26

Анонимен

преди 6 години

Чакай че не разбрах. Компания от Гърция протестира, че не може да докара вкусът на нашето кисело мляко и нашите ще направят ревизия на технологията, така че да съвпадне с гръцкият ***. Моля кажете ми, в кой офис трябва да отида, че да си изплюя в лицето на този чиновник.

25

П.Петров

преди 6 години

Ако искате да разберете дали дадена марка наистина е кисело мляко, просто опитвате да го ползвате като закваска за ново кисело мляко. Ако се получи слузесто, значи не е кисело мляко. Всичко различно по състав от Прясно мляко, Lactobacillus bulgaricus и Streptococcus thermophilus е синтетика, която не трябва да се нарича "кисело мляко" !Болката им е, че живите lactobacillus bulgaricus повишават киселинността и намаляват трайността, но без тях не е кисело мляко!

24

БАБА ТОШЕВИЦА

преди 6 години

До АнонименАМИ КАТО ТИ Е БИЛО ТОЛКОВА ДОБРЕ ПРИ БАЙ ТОШО, ОТИВАЙ ПРИ НЕГО!

23

Анонимен

преди 6 години

Смъртт за ясичко антибългарско! Смъртт за националните предатели като Шопа, който пак е неразбрал. Как да разбере като вместо глава има кютук. А и му плащат за да е антибългарин. Сега разбра ли, бук?

22

к к 60+

преди 6 години

начи, преди 50-60 години, сме пчнали да заквасваме йогурта в бурканчета и се ко нарекли бг кисело млеко - млеко, подчертава а не млЯко, и мусаката не е българско национално ястие, кюфтаците и кебапчетаата също, може би са ромко нац. ядене, бирата тоже е ромска нац напитка, внесена от древния египет

21

Иван Пешев

преди 6 години

Аз не мога да разбера защо има няма имената и адресите на тези хора ? Какво толкова ще им стане на журналистите ако им пуснат имената и адресите, все па кзнаем как пазят личната неприкосновенност на хората !!!

20

Анонимен

преди 6 години

коя е тази комапния?преди доста време имаше подобен скандал с Данон, бяха пуснали една безумна реклама как Хан Аспарух донесъл йогурта в Европа?!

19

Анонимен

преди 6 години

Готови са да унищожат един стандарт срещу една смешна сума за потпуп. Не си дават сметка колко пари ще изгубят после. Нито Японците ще ни плащат лиценз, нито потребилтелите ще купуват кофичката с натпис "Българско Кисело Мляко", ако сринем БДС стандарта.

18

Анонимен

преди 6 години

Вместо да засилят контрола по сегашното производство на кисело мляко, те ще го занижават. Опаковката трябва да не се променя, защото обикновената пласмаса е канцерогенна.. Принципно млякото трябва да е в стъклени буркани!

17

Анонимен

преди 6 години

До GaskoingТе по селата вярно си го правят, ама бактерия трябва. В повечето млека не ползват бациликус булгарикус или както там се казва, а други бацили

16

Анонимен

преди 6 години

Ми гърчолята да си продават продуктите като йогурт, а не като кисело мляко. Откъде на къде ще имат претенции ? Явно некой е вземал пари за тази изгъзица

15

Анонимен

преди 6 години

Че то и сегашното е далече от истинско кисело мляко. После само водата в него ще е натурлна.

14

к к 60+

преди 6 години

в детството ми киселото мляко се продаваше заквасено в големи алуминиеви съдове, всеки си носеше съд от вкъщи за кисело млеко

13

Анонимен

преди 6 години

Майкооо, опаковката била проблема ? То в така нареченото кисело мляко има масово картофено нишесте, консерванти , мляко на прах и половината менделеева таблица. Да знаете в опаковката е заровен ключа от бараката. ИСКАМ НА ЕТИКЕТА ДА ПИШЕ ИСТИНСКОТО СЪДЪРЖАНИЕ, а не да си купувам мляко на което пише, че е направено от 100"% краве мляко и закваска, а в същото време да е гъсто като биволско мляко и да има трайност с месеци !!!!

12

Gaskoing

преди 6 години

Да ама хората по селата ще си правят истинско кисело мляко вие колкото и да се опитвате за заличите всичко БЪЛГАРСКО няма да стане. Аз си купувам домашно кисело мляко другото не е мляко вече...

11

Анонимен

преди 6 години

С пари достойнство не се купива. Или го имаш или го нямаш.

10

От Брюксел

преди 6 години

Всичко върви по план. Унищожаване на киселото мляко- не е по стандартите. Унищжаване на розовия български домат-също не е по стандартите. Забрана на билките-опасни са .Забрана на домашното производство на зимнина и ракия-не е по стандартите-може да са отровни. Вкарване на вносни ГМО, пестициди -отровни за пчелите- пчели са ненужни.

9

Анонимен

преди 6 години

Моля чиновниците, които незнаят български веднага да бъдат уволнени, а не да вкарват чуждици. ѝогург английски дума в превод кисело мляко!!!

8

-

преди 6 години

Поредната калинка, този път от Дирекция "Политики по агрохранителната верига", която бърза да си позлати престоя из коридорите на властта

7

Анонимен

преди 6 години

Леле, до къде стигнахме. Ще продадем и майка си за няколко долара....