133

Анонимен

преди 7 години

Вероятността е нула , но ако имах възможност бих му задал въпрос с повишена трудност : - Кажете драги , тежат ли Ви още международните дисаги ? Магарето , му с магаре . Обърка ни не само живота , но и ежедневието .

132

Анонимен

преди 7 години

В САЩ 95 милиона души не работят, една трета живеят на социални помощи, 70 000 завода бяха изнесени извън САЩ в Мексико, Китай, Индия, заради евтината работна ръка. Някога процъфтяващите градове като Детройт, Филаделфия и Лос Анджелис са се превърнали в запустели гета, дом на безработни и бездомни хора.

131

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Браво, радвам се.Какво е направил Рейгън за България - помогна да бъде съсипана държавата ни.Както в момента американците съсипват Македония, съсипаха Сърбия.

130

Анонимен

преди 7 години

Този между другото май е бил и някакъв холивудски ***, всъщност на кой ли му пука за някакъв краварски ***...

129

Анонимен

преди 7 години

До щщдлетците до колкото знам са си в посолството, не вярвам някой да им издигне паметник в София. Въпреки че като цяло одобрявам Рейгън не съм сигурен колко му е мястото в Южния парк.

128

Анонимен

преди 7 години

В продължение на 150 години поколения наред в САЩ доходите на населението растат и с всяко поколение децата взимат повече от родителите си. И така до 80те. След Рейгън до днешни дни доходите на американците намаляват с всяка изминала година. 1971 г средната класа в САЩ е била 61%, от 2014 г вече е под 50% и намалява с обезпокоително темпо. А доходът на домакинствата от средната класа в САЩ е намалял с 4% през 2000-2014 г.

127

щщд

преди 7 години

След паметника в София на американските летци избивали с бомби мирни българи през последната война беше наред и холивудския герой. Японците да си вземат поука и да почетат с паметник и улица на американските герои от Хирошима и Нагазаки.

126

Анонимен

преди 7 години

Соростиите вият на умряло, че оцапали някакъв паметник на някакъв изкуфял ***. Да знаят че няма да го оставят на мира, най добре да го взривят.

125

Анонимен

преди 7 години

И с паментик и без паметник САЩ днес са бита карта.

124

Анонимен

преди 7 години

И с паметник и без паметник Рейгън е човекът който срути сесесерето и превърна сесесерейците в прошляци които още не могат да се съвземат. При това без пушка ***.Просто велик.

123

Анонимен

преди 7 години

Не е справедливо , но пък си го заслужава . Най - изявеният воин против Злото , но все още Доброто е през Девет планини в Десета .

122

В крак с времето

преди 7 години

Не прави това, което не искаш да ти правят, беше нарушено от монархо-фашистите. Сега палачинката се обърна и не им изнася на наследниците им!

121

Пръц

преди 7 години

Браво на художниците! Отива му на алцхаймера. А сега последвайте примера на г-н Бакърджиев от 1999 с мавзолея, т.е. няколко шашки вероятно ще стигнат и няма да се бавите цяла седмица като *** *** на Костов.

120

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен--187;Да и на Чърчил трябва; Той искаше 2 фронт да се открие От Балканите до Балтика и руснаците да не ги пуснат извън границата. Рузвелт бе виновен. Той ги пусна да влязат в Берлин без знанието на Англичаните. Рузвелт трябваше да умре по рано. Той направи много отстъпки на Сталин.

119

Анонимен

преди 7 години

Гергов го е направил за да отвлече вниманието на хората след откраднатите от него милиони.

118

Диди

преди 7 години

Аз предлагам да се направи конкурс за пребоядисване на паметника на Победителя над ИНЗ във вид на всички герои на Холивуд.Мероприятието да се проведе на датата на разпадането на ЦЦЦП.Да бъде поканен Другаря Горбачов, който не харесваше Тодор Живков и не се вслушваше в съветите му.

117

Анонимен

преди 7 години

ПОПРАВКА на 173; Да се чете "застанахме на страната на Германия "Русия притисна съюзниците си Англия и Франция и подписа ха на 10.04.1915 г. договор със следната клауза; Припобеда над Германия на Русия се разрешава да окупира БОСФОРА, ДАРДАНЕЛИТЕ И РЕГИОНИТЕ ОКОЛО ТЯХ. За да си запазим земите от Русия станахме съюзници на Германия. На 3 Март празнуваме рождения ден и възкачането на престола на Александър 2. На същата дата е капитулацията на Русия в Брест Литовск по настояв. на В.Радославов

116

u4en

преди 7 години

Фандъкова....има решение на СОС за премахване на паметника на съветс. армия от София! Изчакваше се да се успокой народа . за да има по-малко инфарта сред комун. .но се вижда че няма оправия с червените кратуни. Искаме ул. Граф Игнатиев да се прекръсти на Роналд Рейгън !

115

Грую

преди 7 години

Ако ще и като Дарт Вейдър да го изрисуват, факта остава че Роналд Рейгън срита рашките по *** и ги докара до Рейкявик 1 че и 2 и накрая разпадна Империята на Злото. Нека да ги е яд!

114

Анонимен

преди 7 години

А на Брежнев кога?