрант

преди 6 години

Не съм и чел написаното, а само заглавието. Това, което се случва по БГ -пътищата не е от липса на магистрали , а от манталитета и възпитанието на родните ни ,,шофери"............Бабаити по арабски и латиноси. Това са в по-голямата си част водачите на МПС-та.Няма нужда от терористични атаки на откачалките. Избиваме се ...повече от мухите в една свинеферма.......

31

Нормално е !

преди 6 години

Всеки се прави на шофьор.Никой не спазва правилата.Инструктори продават книжки.А всеки обвиняеа другите за сбствената си некадърност.Няма как всичко да това да свърши добре!

30

Trope

преди 6 години

Majki bulgarski shofiori...pf

29

контрол

преди 6 години

Напълно съм съгласен с колегите, че катастрофите са основно причинени поради липса на тотална връзка с реалността на голяма част от водачите, много от които са неправоспособни и с неизправни коли. НО в държавите, където не може да се разчита на съвестта, самосъзнанието и възпитанието на хората, то тогава се извършва стриктен контрол от страна на полицията. За пример ще дам САЩ, където шофьорския курс е пожелание, аизпита е ненужно опростен. Но полицията те спира за всичко - неспазване на дистанц

28

Анонимен

преди 6 години

Магистралата до морето е годна само в лявата лента, където селяците летят с 200, ако искаш да караш вдясно трябва да се влачиш с 40 и да пречиш на движенито или да караш с 100 и да се молиш да не излетиш от някой кратер, тоест правилен ход нямаш!