17

Анонимен

преди 7 години

Това е работа на Боко Тиквата! Там са такава мафия, такива пари се крадат, такива уговорки стават , че си нямаме и грам хабер и ни е бедна фантазията!

16

Анонимен

преди 7 години

Борисов провежда тайно срещата с централите 1 и 3, под Америкснски контрол. Той се страхува, че ако ме приеме условията на 1 и 3, американците ще му спретнат Майдан. От ЕК го предупреждават, че поскъпването ще удари българите но той не е предложил и едно за облекчаване на ситуацията. Иванов се гърчи защото ако каже истината и губи тлъстата заплата и бонусите от Тиквата. Тези които още вярват на Мутрьо да отидат и да му целунат цървулите. Ще плащат като попове. Има един начин, стохиляден митинг!

15

Анонимен

преди 7 години

Естествено че ги вдигат цените преди тиквата да дойде на власт. Щото ако ги вдигне той, е аут! Дкевр е просто удобната маша за това. За да има с кого да се оправдава

14

Анонимен

преди 7 години

Последната промяна в договора за доставка на газ от Газпром за Булгаргаз е от 2012 г., тогава Борисов се скъса да се хвали, че е уредил 20% намаление на газта, информацията за това още си стои в нета, може да се провери. Договорът е 10 годишен, оттогава няма промяна. Това увеличение е замислено още от есента и не е виновен Газпром, а лакомията на Булгаргаз, явно и партийни касички се пълнят от това.

13

ютия

преди 7 години

на Тиквуна му е по важен Туск ,а не Бг.

12

любител на идиоти

преди 7 години

Ясно е, че с Русия не може да се работи. Та те са чисти терористи и изнудвачи. Като не стане на тяхното, започва извиването на ръцете. Това сега е защото спечели ГЕРБ, а не БСП. Добре че ЕС спря Южен Поток и Белене. Иначе щеше да има 100% рекет от Русия: "Не правите каквото искаме? Спираме ви газа и ядреното гориво за реактора". Затова осъзнайте се русофили! На нас ни трябва ВЕДНАГА енергийна диверсификация. И колкото по-далеч от Колхозия, толкова по-добре

11

Анонимен

преди 7 години

А,не,има и друг начин-скок на заплатите!Това трябва да е със закон.Да е свързано.Щом се вдигат цените,да се вдигат и заплатите,съответно със същите проценти.

10

Анонимен

преди 7 години

Защо Иван Глу///пака ни лъже? Няма повишаване на цените на газа от Газпром, дори ще се намали. Проблема е създаден от Бойко Методиев Борисов през Декември 2016 на среща с представителите на Американските централи. На тази среща са приети всички условия на американците, въпреки че от Брюксел са го предупредили за последствията в България. А те са видими. Иванов да не лъже! Умрял е от страх защото поема удара заедно с крадците от КЕВР. Естествено ще му се плати от Мутрагена. Безсрамно се лъже!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Експортната цена на руския газ за Европейския съюз през 2017 най-вероятно ще е в рамките на $180-190 за 1000 куб.м. Това заяви заместник-директорът на Газпром Александър Медведев ....>>>>Къде е това повишение на цените от Газпром. Значи от 300 лева доставна цена, докато дойде при потребителите, цената му скача повече от два пъти! Последната цена за битови абонати е 750 лева за 1000 куб. м. Без повишението с 30%.

8

Анонимен

преди 7 години

КЕВР ми напомня много на КЗК, уж създадени да контролират нещата, а самите са извън всякакъв контрол и порядък... Фундаментално сгрешени са нещата! Самозабравилите се чиновничета трябва да им бъде показано кой е суверена и в чия полза са избрани да работят!

7

Crow

преди 7 години

Хаха, само в България монополите все работят на загуба в полза на клиентите си! И петорно да вдигнат цената пак са на загуба а ние клиентите сме на далавера...

6

Алекс

преди 7 години

Мдааа, за това монопола го борят на всякаде освен у нас. Щото когато се каже - увеличение, и хората негодуват, монополиста вика "ами ако искаш, не те карам" :)Обикновено такива искри разпалват сериозни пламъци. Интересно ми е какво ще излезе от цялата работа.

5

Гошу

преди 7 години

Иначе "Булгаргаз" спира да плаща доставките на "Газпром"----------Е, той нали Кончита Путина е наш човек :) Ще махне с ръка и ще каже: "Те са ни православни братя и братушки, от утре им свалям цената на газа и няма да плащат каквото са получили досега". Така че няма страшно, всеки русофил ще ви го каже това :)))

4

Анонимен

преди 7 години

Защо не покажат документи с които Газпром е увеличил с 30% цената на газта? Понеже в последните години цената му твърдо върви надолу. Или е по-лесно да се оправдят с руския доставчик.

3

Анонимен

преди 7 години

абее не ескъпо, ДОХОДИТЕЕ СА НИСКИИ оот 8 ГОДИНИ НАСАМ ЕДНАКВИ !!!

2

Що така бе братушки?

преди 7 години

"1 април "Газпром" начислява по-високите цени, определени съгласно договора с "Булгаргаз", които "Булгаргаз" трябва да изплаща редовно"

1

Революция

преди 7 години

Има, има друг начин.