135

Анонимен

преди 7 години

Много добра новина чай си налея една водка. За децата в Донбас кьдето загиват когда ще кажете нещо к во ме итересува Англия мене !

134

119 ранени

преди 7 години

Атентат на 22 от 22ч със 22жертви от 22 годишен атентатор хахах Селяни ЕЕбават ва

133

Анонимен

преди 7 години

"Най-голямата грешка на този свят бе, че Фюрерът тръгна да напада братушките.А как щяхме да си живеем без мюсюлмански *** в момента изчистени от този човек."Още един, който е достатъчно пpост да си мисли, че Хитлер би избивал мюсулмани...Май не си чувал за Handzar Waffen-SS division...30

132

Анонимен

преди 7 години

О той весне. Видеоклип. Полная версияЗа нас и за нашите братя! Наздраве за нашите Кирил и Методи.Македонци, чакам да се обадите...смешници.

131

д-р.Радева

преди 7 години

До Вилислав Василев 26Така е и си преродения Адолф ,сега скрий мобилния, че идва санитарката да ти слага система с успокоителни...

130

Анонимен

преди 7 години

Мюсюлманите си играят с огъня много сериозно. Мисля, че не подозират какво ги очаква.

129

Вилислав Василев 26

преди 7 години

Ето заради такива като този горе на снимката аз мразя всички мюсюлмани женен съм в Русе и имам син Васил който от малък ще го уча да презира мюсюлманите,членувам в скинхед група в Русе с 4000 подръжници големи здрави мъже!

128

Анонимен

преди 7 години

Най-голямата грешка на този свят бе, че Фюрерът тръгна да напада братушките. А как щяхме да си живеем без мюсюлмански *** в момента изчистени от този човек.

127

Анонимен

преди 7 години

до 164 Исляма не е религия, а клоака!

126

Аз

преди 7 години

Вижте флага на САЩ.... Това е лицето на злото

125

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен151 Абсолютно си прав имам един познат който е на половина ром майка му е ромка а баща му е българин та това недоносче е с говорен дефект,с ***ка вместо *** и скоро ще му прават операция за отстраняване на гърди ама без упойка момченцето се казва криси,криси хермафродита!

124

Анонимен

преди 7 години

"Да започвам ли с християнските терористични организации и атентатори? Сигурен ли си? Но само после да не ревеш на yмряло и да не молиш мoдepатора да ме изтрива, щото не ти отърва."Всичко по реда си. Първо започни да броиш атентатите и жертвите на примитивната ти неандерталска религия. Хайде камиларю, не можеш да ползваш калкулатор ли? Ако ти е по-удобно брой кози, ама гледай да не им посягаш заради внезапен сексуален порив.

123

Социопат

преди 7 години

До МАко не беше Турция вече щеше да си с 4 жени.

122

Анонимен

преди 7 години

до 157 василев, ще ти откъссна извратената маллоумна глава, бе! медин шут в зъбите и ще видиш кой е селянин.

121

Дарвин философ

преди 7 години

Само не ме карайте да вярвам , че суперсилите със стотици хилядни армии и трильони долари бюджет не могат да се справят с няколко хиляди аматьора с по едно пушкало на сред равната пустиня в 21 век...ИД-разчистват територия по поръчка...

120

Анонимен

преди 7 години

КОЕ Е ЗЛОТО В СИРИЯ!!!ПУТИН КОЙТО ПОДКРЕПЯ НЕЛЕГИТИМНИЯ ПРЕЗИДЕНТ БАШАР АСАД ПРОВЕЛ ИЗБОРИ БЕЗ МЕЖДУНАРОДНИ НАБЛЮДАТЕЛИ ОЩЕ ПРЕДИ ДА ПОЧНАТ КЛАНЕТАТА ИЛИ ОПОЗИЦИЯТА НА ПУТИН КОЯТО СЕ БОРИ ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА СИРИЯ ОТ ПУТЛЕРОИГО!ВОДИ СЕ ВОЙНА МЕЖДУ РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ И ТЯ МОЖЕ ДА СЕ ВОДИ НА КАКТО В ЕДНАТА ДЪРЖАВА ЗАСЕГНАТА ТАКА И В ДРУГАТА!!!!ТОТАЛНО СЪМ ОТВРАТЕН ОТ ИСЛЯМА ШИРИЯТА НО ЗА СИРИЯ УМНИТЕ ДЪРЖАВИ НЕ СА СЕ МЕСИЛИ А ГИ ОСТАВИХА ДА СИ СЕ КОЛЯТ!!!ПУТИН ИЗБИ РЕАЛНО ТЕЗИ ХОРА!!!

119

Анонимен

преди 7 години

Селяни арабчето няма нищо общо с атентата от 22 със 22 жертви от 22 ч със 119 ранени хахах кабалист.Селяни обърнете внимание на друго днес бандитите от Кремъл приемат премиера на Македония по случай 24 май ,селяни днес Македония обвини България във присвояване на азбуката,селяни по голям терорист от Русия няма на тази планета

118

М

преди 7 години

Мястото на исламистите е в мюслимските държави, а не в Европа. А там какво правят си е тяхна работа и нека си се гърмят на воля. Като в Турция, примерно.

117

Тереза Змей

преди 7 години

От Тръмп,та на глог.

116

Анонимен

преди 7 години

Не прилича на човек, дори и на ***.Те имат по-интелигентно излъчване от този дИбил!