334

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До На всеки заслуженото- Очаква се страховит руски отговор...Димящата гемия Кузя вече е подпалила кимюра в посока Средиземно море...

333

Анонимен

преди 7 години

великите сили пласират старите си оръжия, след сащ сега русия ще удари някъде там

332

cazzo duro

преди 7 години

Само да попитам: И 2% ефективност да имаше прословутата С-400 поне един "Томахок" щеше да свали. А пък то.........

331

Анонимен

преди 7 години

Хъм нещо не разбирам - ИД имат противогази и химическото оръжие не им действа.Но пък за сметка на това правителствените сили го използват.Русия нищо не знае но се бори срещу ИД.А америка също се бори срещу ИД но им дава оръжие, обучаваги, дава шпионска онформация и накрая бомбандира правителствените сили на Сирия.Абе аз на това му казвам директно обявена война - агресия срещу суверенна държава.Защо спят ООН и каква е тази политика на всички не е ясно.А и Турция заграбва територия от Сирия.

330

Krom

преди 7 години

Ужасно е да се използват химически оръжия срещу цивилни. Бог да прости загиналите и най вече дечицата. Но в цялата история има нещо много гадно. По гадно и от зарина. Защо Асад, който се закрепи, и има превъзходство с руска помощ би ги използвал? Не вярва. До сега не е показвал идиотия. Защо ще насъсква света срещу себе си? По скоро, бие на режисиран сценарии. А Тръмп, ритуално си "измива лицето" срещу непрекъснатите подмятания за руска следа в избора му. Печели. А дечицата, ами Бог да се грижи.

329

Анонимен

преди 7 години

Руския пропаганден балон се спука с гръм.

328

Българин

преди 7 години

САЩ са империя на злото, която трябва да бъде унищожена. Напред с братска Русия!

327

u4en

преди 7 години

Гледайте реакцийте на монголоидното джуже - повярва си че е някакъв фактор. Трябваше поне още 2-*** като Горбачов за да тръгнат по пътя на цивилизованият свят! А сега....Трамп като Рейган а Рассия при СССР!

326

Ванга

преди 7 години

Ванга е предсказал, че след като падне Асад европа ще пострада. Саудитска Арабия финасира заводи за зарин на умерената опозиция, какво ви говори това?

325

Правилно ли съм разб

преди 7 години

Правилно ли съм разбрал: Умерената опозиция произвежда химическо оръжие, Асад го унищожава, а САЩ са ядосани, понеже е унищожен завод за химическо оръжие на техните умерени терористи. Да разбираме ли, че този завод за химическо оръжие е желан от САЩ. Къде ли ЦРУ подготвяше атентат, който бе осуетен от Путин? Във Вашингтон са ядосани и стрелят.

324

Калоян

преди 7 години

Е сега вече Русия ще накара кравешките момчета да ядат пясък. Този обстрел с ракети няма да остане ненаказан.

323

Анонимен

преди 7 години

Всекиму заслуженото!

322

Анонимен

преди 7 години

против бежанците в сащ, но мята бомби в сирия.а какво ще стане с милионите които ще бяхат от там ?пак при нас ли ?

321

Ники

преди 7 години

От това ще следва многомилионна вълна от бежанци в Европа. Не в САЩ, а в Европа.

320

extremist

преди 7 години

ДО ВЧЕРА АСАД БЕШЕ ЖИВ ГЯВОЛ - ДНЕСКА 59 РАКЕТИ И ДА ЖИВЕЙ ДЕМОКРАЦИЯТА; МАЙ МАЙ ТОВА Е САМО ДЕМО-ТО....

319

GHT

преди 7 години

Тука някои наивници с детски захлас обясняват кой бил головодник и кой се уплашил като не отговорил подобаващо. Радвайте се, че другата страна е хладнокръвна е не отговаря с "подобаваща" агресия, защото тогава световната война е неизбежна. Прочетете си Конституцията и ще разберете, че при подобен сценарий ще ви ловят по улиците и ще ви събират от офисите за незабавна мобилизация да ставате пушечно месо. В Украйна на много млади мъже им се случи точно това - в работно време направо от бюрата.

318

Striker

преди 7 години

Тръмп започва да ми харесва! Много яко си го набиха мужикистанците с него. Супер непредсказуем е, хахах! За една нощ обумкаха базата в Хомс:))) От хипофизното джудже Путин няма следа, а китаеца яде бургери в Америка:)))

317

extremist

преди 7 години

САЩ ДА ПОЧВА С ИЗВОЗВАНЕТО НА БЕЖАНЦИ В САЩ

316

И все пак

преди 7 години

По-добре щеше да бъде, ако бяха нацепили една томахавка в главата на хипофизното джудже, което е най-големият злодей на нашето съвремие.

315

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен - 59 ракети за 5 жертви и 7-8 ранени - постигната е много голяма "ефективност" на американските ракетни удари.да глyпaк! Ти какво, искаш касапница! Както правят твоите авери, с БОВ?!