55

Анонимен

преди 7 години

Никакви десни не са. Това беше една жалка туземна клиентела назначена от козяк 16

54

Софжилфонд

преди 7 години

Десните *** до оня ден не спираха да повтарят как Путин щял да хакне изборите в България, а днес дума не обелват по въпроса. Що така зарязаха тая хубава опорна точка?

53

Андрешко

преди 7 години

Има ли влезнал в парламента независим кандидат и каква субсидия му се полага?

52

славянин

преди 7 години

Сините талибани на сметището!

51

luckyman

преди 7 години

Браво Ваньо, браво Костов! Браво български Распутине!

50

Анонимен

преди 7 години

те сами се унищожиха навремето с безогледното плячкосване на народната собственост,и сега герберите започнаха да губят гласове заради същото и ако не се овладеят навреме и те ще ги последват,дано не са толкова нагли,че да се налапат въпреки всичко,ако не лъжат и не крадат много ,ще са на власт дълго време,но ако си повярват прекалено хората ще се откажат от тях

49

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите и се хващам за главата! Някакъв пък определя държавата като къща, да така е но нашата е обърната с покрива надолу.И наистина има желязна организация , но само за кражби..Да наистина матряла е много лош, и няма как да ни върнете обратно в България.Щом си избираме ГЕРБ и БСП да ни управляват, значи съвсем сме изтрещяли.

48

Анонимен

преди 7 години

А да питам аз на Възраждане защо ще дават субсидия?!? И защо на невлезлите в парламента пак дават?? Това колко пари са? Май около 500 бона! С какво ще допренесат за благото на България???Нееее, трябва сопа , и то дебела!

47

Анонимен

преди 7 години

Десните не са идвали на власт от 97-***

46

ДР МЕНГЕЛЕ

преди 7 години

ХА СТИГА БА ЗАМ ЛИПСВАТ ПЕПИ ГОТИНОТО И РАДА ДЪЛБОКАТА И СВТЛЬО ЛЬОХМАНЯ ОХХХ МЪККА МЪККА ЧАК ЗА ПРЪДНА

45

se

преди 7 години

Десните получиха заслужената си съдба 25 години по късно.Тези десни разсипаха страната ни и после тази разсипия е поеха Тройната коалиция и сега ГЕРБ.За какво дясно гласува обикновенния човек питам?Заплати и доходи най ниски в Европа,най мизерни пенсии и пак се гласува за капитала.Капитала който гледа как само да граби и лъже а работника да бачка за 600 лева.Чуден народ,вярва на химери и обещания.България с този избор вчера ще се мъче още 2 или три години и Борисов пак ще подаде оставка .

44

Стар комунист

преди 7 години

Кажете кога ще минат ЧСИтата да изхвърлят седерастията на улицата, да ходя да гледам!

43

Ala_Bala

преди 7 години

Алчните п-ги на Боко от т.н. РБ: Кунева, Лукарки, Москов, Ненчев сложиха кръста на Синята Идея. Тичайте сега при мутрата да го държите за шлифера!

42

другото е шаш и лъжа

преди 7 години

Е нали всички политически партии в България са отрочета на БКП.Само че пред нас се играе едно театро.И от време на време си менкат местата.

41

Анонимен

преди 7 години

Не чуваме изказване на Плевела

40

аааа

преди 7 години

Ама интересно на витков за какво са му давани пари!При положение че той за нищо не става.

39

Анонимен

преди 7 години

Сега БКП има твърдо 95+78=173 депутата. Като прибавим тук там от др. партии по някой стават твърдо над 200 депутата. Ето такова мнозинство БКП не е имало от преди 89-та.

38

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново. Това общо взето е съдбата на всички коалирали/обслужвали ГЕРБ до момента.Използвани и изхвърлени на политическото бунище.

37

Много ли сте доволни

преди 7 години

Много *** са доволни, че десните партии не са в парламента, но не знаят, че това е лошо. И за тях. Радват се, че ще тънат в безпринципност и ще чакат да им подхвърлят трохи, които дори не са заслужили, ама ще си мислят, че така трябва.

36

Анонимен

преди 7 години

Витков свърши лежането, сега пак трябва да пееш скакуец!