102

Анонимен

преди 6 години

Наистина ли през 2000 заплатите в Русия са били 7 долара?

101

Анонимен

преди 6 години

До БегемотКрим е руски. Въпросът е затворен. Съсипатана Украйна нека си остане за украинците, ЕС и НАТО да я хранят.

100

Дойче Веле

преди 6 години

Горкият Путин. Изчерпи идеите си, още малко му остава. Много ни е жал за него.

99

Анонимен

преди 6 години

От 2000 година насам средната класа в Русия скочи от 8 на 32 процента, пенсиите се увеличиха 12 пъти, заплатите 14 пъти.

98

Ф.С.В.

преди 6 години

Руснаците да помнят какви бедни бяха преди 30г - Нямаха нищо -дрехи обувки - всичко бе един калъп -коли и т/н/ Благодарение на Путин който успя да спре "Перестройката" и да спре алчните бизнесмени да не ограбят всички заводи и ресурси- Благодарение на Путин - Сега руснаците карат скъпи коли почиват винаги в топли страни и се радват на живота- Лошото е че тези младите не знаят какво е било -И сега грачат за още -Ама и арабите грачеха с тяхната Арабска революция -Но сега плачат за Кадафи и Садам

97

Гост+

преди 6 години

Фейк нюз - загрижили се за проблемите на Путин и руската маладж

96

Анонимен

преди 6 години

Освен да ползва ядрено оръжие, щом чак такава скука е настанала. Няма ли да почва трета световна война, поне малко разнообразие.

95

anonimen

преди 6 години

xaide sega da tarsim kusuri na Rusia ,nali se ottarvaxa ot piqndeto Elcin deto bez malko da gi prodate na zapada kakto napravixa na6ite upravnici

94

Бегемот

преди 6 години

Проблемът е, че в момента Путин няма полезен ход.А и всичките му проекти пропаднаха. Окупира Крим, но загуби Украйна.Реши да прави Евразийски съюз, а в Казахстан замениха кирилицата с латиница и въведоха задължителен английски в училищата.Набута се в Сирия, докато на му показаха кой всъщност командва парада.Протежетата му в Австрия, Холандия и Франция се провалиха с гръм и трясък.Най-после заложи уж на печелившия кон в лицето на Тръмп и в резултат получи ритник в зъбите.

93

Анонимен

преди 6 години

Путин е дребен източен диктатор живял по времето на Ердоган. Това ще пише в учебниците след време.

92

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен119 Ана Политковская и още 10-ина неудобни журналисти и политици.В Източна Украйна,която е превърната в развалини,само 3000 души,свалените самолети на малайзийските линии,украинският,военен самолет с войници ,този в който пътуваше Качински.Да не говорим за Чечня,Нагорни Карабах,Южна Осетия,Сирия. Всеки ,който сръзне да го критикува в Русия е потенциален"изчезнал","катастрофирам","пропаднал в асансьор" и др.

91

Анонимен

преди 6 години

До ВЕНИЗЕЛОСА КОЙ ЩЕ ГО СВАЛИ? ХОДОРКОВСКИ? НЕМЦОВ? НАВАЛНИ ОТ АРЕСТА?

90

Анонимен

преди 6 години

Аз не съм против ЦРУ, макар че не е сигурно дали те са съюзник и на собствения си народ. Въпроса е за лакейниченето на Дойче Веле. Това за което писах е Канцлер акт или окупацията на Германия от САЩ. Има го интернет, документи, което се подписват от всеки Канцлер вкл. Меркел.

89

ВЕНИЗЕЛОС

преди 6 години

АКО ПУТИН БЪДЕ СВАЛЕН КАТО ПРЕЗИДЕНТ, МОЖЕ ДА ИЗСТРЕЛЯ АТОМНИ РАКЕТИ КЪМ ЕВРОПА, САЩ И КЪМ КИТАЙ..--ЗА ЧАО И ГУД БАЙ .АЗ ТАКА БИХ НАПРАВИЛ .ПУТИН Е ДЕМОКРАТИЧЕН ДИКТАТОР., КАТО ВАШИЯ БОКО ТИКВАТА БУДА БОРИЗОФ.

88

Анонимен

преди 6 години

Путин и Медведев, все едно САЩ да се управляват от Харли Дейвидсън и Марлборо Ман.

87

Анонимен

преди 6 години

ВОЛЕН СИДЕРОВ НЯМА ДА ОТИДЕ ПРИ ПУТИН А ПРИ КОБЗОН

86

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе е дикатор, Путин, никого не е убил. Само вкара крадливи евреи в затвора, обаче законите са такива и няма как. Демокрация е и равенство пред закона, няма привилегии.

85

Анонимен

преди 6 години

Путин е отвратителен кървав диктатор, но в сравнение с другите руски диктатори е направо цвете.Защото в Русия освен диктатори друго не е имало.

84

Анонимен

преди 6 години

До СмяхВолен не е европеец а обикновен измекярин, и всички от Атака са същите.

83

Анонимен

преди 6 години

АБЕ Я КАЖЕТЕ ВОЛЕН ОБРЯЗА ЛИ СЕ ВЕЧЕ, СТАНА ЛИ БАШ РУСЛЯМИСТ?