26

Циник до 25

преди 7 години

Явно не е успял...ти пишеш!

25

Анонимен

преди 7 години

Жителите на Русия престават да смятат за престъпление репресиите на Сталин. Това сочат данни от анкета на центъра "Левада", разказва "Ведомости", цитиран от Би Би Си.Делът на хората в страната, смятащи сталинските репресии за политическо престъпление, за пет години е спаднал от 51 на 39 процента, а една четвърт от участниците ги мотивират с "политическа необходимост"....Това идва да покаже две неща.Умират тогавашните участници и путинопропагандата работи добре.

24

Анонимен

преди 7 години

Просто е чистил държавата от о-треп-ките.

23

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКакво не разбираш - простият човек обича диктатора, защото не се налага да мисли.

22

Циник

преди 7 години

Симон Монтифиори(Simon Sebag Montefiore) пише в книгата си "Младият Сталин" за работата на гангстерската му група в Баку - за фамилията Ротшилд!"Die Rothschilds, fand Montefiore heraus, bezahlten Stalin sogar einmal dafür, dass er einen Streik beendete."Както казах - гангстерите на Сталин потушават стачка по поръчка на Ротшилд! Самия Сталин извършва първото си убийство на 18 г. - убития е шведски инженер от нефтените платформи в Баку

21

Анонимен

преди 7 години

Сталин направи от СССР супер държава. Затова онова говвно Хрушчов го отрови, за да му вземе властта. И от тогава започна разпадането на СССР. При Сталин цените на стоките са се понижавали , а заплатите растяли. И това при унищожена от войната икономика. Но е изхвърлил долара като валута, въобще.

20

до 13

преди 7 години

Чичкото с мустаците е бил маша в ръцете на Мусолини и шовинизма. Hещо което лаици като теб бъркат със национал-социализмма на Хитлер. Италианците винаги са искали да завладяват света още от Римската империя но са изтъпанили Хитлер напред за да обира той негативите и после са щели да го свитнат и туй е.

19

Мнение

преди 7 години

Като гледаме какво става по света и ние сме склонни да оправдоем репресиите на Хитлер, а не бива.И двамата са сатрапи.

18

Анонимен

преди 7 години

Руснаците затъпяват втренчени в отминалото си величие

17

Анонимен

преди 7 години

Абе да идва Сталин и да ги дозатрие. Явно това им е дерта.

16

Анонимен

преди 7 години

Сталин е диктатор, Елцин-алкохолика е демократа, при него каква свобода имаше, колко народ се накраде, колко слободия имаше, а тези рашки изкат Сталин та Сталин.

15

Анонимен

преди 7 години

Да, това, което Сталин направи с десетки милиони избити, бургерите го направиха с 300 000. Кой е по-умен, е ясно.Да не говорим, че само след 20-30 години Германия пак си беше ток, а в Русия и до днес пият одеколон.

14

бой по руските крату

преди 7 години

само от тояга разбират мужиците и нечовешка експлоатация.

13

оон

преди 7 години

Сталин направи Русия мощна промишлена и ядрена държава-спечели и войната!

12

Анонимен

преди 7 години

Чичкото с мустаците е трепел главно чужди народи, докато съветският чичко е трепал главно собствения си. Да уважаваш убиец на собствения си народ, трябва да си на битова химия по цял ден.

11

Анонимен

преди 7 години

Баааа, като гледам след него колко мошеници и крадци се пръкнаха, ми е ясно защо ги е затварял. То и нашите престъпници когато ги осъдят все ще са репресирани бе. Нашия по-по-най политик, дето го хванаха да крие нелегални производители на алкохол, при Сталин щеше да седи на топличко, ама демокрация, избрахме го пак.

10

Анонимен

преди 7 години

Руснаците все по-склонни да познаят истината за Сталин и да отсеят рационалното зърно от плявата и лъжите на псевдоисториците-петоколонници и платените литературни гении.

9

Анонимен

преди 7 години

Руснаците поне не ги е страх да си кажат кого уважават. А в Европа колко хора искат да се върне чичкото с мустаците, ама не смеят и дума да кажат.

8

до 4

преди 7 години

300 души генерален щаб от които 4 на свобода хитлер ги напада ? Да не би да си гледал филма 300 на Мусолини ?----------------------------------------------------------------------------------------------------Не е лошo да пишем глупости, но поне да сме наясно със глупостите, които пишем. Hали тъй дрогарю фашист ?

7

Анонимен

преди 7 години

Какво друго може да се очаква от ***, 86% от които одобряват психопата Путин.