31

Анонимен

преди 7 години

Какво му е българското ? Живее в Москава, майка му казахстанка.. по-нормално е да се яви от името на Русия.

30

Анонимен

преди 7 години

Номер 2 - ти можеш ли да пееш? Със сигурност - не! АМА ТЕ ГРИЗЕ ЯКО ЗАВИСТТА

29

Анонимен

преди 7 години

Да, Авва са известни вярно е! Но когато са се явили през 1976 година на Евровизия в Брайтън с песента Waterloo, не са пяли на шведски, а изцяло на английски!!

28

байхейс

преди 7 години

да не би някой да я гледа тази евровизия че така сте се затръшкали - поредната жалка пропагандна кампания на юдо-масоните с цел да се придаде легитимност на фашистката хунта в Киев бил пял в Крим и това е престъпление за тези психясали фашисти !осъзнавате ли въобще как звучи това !?

27

Анонимен

преди 7 години

Corocките хакери не успяха да го провалят както се очакваше имаме шанс да успеем. Само напред и нагоре.

26

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите и се връщам на номер 22, където ясно си личат броя на троловете - едва 5, като е вероятно е да пишат от 2 ай пи адреса и бройката им да се редуцира до трима. Жалка работа...

25

Киркоров

преди 7 години

С Путин често си пеем под една завивка! Ще го карам скоро зет във Варна!

24

/./

преди 7 години

До до 24Защото са ABBA, затова. А кой е тоя Кристиян Пeдалски? Много известен ли е? Защото ABBA са известни за разлика от това нещо Пeдалски

23

Победа!

преди 7 години

Странно как пак намесихте Сорос! Айде ***, поне тук не разваляйте статията... Да кажем най-важното, тази песен, ако спечели Евровизия ще я чуе почти целия Свят, а е българска! Така, че стискайте палци, защото песента е много професионално направена, а освен това и изпълнена!

22

/./

преди 7 години

Категорично не одобрявам представянето на България от това гeйче на Евровизия. Това нещо, мисли че е много голям певец и че е хванало шефа за шлифера. Нито има визия, нито нищо. Само го вижте - прилича на клошар и с тази причесчица тип дискогребен...ужас. Още по голям ужас е обаче че уж представя България а не пее на български. Това е недопустимо. По принцип, идеята на Евровизия е, всяка страна да излъчи изпълнител който да пее на езика на която страна представлява. А това? Що за изрoд е това???

21

Гост+

преди 7 години

Интересен глас, макар и необработен. Много е женствен...

20

до 24

преди 7 години

А защо АББА не пеят на шведски а на английски ?

19

Анонимен

преди 7 години

Украинците разглобиха стадион Динамо, за да подготвят залата за конкурса. Ако спечелим ние, явно на Васил Левски, цяла година няма да има мачове.

18

ей хора

преди 7 години

Злобата ни изяжда не усещате ли!?

17

Браво!

преди 7 години

Страхотна песен и изпълнение! Размаза ги на полуфинала. Успех и на големия финал! И въпреки резултата там, фактът е налици - песента е вече ХИТ! За ужас на хейтърите ще им се налага да я слушат често по радиостанциите и дискотеките (макар, че се съмнявам тези комплексари да ходят на подобни места).

16

До Любовен мускул

преди 7 години

Не всички може да са нежни души като тебе. Пипай си любовния мускил в хомодружинката и не се напъвай да разбираш нормалните и талантливите ;)

15

хахахахах

преди 7 години

Украинците станаха новите македонци... Няма такива комплекси, няма такава параноя. И няма такова промиване на мозъци. То не беше премиер, приличащ на блатно чудовище и говорещ предимно на английски, сега влогъри са им назначили. Много интересно каква подривна дейност е развивало дете на 14 години в скъпия им Крим?! Иначе не мисля, че на някой му дреме за тоя измислен политкОнкурс. Дано успее момчето, макар и малко да прекалява с нежните движения.

14

Ddd

преди 7 години

Момче,момче колко да е момче

13

Анонимен

преди 7 години

Като имаме само виещи като чакали певци, се наложи Русия да ни помогне за конкурса с това момче. Искрено се наявам да не спечели, защото в противен случай сме домакини. А тиквата ще ни фалира с този конкурс.

12

Стойност на песента

преди 7 години

Изслушах песента внимателно. Не мога да кажа, че е нещо особеноно със сигурност превъзхожда с някоко нива последните два победителя -Кончита Вурст (може да поискате някой специалист да ви преведе това име)и kвичeнeтo на оная украинска татарка миналата година.Момчето има шанс за първото място естествено с гласовете на руските емигрантив Европа. Тогава copocoидитe буквално ще се пукнат от яд.