137

Солженицин

преди 7 години

"Отчаянието е майка на смелостта.А те не бяха просто отчаяни-бяха гладни."Из"Архипелаг Г.У.Л.А.Г"

136

Анонимен

преди 7 години

Патриотизъм е да накараш хората да действат, а не да ги успиваш с приказки.Всички велики дела на БГ народ за извършени от водачи, след които е тръгвал народът, т.е. заедно с народа.Прочети за цар Симеон 1 и ще разбереш къде е разликата, всяка спечелена битка е печелена заедно-цар и народ, а не с предателство към народа за да се пълни касичката на Сулю и Пулю.

135

Само ГЕРБ

преди 7 години

Щом толкова ритате значи Борисов си върши работата.Тя и Нинова много се хвърляше преди изборите, ама сега хапе собствената си партия.

134

Анонимен

преди 7 години

Не е срамно да вярваш в бог, срамно е да вярваш на гепаджии!

133

Тиквун Ефенди

преди 7 години

Е сега, за да докажа, че съм толерантен ше бутна Александър Невски и на негово место ше построя една джамия с пари на ГЕРБ! Да видите, че ГЕРБ е толерантна партия!

132

WtF

преди 7 години

Мутрата свърши парите , имаме новина ................О тигре тигре нямаш ли пари тогава старата руска Крантта Коби лкина ездби .

131

Мръсник Гаден

преди 7 години

Бог, ако имаше щеше гръм да те удари на входа на тая катедрала.За убийството на Чакъра , на Мишо.Бирата, на детето му и жена му, за ограбените от нас пари, за лъжите ти, дето и ти не помниш кога какво си излъгал, за метаните ти в джамията, че и друг бог имаш, освен Него.Ми то грах не остана от тебе неизвършен.

130

Анонимен

преди 7 години

Останаха ли градинки за застрояване?

129

Анонимен

преди 7 години

Да вярваш в бог, няма нищо лошо, лошото е, когато този, който те приканва да вярваш го прави само, за да си вдигне рейтинга.

128

ХАХ

преди 7 години

НА ВАС ЛИ БЕ ДАЛАВЕРАДЖИИ

127

Верваме ли...

преди 7 години

Дали не я докарахме да повярваме, че с две риби и пет хляба ще ни нахранят ? Сигурно, като гледам как намаляваме....

126

Гад Мръсна

преди 7 години

От нашите пари даде на поповете, че са им малко имотите. Децата ни просят пари за лечение - за тях няма.

125

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Комунисти, демократи, либеристи и анархисти са един дол дренки национални предатели....

124

ГЕРБ=БКП

преди 7 години

До КапиталистКакъв капитялист си ти бе, ГЕПаджия крадлив. Ютгоре на всичко и с фашистки убеждения. Такива като тебе отвратиха хората от достойния честен частен труд. Като гледат успели мутри, с интелект на шестокласници в спортно училище, богати и преяли преди да навършат пълнолетие, знаеш ли кога ще харесат това, което ти смяташ за капитализъм.Бандит гаден. Ама фашистите си го намерха. Сега е ред на гербистите.Помни ми приказката - ще дойде вашия ред."И ще е ридание, вой и скърцане с зъби"

123

Елка да смята

преди 7 години

Щом не те иска ме и Господ няма да ти помогне , изпята песен си партизанино смешньй .

122

Анонимен

преди 7 години

Не моа го дишам вече тоа .....

121

Анонимен

преди 7 години

Младите сами сте си виновни, атомизирали сте се, нямате никакво усещане за съпричастност към реална общност.Живеете във виртуална джунгла и не се сещате, че за да има нещо за общността трябва да се дава за общността.Най-тъ-пото в случая е, че светът ви принадлежи и от вас зависи на кого от нас старите ще позволите да бъде част от вашето настояще.Протестирайте, рушете, градете, правете каквото искате, но го живейте този живот в реалността и сред общността.

120

Хитър Петър

преди 7 години

Патриотизмът е изцапана дума заради такива като Атака, НФСБ, ВМРО, ГЕРБ, БСП и още ивращения.

119

До капиталист

преди 7 години

Ами морете народа с глад и бедност и вие си живейте добре и се мислете за велики.Да го *** на тая която те е възпитала така.

118

axxa

преди 7 години

Борисов пак трябва да ходя в чужбина да изкарвам пари че тука няма. Бях в Щатите 2 пъти по бригади, в Англия бях и ся пак трябва да ходя към Англия щото от крадене тука не останаха млади. Повярвай на това !