71

Анонимен

преди 7 години

Никога в България не е имало толкова много коли.В София след 2007 г. и безмитниятъ внос на западни коли направо се наводни от коли.И какво като стане държавно? КАТ да не е частен? Корпцията си е от едно време остатък "И какво правим сега?". Я в Гърция се опитайте да дадете на полицай подкуп да видите какво ще ви се случи. Ама там не са имали комунизъм.

70

Анонимен

преди 7 години

До до: 57 Айде и ти си един не.к.рофил .Все комунизма ,та комунизма . Той умре отдавна .Кокалите на комунистите отдаавна изгниха или по Балкана или по окопите в Югославия ,Унгария ,Австрия .Значи всеки ако не желае гей- прайда излиза че е скомунистическо мислене и тем подобни...Или ако искаш справедливио заплащане ,борба с престъпността си комунист . Само ровите за ске.лети ....

69

i'm

преди 7 години

"За голямо съжаление, в България нещата трябва да съществуват в крайности...." Има нещо вярно в това. Когато сържиш българина из късо, започва да реве, че са му отнети правата и свободите. Когато му дадеш свобода той я разбира и практикува като сЛободия и започват простотиите. Но по-голямата част от проблемите ни в тази държава са от манталитета ни. И понеже държавниците ни са от същото тесто като народа, то манталитета е еднакъв и от двете страни, съответно и проблемите се умножават по две.

68

сам разбери

преди 7 години

Османо-римска империя, българи и тюркиАвтор: Стоян ДинковДата на издаване:Април 2012ISBN:978-954-28-0915-9Страници:160Корична цена:10 лв.Представени са факти, малко дискутирани, напълно отхвърлени или изобщо неразглеждани от официалната историческа наука.

67

До 42.

преди 7 години

Кога едно време е било това?Пълно е с чичаци, дето нито пускат мигач, нито слагат колан, нито спазват Правилника (ъъ а дали са го чели въобще да питам ли).Българският шофьор никога не е получавал адекватна подготовка, просто сега е още по-очевидно, защото вече куцо, кьораво, сакато може да си купи мобилна барака за 1000 лв. и да се движи с нея (ситуацията с маймунките без книжки, които КАТ не знаят какво да ги правят въобще не я коментирам - за 1 млрд. лева годишно в МВР, очаквам повече).

66

Анонимен

преди 7 години

Абе остави тези песни за демокрацията. В Българиоя демокрация няма. В демокрацията има министри в затвора много, а не само един. Виж в Румъния. Ама в България не е демокрация. Тук политик (не говоря за министър) в затвора няма. Това не е демокрация, а си е комунизъм.

65

Анонимен

преди 7 години

Толкова години на власт и пак нищо. Вижте как се прави в Германия и го направете и тук. Толкова ли е сложно. ПП Професионален шофьор съм от 25 години, оня ден ми попадна листовка и я гледах като луд. Не вярвам толкова да са се променили законите.

64

Анонимен

преди 7 години

Някакъв швед тук се представя за българин и пише глупости. Хан Аспарух бил тъмен?Ти си го виждал лично ли?

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен61 Остави тези мантри комунизма виновен . То че е имало корупция ,имало е. Ама такава чудовищна ,огромна корупция дойде от Запад с демокрацията . Там ,при баш демократие ,всяка седмица гръмват корупционни скандали ,ама куче влачи . аАнавремето при ,,комунизма ,,имаше в затрора и министри ,и директори и партиини секретари ,че и Янчо Таков търка наровете заради 10-15 турски кожуха .Въпреки че българските кожуси бяха къде -къде по- качествени .В,, демокрацията ,,е заложена корупцията .

62

Анонимен

преди 7 години

Да бе Московски не бил ром той и Хан Аспарух бил тъмнокож ама определено не е ром що пък сега трябва да е ром

61

до: 57

преди 7 години

Явно си с тва Комунистическо мислене , защото знаеш едно и също нещо , потаряш само това друго няма , за това нище не знаеш и такъв ще си умреш ти дори ако имаше и капка интерес щеше да погледнеш в интернет

60

Анонимен

преди 7 години

Турците се клатиха едни други, та до ден днешен. Там да си такъв си е абсолютно нормално. Жените ги използват само за разплод.

59

Анонимен

преди 7 години

Пак подсказвам ,не е ром ! Московски в България ,Московиси в Брюскел .Странна и сходна фамилия, за два индивида от различни краища на Европа .

58

Анонимен

преди 7 години

Корупционните практики тук са от времето на комунизЪма и все още си съществуват. Не е само ДАИ. Какво да кажем за КАТ?Навремето всичко беше казионно и на практика неработещо, например синдикатите, а сега уж ги има, но на практика пшак не работят. Нищо не се е променило. Няма промяна и в съда, всички са червени.

57

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара, да се побара! По пътищата ни е пълно с менте шофьори, които нарушават грубо правилата за движение и рипат на бой, гаче са някои башибозуци от кюрдски произход.

56

Анонимен

преди 7 години

Абе студенти си пишат Бакалавърската работа с Материали от Инатернет а тебе те е страх да видиш какво пише за ромите явно се притесняваш за собствения си произход , усетих те веднага

55

Анонимен

преди 7 години

Хайде от първият път, познайте с какво етническо самосъзнание е този български гражданин . Ще подскажа, че не ром. Опитайте !

54

Анонимен

преди 7 години

До 51Ромите идват с преселението от изток с османската и империя каква Византия те гони ти знаеш ли къде и какви са били византийците​?

53

Анонимен

преди 7 години

А за ромите по време на Хан Аспарух , ние за това не обичаме да говорим не ни харесва

52

Анонимен

преди 7 години

Съплеменците на този си карат и без книжка.