70

до 130

преди 6 години

Що пишеш глупости! Осама бин Ладен е бил полеви командир при муджахидините и след раняването му от руснаците е изпратен в Пакистан за лечение и в школа на Цру, където американски военни съветници го вербуват. Това е всеизвестен факт. А и няма разлика дали е обучаван за партизански или терориститчни действия. Като му дадеш оръжие и пари, може да бъде и двете.

69

Анонимен

преди 6 години

НАТО въоръжи ислямските бандитски формировеания в Югославия и после назначи лидерите им за правителсвто на Косово. А там търгуваха с човешки органи. От ООН уволниха няколко човека затова, че предоставиха доказателства, че това се е извършвало с помощта на ООН. Същото направи и в Украйна. По тоя начин навремето създаде контрите в Иран, Ал Кайда в Афганистан, Идил в арабския свят и т.н. А за Латинска Америка идея нямаш какво са правли. Това, което знаем около нас е нищо...

68

Петолъчка в сърцето

преди 6 години

Бжежински с латински букви се пише BrzezinskiНапишете в Гугла на английски Brzezinski and Osama и гледайте какви снимки ще излязат

67

Анонимен

преди 6 години

Ал Кайда е създадена от САЩ, а не само въоръжавана. Както и ИДИЛ де.

66

Анонимен

преди 6 години

Ако щатите не въоръжаваха муджахидините в Афганистан, срещу които се биеше СССР, нямаше да има Ал Кайда и следващите ИД. Не случайно след 11.09 2001г, щатите започнаха да бомбардират Афганистан, за да се отърват от творението си. Но напразно!

65

Петолъчка в сърцето

преди 6 години

Не е смешно, ужасно трагично е, че САЩ са обучили 35 ХИЛЯДИ джихадисти от 43 държави през 1982-1992, терористичните актове днес в Европа са тяхно дело.СНИМКИТЕ НА БЖЕЖИНСКИ С ОСАМА БИН ЛАДЕН са факт, всеки, който може да си ги намери в интернет, търсете сами и не позволявайте да ви манипулират.

64

Петолъчка в сърцето

преди 6 години

. За периода 1982-1992 от ЦРУ са обучени над 35 000 джихадисти от 43 различни ислямски държави, които да се включат в Ал Кайда и други организации под нейното крило. Основоположника на тази политика е Роналд Рейгън. Съединените щати не само обучаваха, въоръжаваха и спонсорираха ислямски екстремисти. САЩ влагаше милиони в програми за обучаване на ученици в Афганистан. Но там те бяха запознавани с книги, съдържащи радикални и ислямистки послания и изпълнени с гневна пропаганда, с която промиваха мозъците на афганистанските деца.

63

Анонимен

преди 6 години

И той като Чърчил е казал; колко много неща направих, но накрая нищо не направих. Това ще кажа и ще свърша.

62

Петолъчка в сърцето

преди 6 години

10 години по-късно, през 1999 г., НАТО започна бомбардировките срещу Белград. С циничен надпис върху ракетите с обеднен уран "Честит православен Великден!" Храбрите атлантици надовлякоха от Афганистан в Косово една накървавена *** "разбунени ислямисти", които заедно с НАТО и АОК оскверниха, сринаха и опожариха 530 православни църкви и манастири, повечето строени и зографисани от средновековни български майстори. После в Прищина щръкна кичозен паметник на Бил Клинтън, най-луксозният магазин за дамска мода се нарича "Хилъри", най-големият булевард - "Джордж Буш-младши". И насадиха в сърцето на

61

Old man

преди 6 години

Збигнев е идеолога на унищожението на империята на злото-СССР.

60

Петолъчка в сърцето

преди 6 години

10 години по-рано, през 1979 г. в Афганистан, същият Бжежински изобрети "Ал Кайда" по формулата "няколко разбунени ислямисти", възложи им историческата мисия - "падането на Съветската империя и освобождението на Централна Европа", СНИМА СЕ ДРУЖЕСКИ С ОСАМА БИН ЛАДЕН пред "разбунените ислямисти": "Ние знаем вашата дълбока вяра и ние сме уверени, че вие ще победите. Тази земя на север (СССР) е ваша земя и вие ще я завоювате! Аллах акбар!"

59

Анонимен

преди 6 години

Разби СССР, това добре, но с това помогна за създаването на Руската Империя, снабди руснаците със западни технологии само за 10г, нещо което при социализма би траело 100г, въоръжи Китая и ги снабди с водещи технологии, зароби краварита за 1000г да му плащат разходите за многото войни по света, които запали. Още 100 примера, но нека да оставим момента за себе си.

58

qwerty

преди 6 години

Този създаде ал кайда.

57

Петолъчка в сърцето

преди 6 години

В началото на 80-те години на вече отминалия ХХ век, един от най-видните стратези на американската политика Збигнев Бжежински, поставя началото на откритата война срещу Православния свят: "След комунизма, най-големият враг на западната демокрация е Православието". Така, с едно изречение, полякът католик обяви всички православни християни за врагове на демокрацията. До смъртта си Бжежински нито е опровергал, нито се е извинил за безбожната си и дискриминационна политическа стратегия!!!

56

Анонимен

преди 6 години

Хубавите новини идват все по-често! А Соррос кога?

55

Анонимен

преди 6 години

Обвиняват го, че създаде Акаида и световния тероризъм

54

666

преди 6 години

колкото и зло да си сътворил накрая си отиваш в хаоса който си създал един по един дявола си ги прибира сега е ред и на изчадието шорош

53

Петолъчка в сърцето

преди 6 години

Това беше най-големият враг на православието и славяните на планетата, дяволите в ада вече му подгряват казана с катран, с ядрен реактор.

52

Анонимен

преди 6 години

Отиде при своя боен другар Осама при девиците.

51

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 97--------------------------Не можете да се оправите, защото се оказа че пишман демократите ви са много по-калпави и по-крадливи даже от комунистите ви!Тъй наречената "руска окупация" и другите глупости свързани със събития от преди 30 и повече години (не знам дали осъзнаваш колко много време е това) са оправдания за наивници