13

До Смешник

преди 7 години

Наистина си такъв. До следващите избори инерцията на успеха с Радев ще е изчезнала окончателно и пак ще надувате яко вувузела!

12

Анонимен

преди 7 години

Червени, бели, все тая. Категорично трябват нови хора в ГЕРБ. Не може един полуграмотен и психически неуравновесен чичо да мачка цяла България, да налага желанията си, които в основната си част са антибългарски. И не стига, че е полуграмотен но се заобикаля с още по-неграмотни като Цецко Цървула, префтасали лелки и бивши партийни секретари. И една част от народа без много да мисли го върна на трона. От 1.4.нови цени, доста солени, подготвяни от екипа му. Да им е честито на герберчетата!

11

luckyman

преди 7 години

Тия тъй ли не се усещат, че трябва да спрат с крайни фрази и изказвания? Не им стигна дългогодишното низвергване? Май следващия път и на един депутат ще са доволни?

10

Анонимен

преди 7 години

Неумолимите природни закони не са в твоя полза Кутев ефенди. На всеки следващи избори мраморните камъни стават повече, а вашите бюлетини - по-малко.

9

Анонимен

преди 7 години

Голем смех.След като седесеусраните русофоби се стопиха като ланския сняг,на Боко не му остава нищо друго освен да цунка ония работи на русофилите Сидеров,Каракачанов и Марешки.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6 MNOGO SI ZAKASNIAL MOI 4OVEK-AKO BE6E POMISLIL 1994/1995 MOJE DA SE POLU4I NE6TO, AMA SEGA I TERMINAL 2 NE TE OPRAVIA....

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (Кутев)"ГЕРБ намали процентите и избирателите. На изборите наесен или пролетта БСП е първа политическа сила"да...ама НЕ

6

Анонимен

преди 7 години

Само така,Корнелия.Отстъпи днес една крачка назад,за да направиш утре две напред.Не ти трябва власт точно сега.Започва една световна турболенция,която ще направи луд тоя,който управлява.Остави Тиквата да се съешава с пишманпатриотите.Такава коалиция и с ин витро няма да роди нищо.Разводът е сигурен до няколко месеца.

5

Анонимен

преди 7 години

Доверието в партии е невъзможно. Или те или ние

4

Анонимен

преди 7 години

Правилно, с крадците и продажниците не трябва дори и да се комуникира! Рапона крадеше и грабеше България, продаваше я на ЕС и *** Ердоган. И ако направят коалиция означава, че признават 7те години разруха и унищожаването на българина. А разрухата се усеща навсякъде, особено в нивата на корупцията. ЦРУ пусна доклад за корупцията който бе скрит от Радев. Не Москва, а ЦРУ. Една проста част от народа си избра Сикаджията. ОК, да си му сърбат попарата щом им харесва живота под негов бутуш.

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2"На изборите наесен или пролетта БСП е първа политическа сила."И как ще стане това?

2

BILL

преди 7 години

На следващите избори, сте под 20%.Благодарение на глупостите относно демокрацията, които наговори Нинова.Затова ако искате да изчистите образа си на проруска и антиевропейска партия, трябва да се коалирате с ГЕРБ сега. Следващи предсрочни избори ще са катастрофални за вас.

1

Анонимен

преди 7 години

Кутев е най главния ***, царя на троловете