6

Съд и Затвор

преди 7 години

Какво предвижда Българския закон за терористичните действия на индивидите Симеонов,Каракачанска,Джамбазки които блокираха цяла граница и тероризираха прогнозните Българи от родината си...........ЗАЩО се толерират с власт,министерски постове фашистите които непрекъснат проповядват фашистка и нацистка идеология......

5

Анонимен

преди 7 години

Правилно, бурки и фе::ове в замдана! На който не му харесва, Турцията е наблизо. Отиват там и Ердо ще ги поздравява всеки ден. България никога няма да стане вилает на турчу:лята, да си го знаят! Тази гнусна култура и език в Анадола. Там място има за милиони муслита. Тук е Христивнска държава и важат Християнски ценности. Никой ме задържа Резньовците!

4

ъ

преди 7 години

но комент...да си го кажем направо има защо да се покриват с тея черни чаршафи, за да не се налага хората около тях да се издрайфат като ги видят:)

3

ВЪН ВЪН ВЪН

преди 7 години

ПсевдоПатфиотите-Фашистите ВЪН ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на Европейска БЪЛГАРИЯ...а тия фашисти които денонощтно проповядват фашизъм,злоба,омраза наказанието трябва да е доживотен затвор.......има ли ДАНС,ПРОКУРАТУРА в държавата и къде са и ще се позволи ли на фашистите да запалят чергата на майка България

2

Анонимен

преди 7 години

Десет до двайсет хиляди?! Тези хора не са наясно с възможностите на Саудитска Арабия. По-добре да въведат смъртно наказание, отколкото смешни глоби.

1

Jo

преди 7 години

"а второ метене" :D