76

sante_dog

преди 7 години

Доста интересни неща след изборите:1.Газта скача с 30%2. Парното с 20-40%3. Водата в София с 18%4. КЗК се произнесе че НЯМА картел при търговците на горива5. Копривщица вече няма да е архитектурен паметник заради Герберски бизнесмен.6. Отхвърлен референдума за Младост от СОС (мнозинство на ГЕРБ).Дали ако бяха станали преди изборите тези неща пак щяхме да имаме същите резултати? Мислете малко другия път като пускате бюлетината. Надявам се да е скоро, че да не забравите...

75

Анонимен

преди 7 години

Договорът със Софийска вода беше подписан ЛИЧНО ОТ ГЕНЕРАЛ БОЙКО БОРИСОВ ПРАЗНАТА КРАТУНА по времето когато беше КМЕТ НА СОФИЯ (каква гавра).

74

Абе наивници

преди 7 години

Борисов е сложил ръка на цялата държава бре наивници, естествено че е негова работа! Ден след изборите да съобщиш това е точно негов почерк!

73

Професор

преди 7 години

Радев вдига цените за да злепостави Бойко.

72

до 72

преди 7 години

Само че КЕВР е назначена от ГЕРБ и всичките й членове са от ГЕРБ, а шефът й е костовак-крадец, коалиционен партньор на ГЕРБ в правителствто Тикви-2 от квотата на РБ.Това са веченте ку.венски номера на банкянския страхливец.

71

До виждащите

преди 7 години

По-скоро управлява Герб , защото цялата администрация и всички ключови позиции са герберски! Я как управляват с СМС- си !

70

Анонимен

преди 7 години

Долу Радев! Да се върне Плевнелиев!

69

ЕСХАЧ

преди 7 години

ВАС да плаща поскъпването. Нали сме капитализъм каква е тази гарантирана печалба?!? Като не може да управлява да фалира и толкоз. На Запад ако имаш норма над 5% идват и те проверяват да не правиш гешефти тук 17%. Купуват водата от язовир построен на 2 ст и ни я продават на 2 лв и отгоре. Не знам дали "само" 17 % е печалбата или имат наети от мафията счетоводители. Тези от ВАС да влязат в затвора за тероризъм и геноцид. Да се признават 20% загуби както е на Запад и никакви гарантирани печалби.

68

Жоро

преди 7 години

Вижте договора за концесия на Софийска Вода (има го в интернет).Това изменение за гарантирана 17% печалба го има едва от предоговарянето от 2008 година, когато познайте кой е кмет на София (ББ).

67

само ГЕРБ!

преди 7 години

Виновен е Герджиков! Бойко по бързо да направи правителство за да заживеем пак добре както живеехме когато управляваше ГЕРБ! Долу Герджиков!

66

Анонимен

преди 7 години

До 72Няма никакво значение кой управлява. Кевр не се ръководи от партия или президент, просто фактите не ви утърват и трябва да се плюе.

65

Борисов е в играта

преди 7 години

Ами всички калинки са на Герб и увеличението е обмислено и одобрено от тях! Как така точно ден след изборите се появява това!Айде моля! Балъци,балъци амааа айде стига вече!

64

До слепите

преди 7 години

Хора, в момента управлява кабинета на Радев !!!!

63

Анонимен

преди 7 години

А с изпълнението на инвестиционната програма к'о ста'а?Или за пореден път ще чакаме да се натрупат едни средства от новата цена (хипотетично), които да бъдат изнесени като услуги (практично), след което фирмата се препродаде за кой ли път (икономично) и останем пак с пръст в устатата (логично). Почти всички или поне повечето от нас...

62

Анонимен

преди 7 години

Алооооуууу,разочарования,що така,бе?Бойко обеща на феновете си да ги подпомогне от субсидията,50 милиона,ще има и за него и за вас.Когато ви плащаше да трамбовате по жълтите плочки ви беше добре,сега защо рИвете?

61

Анонимен

преди 7 години

До до 49Прочети #47 там е обяснено какво е общото между ГЕРБ, КЕВР и увеличението.----Не бе, няма какво да чета мито диез 47 нито бемол 53. На всички е ясно, че управлението на ГЕРБ през послените 10 години няма нищо общо с мизерията в България, няма нужда да се напъваш да обясняваш кои диези и бемоли да четем, това е ясно на всички, успокой се.

60

Анонимен

преди 7 години

До 63Ми тя за това тъне я дългове защото и те както вас няматв идея от икономика

59

Анонимен

преди 7 години

Герберасти, Бойко е невинен.Виновни са само Орешарски, Станишев и Хан Аспарух.

58

Анонимен

преди 7 години

Една Гърция в криза и дълг 400 милиарда цена на ток не е мръднала от 5-6 години,вода от поне 8 години!!!Да,ама ги няма световните лапачи и печалбари!!Все още техните ДЕИ/енерго/ и ЕВАТ/водно/ са държавни!!А нашата държава собственост няма и се чуди горката откъде по-напред заеми да взима защото собствеността и раздадена на концесии и концесионери на принцип "кон за кокошка"!!А заемът има главница,лихва и се налага нов хзаем за изплащане и нов,и нов.....!!Докато се окаже,че пътят е свършил вече!

57

Винету

преди 7 години

За избирателите на ГЕРБ тока,водата,газа и парното са безплатни.Увеличава се всичко за останалите.Трябва да компенсираме.