53

турчина

преди 7 години

Беко си е Беко. Турско е. Произвеждат телевизори с 5к резолюция. Изцяло турски. Нищо не се внася. Интегрални схеми и т.нт. Всичко е турско. Един сателитен приемник на български сат.приемник е с размер на ДВД и бъгва постоянно. Турските са колкото цигарена кутия. Беаз кабели. Скарт изхода е вграден и струва 50 лири. 25 лева. Приемника направо го вкараш в скарта. Перфектно измислено.

52

Анонимен

преди 7 години

Gorenje - е словенска фирма и мисля че произвежда по-качествени неща от турската Беко! Имам готварска печка на Gorenje - с дисплей - много е добра! И на Беко съм виждал такива но избрах тази на Gorenje!

51

Бобо

преди 7 години

А защо не направят референдум за разрешаване на масово самообесване по дърветата.И да започнат веднага да го изпълняват.

50

Анонимен

преди 7 години

Вместо турското Беко си вземам например - Gorenje - и мисля че са по-добри.

49

Анонимен

преди 7 години

За Беко продавачите все хубави неща казват - но не са успели да ме излъжат да си взема нещо от тази марка!

48

турчина

преди 7 години

"Kavgam" е книга по която е направен док.филм на Запад. Излъчиха го с перфектен дублаж по ТРТ още през 2015 година. ТРТ има навика да излъчва и филми като "Великия Диктатор" с Чарли Чаплин. Същите филми излъчваше и Югославската Телевизия докато НАТО ги бомбардираше с обеднен уран. Турция я бомбардират с пропаганда. С бомби ще е трудно и скъпо.

47

Анонимен

преди 7 години

Хайде чакам някой да каже нещо качествено което се произвежда в Турция? Освен най-грозните модели на Рено!Може би баклава?

46

турчина

преди 7 години

Турция произвежда телевизори, лаптопи, таблети, смартфони, перални, танкове, дронове, безпилотни бойни самолети. Миниатюрни дронове с размери на насекомо. Показаха ги по държавната ТРТ преди няколко месеца. Насекомото се захранва със слънчева енергия. Командва се чрез спътник. Само Турция, Сащ и Израел ги произвеждат. Турция има 4 телекомуникационни, един военнен и един метеорологичен спътник в орбита. 80% от покритието на GSM мрежата е 5G.

45

Един българин

преди 7 години

Нека напомня на феновете на хер Ердоган, че бестселърът на Адолф Хитлер, "Mein Kampf" се радва на особено голяма популярност в Турция. На турски е преведен като "Kavgam".Мисля, че превод на български не е необходим. Всички знаем значението на турската думичка кавга (все пак сме били 500 години в Империята нали?).А нека пак си помисли дали да поставя епитети като "фашисти" и "нацисти" на европейски лидери!

44

турчина

преди 7 години

Опозицията казва "какво ще каже ЕС?". Все едно Бойко да казва "какво ще кажат началниците?".Ердоган казва "не ме интересува какво ще кажат ЕС, САЩ или Русия". Затова има авторитет. И една тайна. Турция става Президентска Република след три седмици. Като Франция и Русия.

43

от 59

преди 7 години

До АТАКИСТ 66Гледам и математиката ти е трудна. Не се притеснявай никой не очаква да срещне атакист който може да мисли или смята. Все пак ако можеше нямаше да си атакист.

42

Анонимен

преди 7 години

Хайде кажете нещо което го правят в Турция и да си заслужава парите? 80 милиона - ама за никакъв не стават!

41

турчина

преди 7 години

Има опозиция. Има но е смешна.

40

турчина

преди 7 години

Реното произведено в Турция е с по твърдо возене. Произведено е за Турция. Не за Европа. В европейските страни се карат Рено произведени във Франция. Дори в България но са трета употреба. Турското Рено е по твърдо от френското. Особено предницата е с метал докато френската е с пластмаса.

39

Анонимен

преди 7 години

Бях си харесал една скара - чугунена от Турция - после в английския амазон се начетох на отрицателни коментари за нея.

38

Анонимен

преди 7 години

До турчина 60 Е как ще има опозиция като Ердоган ги вкара в затвора всичките. От националист до фашист има една крачка. Мисля че Ердоган вече я направи

37

Анонимен

преди 7 години

Рено произведено в Турция - НЕ! Кавете нещо дето го правят в Турция и да си заслужава парите?

36

турчина

преди 7 години

Ердоган е много хитър човек. Той беше поставен на власт от САЩ. Той изигра ролята на васал докато премаже всички външни маши но накрая си показа истинското лице. Мисля, че избързва. Трябваше да почака поне две години докато се разтури фашистката ЕС от само себе си.

35

Анонимен

преди 7 години

До АТАКИСТСлави Бинев в ДПС ли отиде ?? Скоро и Волен ще се върне в партията майка

34

Анонимен

преди 7 години

Европа не ви иска! И какво като сте 80 милиона? Не искам нищо произведено в Турция - защото не става! Какви европейци сте като спирате мерцедесите - опъвате чержетата и кадъните с шалварите и забтадките слизат да се молят..