26

Анонимен

преди 7 години

Go home horny-Korni, you're drunk!

25

Анонимен

преди 7 години

Как точно ще съставиш кабинет, когато нямаш мнозинство в парламента, Корнелио, Корнелио? Каквото и да се опиташ да прокараш, ГЕРБ и останалите партии ще гласуват против. Обединените патриоти (9.5%) ще подкрепят ГЕРБ, ДПС (9.3%) ще подкрепят я теб, я ГЕРБ, а за партията на Марешки е неясно. А ГЕРБ просто ще гласува против. Хич не се и опитвай, ще те смачкат много бързичко.

24

Оксиморонов

преди 7 години

Абе какво стана то, избирателите на Радев защо бойкотираха избраника си? Радев гласува за БСП, а пък тя загуби. Дали щото "великия" пилот спечели с гласовете на Доган?

23

Анонимен

преди 7 години

Май са свършили парите на руските ***. Такава тишина ми гали ухото.

22

Анонимен

преди 7 години

Бойко-джанката пак ще има възможност да застане начело на държавата! Не че Корнелия е цвете, ама държанието и е по-подобаващо за политик! Варели пък какво направи като спря 20-30 автобуса с турско-български гласоподаватели- показа на народа колко му е акъла- 1000-2000гласа и с тях и без тях! Само един се държа достойно на тези избори- Марешки и лично и аз очаквах повече хора да гласуват за него! Само се надявам да не излезе и той "патерица" на Бойко-джанката!

21

Анонимен

преди 7 години

НАЙ-ДОБРЕ СЕ РАДВА, КОЙТО ПОСЛЕДЕН СЕ РАДВА.АМИ АКО ТИКВАТА СЕ ОКАЖЕ ГНИЛА ?

20

Анонимен

преди 7 години

От Масква цела програма им спуснаха ко да праят а те пак се окакаха. Явно на народа по му се ходи на море в Гърция, отколкото по манифестации.

19

Анонимен

преди 7 години

Реално Нинова спечели, тя има много повече додадени гласове. Нека си се кефи жената.

18

е

преди 7 години

Загубихте заради глупостите на Елена Йончева и да ти кажа и твоите изпълнения по студията.Страх ви е да управлявате ,защото вече не сте истински комунистическа партия и лесно ще ви свалят .... Жалко да провала ,защото за мен това е голям провал .Оставка за Корнелия и толкоз.

17

anonimen

преди 7 години

само не ни докарваите до избори честита победа и за четри години дано тоя път няма изключения има пролуки герб да си ги коригира от първите дни и да гледат кого слагат

16

istinata

преди 7 години

otkachalki.az li ne sum v red?kakvo stava?tazi e bolna ne moje da govorish takiva gluposti.mi mnogo iasno che ne moje d aima kabinet s gerb...napravo ne mi se pishe niamam diploma z apsiholog no poznavam glupavite hora i taia e mnogo prosta

15

Анонимен

преди 7 години

Верно, къде се покриха червените ***? Май верно са били платени. Такава активна агитация за червената мафия, а сега никакви ги няма.

14

Е.

преди 7 години

г-жо, Нинова или май другарка се казваше?Вие не сте алтернатива, вие сте болест, която трябва да се лекува дълго и упорито.П.С Иначе ме развеселихте

13

Анонимен

преди 7 години

Тая Корнела и за бостанско плашило няма да я изберат. Леле какви апаратчици издигат кумунягите, не ви ли е срам бе *** мръсни.

12

Анонимен

преди 7 години

Хората са принудени да гласуват за ГЕРБ, само и само това зло БСП да не се върне на власт. Няма алтернатива. Лошо и се пише на нашата държава.

11

Иванчо

преди 7 години

Колеги ***, аз нищо не разбрах от депешата на другарката баш-Тролка вице йотова- да продължавам ли да възхвалявам *** и да плюя Борко Борисов ? Ще ни плати ли и за днес ? Аз си минах нормата от 86 поста днес и ако не плаща - да си лягам.

10

Анонимен

преди 7 години

Първо трябва да спечелите другарки ***.

9

ВЯРНО

преди 7 години

"В политиката има принципни неща, ние сме алтернатива на ГЕРБ, програмите ни са различи". ПРАВИЛНО, г-жа Нинова! Заради съмнителна конюнктурна изгода не трябва да продаваме принципите си.

8

Анонимен

преди 7 години

Според БСПенделите герб максимум 15 процента събираха, а БСП поне 50, кво стана бе, п0тки майни, 2 месеца червена помия сипахте и пак хванахте кочана! ГЕРБ ПОБЕДА! БОРИСОВ ПРЕМИЕР! ШЕ КВИЧИТЕ СЕГА ДО СТЕНАТА!

7

Анонимен

преди 7 години

То няма друга Лява партия ***? Кво ще редиш съчки ли? Или с ДПС :)))?!?