27

Питам

преди 7 години

Не разбирам какво ви пречи толкова различната сексуалност на някои хора. Уж ще християни а сте готови да убиете хомосексуалните хора само защото вижданията ви за "нормална" любов са различни. Знам че няма да получа нормален смислен отговор на питането си но все пак стискам палци някой да ми обясни какъв точно е проблемът на българина с хомосексуалните.

26

Пак до Стамат

преди 7 години

Наистина имаш нужда от психиатър!!!

25

Анонимен

преди 7 години

- Какъв е този шум навън, Джон.- Гей парад, сър.- Какво искат?- Еднополова любов, сър.- Кой им забранява?- Никой, сър.- Тогава защо викат?- П...асти, сър.

24

Stamat

преди 7 години

До Berlin"мога ли да се даря целия за прайда?"Razbira se. Samo ne zabravqi sled tova da ni pokaje6 video ot subitieto :-D

23

Анонимен

преди 7 години

Какъв е този шум на улицата, Джон?- Г*й парад, сър.- И какво искат?- Еднополова любов, сър.- И кой им забранява, Джон?- Никой, сър.- Тогава защо крещят?- П*д*р*си, сър...

22

Анонимен

преди 7 години

До Ники "Някой знае ли да Плевнята ще е водач на гей-парада??"Не. Благо Джизъса ще е.Влюбен е в правилния мъж. Наскоро обяви,че Путин е най-красивия мъж на света. Щом младите се харесват,нека да се вземат.

21

Анонимен

преди 7 години

Първо: Кой изобщо е чул за нарушаване правата на хомосексуалистите? Второ: Целта на гейпарада е не да прокар идеи, или да се бори за някакви права - целта му е да провокира хората и да изкара на улицата онези другите, с бръснатите глави, които са другата страна на същата монета.Което води до третото: Гей парада е вербална агресия, нарушаваща правата както на обикновените хора, така и на хомосексуалистите.

20

Berlin

преди 7 години

мога ли да се даря целия за прайда?

19

до Стамат

преди 7 години

А какво би направил ако синът ти стане гей без да те пита, както и аз не съм питал хетеросексуалните си родители дали са съгласни? Ще го разстреляш ли???

18

Анонимен

преди 7 години

А бе докога ще ни занимавате с тия пропаднали типове и извратеняци.Все пак и деца ви четат.

17

Гурбетчия

преди 7 години

Най-после нещо и за мен!

16

Аз съм

преди 7 години

много "ЗА"!!!! Обожавам ге*йовете!!! Даже искам ****растията да се популялизира на макс!!! Колкото повече болни, изнежени, объркани, подивели ****расти има - толкова повече самотни и незадоволени девойки ще останат за нас истинските мъже!!!!! Ама виж прайдове майдове, няма да се разберем - да ходят да си парадират някъде където не пречат на движението по улиците, в гората например! За лиз*бийките само хубави неща! Другите неопределените - в цирка!

15

Анонимен

преди 7 години

Новите еврохейски ценности. Сега така е модерно.

14

Пешо

преди 7 години

Въобще не ми пука кой с какво си бърка в ануса!

13

Варна

преди 7 години

2000 година ЕС премахва гейовете от графата болни хора.Значи: за един ден се излекуваха толкова много психично болни извратеняци.

12

Ники

преди 7 години

Някой знае ли да Плевнята ще е водач на гей-парада??

11

Ro

преди 7 години

Проблемът е във формата. Вместо да скачат, танцуват и крякат насам-натам, далеч по-полезно и за целите им, и за останалите хора е да свършат нещо градивно - озеленяване; грижа за животни, деца, възрастни хора; кухня за бездомни и прочее. Тогава ще съберат много повече симпатии и приемственост. По-интелигентно ми се струва просто, пък после нека си се забвляват, както искат.

10

ивчо

преди 7 години

абе демграфската криза с п е де ра с ък ли ще борим. Я ББ и ВС да кажат. Това с гейоветв коя глава от предприсъединителната програма беше. Кой ли я е подписал. Куневица...

9

Росен Пл.

преди 7 години

Аз и Дани Митов сме там! Най-накрая спокойно!

8

Анонимен

преди 7 години

Подготвих се.