67

Анонимен

преди 7 години

До Русия е велика! как спиш при толкова грухтене там ... то верно е 02и 19 ама

66

Русия е велика!

преди 7 години

Пожелавам лека нощ на всички разпенили се поcpaни краварчета, продължавайте да се пените и да се поcиpaте от яд, само внимайвайте да не спукате жлъчките, че без вас е скучно.

65

Анонимен

преди 7 години

русия жалка стана с лигаво население към 2050 ще е китайска провинция

64

Анонимен

преди 7 години

Мачкай Вова! Така ги искам краварите, да се дерат по форумите и да подскачат от яд. Кеф!

63

Анонимен

преди 7 години

Нормално е едно куче да вие на умряло когато го сритат. Но на кой му пука от воя на шорошките пceта, нека да си вият.

62

Анонимен

преди 7 години

русия няма бъдеше и пияндурите го знаят

61

Анонимен

преди 7 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

60

Анонимен

преди 7 години

Руснаците за 10години ембарго от запада да не могат да си продават нефта и се разпаднаха.. Иран от 1979г. е в ембарго и санкции от Запада и САЩ и не се разпаднал..А даже два пъти е увеличил населението си и влиянието си в света многократно..

59

Краварче

преди 7 години

Муууу, муууу, мууууу...!

58

Анонимен

преди 7 години

русия няма бъдеще

57

Анонимен

преди 7 години

Русия има икономика дори самодостатъчна , произвежда всичко от компютърни процесори до коли , изтребители , самолети няма нещо което Русия да не произвежда. а има и ресурси,.. Русия напълно достатъчна дори днес като свят икономика.. Но за разлика от Северна Корея - Руснаците нямат топки.. Техния елит винаги бил западнярски , Дори комунизма е западна натресена идеология..

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 112Като те докопам, ще започнеш да звъниш на 112!Неруските *** са направили епохално откритие - "обичометър". С него дистанционно отчитат кой какво обича и колко. У мен това предизвиква спонтанно "устопсувно мръснословие". Като си толкова голям родолюбец, кажи последното от кого е написано!

55

Анонимен

преди 7 години

В същото време докато докато руснаците се наричат предатели и самоизяждат.. Децата на руския елит в английските колежи и швейцарските лицеи не смеят да гъкнат , когато чуждите учители ги учат , че Русия е империя на злото.

54

Анонимен

преди 7 години

Ох, разчувствах се от историята на младия опозиционер Сергей Чайковски, насълзиха ми се очишките, пръц. Как може учителят да нарича фашист и англосаксонски лакей младия опозиционер Сергей Чайковски, ох как ли се е почувствал младият опозиционер Сергей Чайковски, ох, пръц... в Русия няма демокрация, пръц, пръц...

53

Анонимен

преди 7 години

В град Самара (Югозападна Русия)... Тук.Самара /wikipedia/ е град в югоизточната част на Европейска Русия.Хайде, разберете се! Въпиюща неграмотност навсякъде в сайта! Стегнете се! И по-малко се ловете на АФП, много лъжат и си измислят. Навални - президент на Русия? Смехотворно. Ако Путин се откаже, намерил е кой да го замени, но ще ревете за Володя!

52

Austin Powers

преди 7 години

Руснаците са обременен народ но болшевизма ги съсипа окончателно. Ако не си променят системата ще се превърнат във суровинен придатък на Китай.

51

Джон

преди 7 години

До американските ***, не че съм някакъв изобщо, но както давате съвети на руските да се изнесат, зашо и вие покрай тях не се изнесете в Аляска, Северна и Южна Дакота, на п..ка си м..*** например, много ще е добре

50

Анонимен

преди 7 години

Всеки ден чета и руските сайтове , руснаците наричат всички предатели , дори и новите съюзници , а баш предателите са те .. Руснаците страдат от яка шизофрения , раздвоение на личността .. вместо да се погледнат в огледалото да видят предателя.. те ще наричат другите предатели..

49

Джон

преди 7 години

Поредната анти руска пропаганда, взе да ми става скучно, *** off другари от братските американски обединени държави

48

Анонимен

преди 7 години

Шиитите имат ден за покаяние самобичуват се с вериги по гърба късат си кожи и тече кръв за да изпитат болката на своя имам Али който се предали избягали от битката. Руснаците трябва да имат един ден за покаяние задето предадоха себе си , държавата си , цяла Източна Европа на ционистите и САЩ..