36

Бай Тодар Правешки

преди 7 години

Как сте, как сте скъпи съгражнани, другарки и другари, госпожи и господа. Как живеете при евроатлантизъма? Имате ли си тоалетна хартия, излизате ли на запад, правите ли тапи на границата по празниците със западните си коли?

35

Ром

преди 7 години

И за последно да предупредя които не са теглили парички от мутренската хазна, много внимавайте с тия така наречени банки за бьрз кредит! Изисквайте винаги и на всяка цена документ от банката документ или касов бон за изплатена вноска, инак след това и на Бойко Методиев Борисов да се оплачите, каквото и да направите винаги ще бьдат прави те!!!

34

Анонимен

преди 7 години

Могла е да работи на 3 места по 16 часа на ден, преко сили, ден и нощ и да дава всичко от себе си и така да си осугури нужните средства, а не да взима кредити. При капитализма само ранотливите успяват, мързеливите взимат кредити а после се оплакват, че не могат да ги върнат и частните съдебни изпълнители им продават жилищата. България е капиталистическа страна, капитализмът е най-справедливата систена - умните и работливите са добре, простите и мързеливите да мизерстват.

33

Възмутена

преди 7 години

Лилия и Лидия са различни имена!? Един журналист, дори на средно ниво не би си позволил да нарича жената, веднъж Лидия, след това Лилия.

32

До 20

преди 7 години

До АнонименТова са бързи кредити, т.е. кредити с нископ обезпечение, висок риск и ОГРОМНА лихва!!!Нещо за което ухилените "тарикати" от рекламите ПРЕМЪЛЧАВАТ.

31

Men

преди 7 години

За пиене цигари и други простотии има. Ама като трябва да връщаш кредит няма. Интересно защо не четат какво пише в условията и не мислят. Там всичко е описано!

30

Бездарници

преди 7 години

Само мрънкачи, оплаквачи, жертви в таая България. Просълзих се. Все друг ви е виновен за решенията които взимате. Всеки си носи кръста. Хем имала над 1000лв по сметката хем не може да върне 600. Как става това? И не са знали че не си внасят вноснките сигурно, нали??? Скрийте се...

29

Анонимен

преди 7 години

До: 28 (WNIMANIE)За щастие, робовладелския строй го отмениха много отдавна."Това означава че си длъжник на някого и си под негов контрол докато си изплатиш дълга"Това означава де факто, че си роб на някого. Има различни видове робство, а да си под финансовия контрол на някого си е вид робство.За съжаление, робството в България макар и да е отменено, още си го има.Ние всички сме под контрола на мутрите. А държава няма. Или по-скоро и тя е собственост на същите мутри.

28

Smeh

преди 7 години

Всички дето дават минуси на адекватните коментари са мрънкачи, на които все някой друг им е длъжен и виновен. Имате глави на арменете - използвайте ги. Никой не е длъжен да ви пази. Давайте безработни лелки цъкаши по цял ден в нета- давайте минуси! хахахах

27

Анонимен

преди 7 години

Просълзих се от умиление,колко добри хора има в България. И понеже думите трябва да се подкрепят от дела, нека всеки от вас ми даде по 1000 лв,пък аз ще ви ги върна,когато сметна за необходимо.

26

Анонимен

преди 7 години

Пълни глупости.Първо ЧСИ-тата не съдят, а изпълняват заповед на съда. Второ теглили кредит, пък не знаят, че трябва да го върнат. Трето има над 1000 лв. в банката (тук не става ясно от болнични ли са само или има и друг доход) пък не може да върне 600.Пък сега надават вой, пък служебен защитник, пък глад. Тарикати, използващи конюнктурата. Има наистина нуждаещи се, на които да се обърне внимание, а не на тези ***.

25

аман от наглеци

преди 7 години

Изключително нагли бяха тия които даваха кредити з а нагло престъпна ненужна и вредна техника претъпкана със спец раз терористични съоръжения вкл големи телевизори и подобни..Жертвата се следи обемно по лична карта с нагло терористични съоръжения вградени.. Обсебва се след облъчващо псе препрограмиране и изведнъж ром без доходи купува за Айшето най широкоекранния телевизор в регион с лесен кредит само с лична картичка

24

Софроний

преди 7 години

Никьде не се споменава за тази двойка че са на работа или са безработни! Май тия двамката са от ония социялно слабите, за които тате носи мама меси!

23

до 20

преди 7 години

Това не е било банков кредит а *бърз кредит* от бог знае къде.

22

WNIMANIE

преди 7 години

За съжаление , много голяма част от Българите ,не разбират какво означава думата ДЪЛГ и Дългове .Това означава че си длъжник на някого и си под негов контрол докато си изплатиш дълга .Повечето хора смятат че тази дума се употребява само в съчетание с Държавата .

21

Анонимен

преди 7 години

На позната и взеха апартамента - теглила към 20к от бързите... после няма връщане.Лихвите са брутални ...След просточието ... Но работата е ако искаш....Има и банки ...ама там не дават пари , ако нямаш твърда заплата . Кефа си има цена

20

АМАн от престъпници

преди 7 години

Банките ползваха нагло престъпни психотропно психотронни техники за зарибяване на милиони. Изгоряха милиони граждани в трудни за тях момента.Удариха и зверски бизнеса след имитация на криза и ползване на мощни психотронни техники за блокаж на големи региони.Банките вместо да свалят лихвата по кредити за да оцелее бизнеса вдигнаха до непосилни процентите.в резултат много предприемачи фалираха и банките се препълниха с непродаваеми обекти

19

Пострадал

преди 7 години

Пострадах от тая марфиотска структора преди 7-8год,създадена с цел облагодетелстване на банките,нито те уведомяват,нито те търсят-просто те усъждат без да знаеш.

18

Мнение

преди 7 години

Трябва да забранят да има съд за задължения под 5000 лева, а тези спорове де се решават по друг начин - с наредба и задълженията да не се събират от ЧСИ, защото в 99% от случаите таксите по съд и ЧСИ са многократно по-високи от самото задължение. Също така може да те осъдят без да знаеш. Това трябва да спре! Или да заковат такси от по 10 лева за това и да се реши този проблем.

17

Анонимен

преди 7 години

до 17 Надя Николова! На всяка новина ли коментираш *** Наде? Нямаш ли вкьщи пране сьдове за миенe, kазвам да си почистиш малко панелката мари, вместо по цял ден да тьркаш клавиатурата!