37

Трак

преди 7 години

Истината боли , а русофилски предатели.Рублите се обезцениха и вие се изпарихте.

36

Трак до 39

преди 7 години

А ти знаеш ли , че в Русия всеки четвърти е мюсюлманин и най-голямата джамия в Европа е в Москва.

35

байхейс

преди 7 години

достатъчно е да минеш с влака от летището до Париж, да погледаш необятните "бежански" катуни за да се убедиш, че дните на западната цивилизация са преброени

34

Трак до 36

преди 7 години

За разлика от тебе , аз мога да живея без господар.А с немския си паспорт ходя из цял свят без виза.

33

До 35

преди 7 години

А ти живееш в Москва , нали.

32

байхейс

преди 7 години

До Трака на тебе Американските ти господари дори визите не ви махнаха

31

Анонимен

преди 7 години

Да ви кажа аз, който ги вижда от прозореца си:Бутат детски колички, и още 2-3 вървят с тях. Не може човек да разбере дебели ли са, бременни ли са. Всички в черно, забулени, а вече 2 дена е 30 градуса. На спирката, сутрин ги няма.

30

Трак

преди 7 години

Не мога да разбера как може да си русофил и да обичаш България.Руските ви герои ви наричат татари и туркофили , но вие им се радвате???

29

Трак

преди 7 години

На малцината заблудени русофили в България , само ще им кажа , че българина уважава и се възхищава на германците , а с руснаците се подиграва.А славяни са поляците и украинците , но не и българите.

28

Трак

преди 7 години

Как пък реши , че българите сме славяни.Или полския е копие на българския език.

27

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно какво прави този на менгемето с тази пиличка .. Това бе задача за ученик 5-6 клас по трудово обучение през комунизма..

26

байхейс

преди 7 години

колкото по-бързо се срине западът - толкова по-добре за България и цялото Славянствовие само гледайте да не ни ги разтоварят на нас тези за нищо негодни животни

25

мнение

преди 7 години

Има още дъъълго да се подготвят за излизане на трудовия пазар и най-накрая ще се окаже, че въобще не са искали да излязат на този пусти трудов пазар.

24

Анонимен

преди 7 години

Тази снимка е от училище , не е от завод.. Да не си помислите , че някой от тези е започнал работа..И доста примитивно училище менгеметата са от времето на ГДР.

23

Бай Хой

преди 7 години

Ще съжалява Меркел за това, че прие толкова бежанци в страната си. Манталитета им е различен. Тия европейски ценности важат само за Европа, достатъчно ние се съобразявахме с тях. За мигрантите не важат. Тия мигранти, две трети от които не са бежанци, ще и кажат за какво става въпрос.

22

Анонимен

преди 7 години

За да избягат от безработицата, новопристигналите обикновено правят първите си стъпки като надничари, в сферата на услугите или ресторантьорството, често пъти и в автосервизи......Ей тука го стяга чепика на циганика.Стария Хасан да не го смени с афганска тарамбука в гумаджийницата.

21

Анонимен

преди 7 години

Не съм расист, но работлив ориенталец ни съм виждал и ни съм чувал, че и ние си падаме малко като тях след 500г интеграция.

20

Анонимен

преди 7 години

Тарикатите са отишли в Германия,за да си живеят добре.Женят се за германки и си подсигуряват безплатен дом,пари и всякакви удоволствия.Сред арабските мигранти битува изразът:"Ако жената не работи,марш,изгонвам я".След това отново се женят,но за работеща германка,докато си търсят работа,която все не могат да намерят...

19

Анонимен

преди 7 години

те ще се трудят на село!! :-)!! :-) ще прекопават градинките на оялите се французойка и германка!! :-)!

18

в германия от 7год.

преди 7 години

друго не знам но арабския измести немския език в страната на гьоте.КЮРДИТЕ/ налагат мнение че са мюсюлмани/ ядат,пият алкохол,играят хазарт,правят по 5-6 деца и учат НЕМСКИ.германия им плаща за това.такава е реалността и всеки в германия го вижда...