9

Анонимен

преди 6 години

Вече всеки, който може да си напише името е висшист, важното даскалите да вземат парите и училищата. Нищо чудно е държвата е на тоя хал с такима висшисти такава държава.

8

u4en

преди 6 години

Какъвто Ректора - ченге...такива и преподавателите...Докова...Орешарски....Чобанов ! Бог ще накаже и Ректора -ченге. който казваше на протестиращите студенти :" Колко сте жалки"!!! Ректора - ченге беше в УС на БНБ и е отг. за фалита на КТБ - кражба-световен рекорд..близо 5% от БВП ! Младите прокурори и ДАНС да следят харчовете на Ректора - ченге...Цаца си отива...Цв.Василев се връща и почва да говори....треска ги тресе! За такъв грабеж няма прошка !!!

7

Анонимен

преди 6 години

Среден 3 що за оценка е това, където 2 там и 3 бе. Това значи, че даден студент не знае и половината на теория. Тези лекари после ще направят и половин операция на някой. А със бял лист съвсем нищо не знае даскалите да не се оправдават и в двата случая са виновни.

6

Анонимен

преди 6 години

ВИИ карл маркс требе да се закрие и те като бкп се пренаименувах и си мислят че хванали БАце за шлифера!

5

Анонимен

преди 6 години

Е, те не са празни. Все пак са си написали името, фак. номер, групата... Пък и докато си им дала офертата, все пак са понаписали нещо на листа - поне зададения върпос. Другото се доказва с показване.

4

Момо

преди 6 години

Студент съм в Париж.- Изпитите са анонимни.- Преподавателя няма право да бъде в залата по време на изпита.- Изпитите се пазят.Кое от тези три неща се прави в България?Предполагам, че листите се пазят, нали? Ами нека ги видим тогава!

3

преподавател в УНИ

преди 6 години

откакто университетите получават финансиране за калпак, навсякъде е така.пускаш наред и пишеш Слаб (4).Всички го знаят а сега се правим всички на УЧУДЕНИ :)

2

КЛАСИКА БеГе

преди 6 години

Първи ден - насметена и засрамена от постъпката си подава оставка.Втори ден - след "консултация" с адвокати ...нагла и нападателна, кълне като дърта "шведка".П.П. Тая е толкова професор колкото аз съм Брус Ли. Купени титли и дипломи колкото щеш в Бг.

1

Анонимен

преди 6 години

Професор?! Че те професолите в бойколандия станаха повече от инвалидите! Територият с най-много "професори" на калпак!