50

Анонимен

преди 7 години

До ивчоВ Северна Корея живеят много по добре от членката на ЕС и НАТО България в която 80% жиевеят под прага на бедността а пенсионерите роват в кофите за отпадъци. Една страна в която "гладуват като кучета" изстрелват ракети в космоса, произвеждат автомобили, собствени ядрени ценррали а членката на ЕС и НАТО България дори домати не може да произвежда ами всичко внася и е първа по смъртност в света.

49

ивчо

преди 7 години

53 като си сложиш име тогава ще ти чета мъдростите, те и Севрна корея оплакват че гладуват като кучета от 15 години ама пак нещо не е точно така, че и тез глуписти за гладуващи руснаци само промит мозък може да ги плещи. Поразходи се по обяд в морскитв градини на Бургас и Варна бая руска реч ще чуеш но не на гладуващи просещи руснаци а майки доволно разхиждаши децата си. Абе мисли си каквото щеш, щом тска спиш спокойно :)

48

да, ама

преди 7 години

Отклонили са се от маршрута който са заявлили и за който са имали разрешение. Чиста провокация, планирано. Но това не го пише в статията. Ама те и в Берлин и Брюксел ще ги арестуват протестиращи ако се отклонят от маршрута, дори и гей-парад да е Амствердам в гейска Холандия ако се отклонят от маршрута полицията пак ще ги спре и арестува ако започнат да буйстват.

47

д

преди 7 години

Стига да се занимавате с путин има тук вг депутати

46

Анонимен

преди 7 години

Нашите путинофили имат розови сънища с техния бог путин. Това е богохулство, другари!! Срам ме е от вас. Бъдете поне малко мъже и престанете с тези епитети като "велик мъж", "великан", "най силния", "най хитрия".

45

5

преди 7 години

Кой вярва на този *** нека работи мързеливец

44

Анонимен

преди 7 години

Между другото, по неофициални данни - шефа на кремъл отдавна е вдигнал мерника (в преносен смисъл) на този, дето го беше заместил един мандат (имена не споменавам) ...

43

ивчо

преди 7 години

само наивник може да си вярва че ефин НПО рудки политик ще свали Путин. След избора на Тръмп ,половин милион протестираха само във Вашингтон, е мина и отмина, сега голем рев щото налу в русия

42

Анонимен

преди 7 години

Поне едно е ясно - рускините са по-хубави от англичанките.

41

Анонимен

преди 7 години

До ГошоГошо, аз казвам, че икономически положението в Русия е зле в момента. Не съм говорил за суверинитет и външна политика. Гледай канали в тубата, ще научиш много. Телевизиите и нашите и руските, отдавна не са ми интересни - там е официалната линия. А ако искаш да имаш по-реална карните - гледай и "другият поглед"

40

****

преди 7 години

До-бежанец:А не е ли по добре ти да заминеш за турция,щом толкова ти е на сърце,и с това да спреш да се притесняваш,кой цял да анексира България.

39

Анонимен

преди 7 години

A това знаете ли че тая вечер като играха приятелски мач Русия срещу : Белгия3:3 Белгийците последната минута подариха топката на руснаците за изравняването?

38

Анонимен

преди 7 години

"" но това няма как да стане, защото над 80% от руснаците го подкрепят. ""................Кадафи го подкрепяха 100% и виж какво стана.Ким чен ун, Мадуро, Кадиров също ги подкрепят на 100%.Това което вие комунистите не разбирате е, че рейтинга на един политик мине ли 50% се превръща в антирейтинг ... и всичко свършва кърваво и страшно.И въобще писна ми да ви просвещавам вас комунистите време ви е вече да си ходите (по естествен) път а не да дращите по форумите

37

Анонимен

преди 7 години

До kiroТе и на коча се клатят Кире,ама не падат!

36

Гошо

преди 7 години

Ей ,лошото е че никой не ви заплаща да си изливате помията тук. Путин никога не се е притеснявал от нищо.Той е истински 100% мъж, невиждан досега политик.Отстояващ интересите на народа си и пазещ суверенитета.Тези " протестиращи " не стигат и за селски събор,айде стига.А тоя Навални ,ще последва Немцов.Който е срещу Русия горчиво съжалява.Там нихилизма се наказва жестоко.Къде са Березовски и Ходорковски сега,А??

35

Анонимен

преди 7 години

Гледайки от доста време, многобройните неофициалните руски канали в тубата- положението в Русия все повече отива "на кантар" във всеки един аспект. Както е тук между другото. Зле са с икономиката и в момента има яко затягане на гайките. предстоят лоше, тежки времена на всякъде в европа и света - Пирамидата все повече се клати, а това води до все по-голямо "затягане на кайките". Обаче като пренавиеш гайките - или болта ще скъса или резбата ще приплъзна - и в двата случая съединението се къса

34

Бежанец с нагон

преди 7 години

До ИстинатаАбе по-добре Турция да ни анексира от колкото САЩ или Раша!?Турско робство нищо не е пред цяла вечност див либерализъм!

33

Анонимен

преди 7 години

Не се притеснявайте, в Русия всичко е добре!

32

Анонимен

преди 7 години

А Тиквата като взе 16 милиарда протести нямаше..

31

Анонимен

преди 7 години

За кво се борът тие? За шоколадови яйца и банани? Ми да питат украинците,та да разберат къде ходат по голема нужда гладните!